vineri, 19 octombrie 2012

Gene incredibile cu prima mea mascara Estee Lauder


Spre deosebire de colega mea de la secretariat - fiinta cu cele mai frumoase gene din lume pe care am intalnit-o eu vreodata si care are genele in stare naturala fix ca in fotografia de mai sus- eu nu am deloc gene care sa puna in evidenta orice mascara cu care ar intra in contact! Nu, nu! Nu sunt nici foarte scurte sau aproape inexistente, asa cum am mai vazut, ci de lungime medie si deloc spectaculoase ca volum sau negre ca abanosul. Am avut atat de multe mascara, incat am ajuns sa-mi dau seama dupa forma periei sau textura produsului daca mi se potriveste sau nu. 

Brandul poate conta sau nu pentru ca am avut dezamagiri chiar si din partea unor produse de super fitza si super pretz, dar de mini calitate. In schimb, mascara foarte ieftine, cumparate din supermarketuri, cum ar fi Maybelline sau Rimmel, m-au suprins foarte placut.
Fara nici un dubiu, cea mai placuta experienta a genelor mele a fost aceea pe care au trait-o si de care inca mai au parte - sper ca multa vreme- cu Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Double Ended Mascara and Primer.
Lunga denumire, ca si genele pe care mi le face dimineata de dimineata, stropul meu de fericire de zi cu zi si salvarea mea indiferent cat de scurta ar fi fost noaptea cu pricina.
Are doua capete, la unul se afla Lash Primer Plus - Full Treatment Formula, de culoare alba, iar la celalat, culoarea.

N-am prea avut incredere in produsele 2 in 1, fie ele fonduri de ten, sampoane sau mascara, insa Estee Lauder-ul acesta mi-a demontat toate ipotezele mele rautacioase vizavi de ele.
Intai aplic un strat de primer care albeste foarte discret genele, iar apoi negrul care le defineste perfect. Le da alungire, volum, culoare, suplete, perfectiune. Este divin si il clasez tocmai in fruntea clasamentului celor mai bune mascara vreodata testate de mine!

PS: genele din foto nu sunt ale mele ca nu stiu sa mi le pozez singura si nici nu am aparat foto atat de performant incat sa le suprinda la adevarata lor frumusete. Insa, si ale mele arata cam la fel de bine :-)
Anonim spunea...

Zuzica,cat costa Rimelul si unde il gasesc ?:) M-ai convins:P

Anonim spunea...

Buna, ma numesc Alla. Ma intereseaza rimelul magic de care spui insa nu l-am gasit online ( pe aoro.) si in alte magazine online este in dolari, platesti cu cardul and so on and so far
pe scurt...intrebarea mea ar fi de unde ai cumparat produsul?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search