duminică, 21 octombrie 2012

OPI-urile toamnelor tarzii

Zilele trecute, mi-am pus pe unghii OPI Lincoln Park After Dark, un mov inchis, spre negru pentru ca mi s-a parut potrivit pentru toamna, asa cum corai este pentru luna lui cuptor. Insa, am analizat in detaliu Colectia Germany de la OPI si am gasit cateva nuante dupa care mi-au lasat unghiile apa :))

Ar fi Danke-Shiny Red, la doar 39 lei AICI 


Superbitatea de German-icure

  



Da da da si pentru Nein! Nein! Nein! OK Fine! 


Care va place in mod deosebit?

iri spunea...

German-icure :x

fashion doctor spunea...

octoberfest!!! xxxxx

Cleopatra Mândruț spunea...

tocmai port pe unghii german-icure :)
e perfecta!
http://passionforstylishlife.blogspot.ro/

Adelina Eneșca spunea...

German-icure e minunata! Vreaaau! E visiniul perfect! :X

ABeautyTale spunea...

Mi se pare cea mai reusita colectie a lor din ultimii ani. Imi plac absolut toate nuantele!

Delia spunea...

German-icure !!!!
Nu pre sunt fan OPI (la capitolul rezistenta stau destul de prost avand in vedere preturile) dar culorile sunt superbe! Trebuie sa-mi cumpar si eu German-icure cat de curand :)

Zuzele spunea...

@ Adrri, eu nu am intalnit oje mai rezistente decat OPI! Ba da, mint: DIOR! Dar costa de 2-3 ori mai mult decat OPI. Mie o manichiura cu OPI imi rezista impecabil, fara nici un milimetri de oja sarita, 7 zile daca folosesc manusi atunci cand spal vasele, iar daca nu protejez manichiura absolut deloc, 4-5 zile. Acum, de exemplu, am pe unghii o manichiura facuta miercuri seara si nu am protejat-o deloc, iar aseara am spalat o tona de vase cu apa fierbinte:) Doar la 2 unghii mi-a sarit oja fffff putin, jumatate de milimetru, atat :) Degresezi unghia inainte sa aplici baza, lasi 2 minute sa se usuce baza, apoi aplici un strat subtire de oja, mai stai 2 minute, aplici al doilea strat, stai alte 2 minute si apoi aplici Top Coat-ul?

CarmenG spunea...

Octoberfest e de vis!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search