miercuri, 21 noiembrie 2012

De ofertele speciale pentru sarbatori ale Yves Rocher ati auzit?


Eu am pus ochii pe canute! Mi se par fooooarte dragute si ma si imaginez savurand o cafea cu lapte langa bradutul impodobit! :) Vad ca se primesc daruri frumoase la comenzi de o anumita suma si "rasfoind" site-ul Yves Rocher observ ca au adaugat produse noi, cu arome de sarbatoare!


N-am de gand sa raman la stadiul de imaginatie si voi incerca neaparat sapunul lichid cu aroma de violete, dar si pe cel cu arome de citrice, balsamul de buze cu vanilie si lamaie - imi ploua deja in gura cand ma gandesc la el :))


In prag de iarna, intotdeauna fac o adevarata colectie de balsamuri pentru buze si, desi am cateva foarte bune, pur si simplu nu pot sa nu-l incerc si pe acesta de la Yves Rocher, mai ales ca nu am avut niciodata un produs pentru buze de la ei. Toate celelalte minunatii pe care le-am avut si le am sunt fabuloase, nu m-a dezamagit absolut nici unul pana in prezent, asa ca mititelul acesta vanilat-lamaios sunt sigura ca este minunat! 
Si fix cu aceleasi arome au si lapte pentru corp, iar descrierea lui m-a fascinat: "Lăsaţi-vă răsfăţată de aromele îmbietoare de lămâie și vanilie ale acestui lapte de corp. Onctuos, cu o formulă bogată și hidratant, vă lasă pielea irezistibil de catifelată. Vă puteţi bucura de beneficiile lui întreaga iarnă." Dar si gel de dus: "Topiţi-vă de plăcere graţie acestui gel spumant cu aromă apetisantă. Veţi fi învăluită de prospeţimea lui dulce-acrișoară, un adevărat regal !" Asta da rasfat!:)

 Click pe bannerul de mai jos pentru a intra in magazinul online Yves Rocher!

Yves Rocher


coco spunea...

bune oferte...ce ma fac ...am prea multe si am zis sa ma abtin...adica ...sa incerc :)

Anemona spunea...

Vreau si euuuuu

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search