vineri, 2 noiembrie 2012

Lotiune antiacneica matifianta Yves Rocher si alte minunatii

Unele dintre cele mai placute surprize cosmetice ever le-am primit din partea Yves Rocher! Am descoperit produse foarte bune la preturi mai mult decat accesibile, iar ultimul care m-a impresionat a fost lotiunea matifianta cu efect de reducere al porilor din gama Pure System.
Eu am un ten tare ciudat, in sensul ca este cand uscat, cand gras si are momente cand ba luceste, ba ma strange de uscat ce este si trebuie sa-l tratez cu produse extrem de hidratante. Insa, intotdeauna m-am luptat cu punctele negre si porii dilatati. Lupta grea as putea spune, avand in vedere armele foarte variate cu care am incercat sa le fac de petrecanie.
Am avut incredere inca de la inceput in lotiunea cu aloe vera si acid salicilic de la Yves Rocher, dar nu credeam ca rezultatele vor fi atat de rapide. Inca de la prima utilizare, pielea se simte si se vede mult mai neteda, matifiata, iar porii foarte putin vizibili. Mai mult, calmeaza instantaneu inflamatiile cosurilor si grabeste vindecarea lor. Eu o folosesc dimineata si seara, dupa demachiere si pot spune ca pregateste excelent tenul pentru machiaj, fondul de ten intinzandu-se foarte bine pe pielea matifiata in prealabil cu aceasta lotiune.
Nu stiam ca exista si alte produse in gama Pure System, dar am vizitat magazinul online yves-rocher.ro si multe, dar deloc marunte minunatii am gasit! Iata-le:

Cremă Stop imperfecţiuni 4 în 1  (25 lei)

 - Reduce coşurile şi punctele negre
- Netezeşte şi oferă tenului aspect satinat
- Matifiază timp de 8 ore, graţie formulei sale îmbogăţite cu extract de Gura Lupului, cu acţiune de reglare a excesului de sebum
- Estompează semnele reziduale ale imperfecţiunilor

Mască dezincrustantă (34 lei)

- Dezincrustează coșurile și punctele negre
- Absoarbe excesul de sebum și impuritățile
- Redă tenului aspectul satinat și calmează inflamațiile

Patch pentru neutralizarea coşurilor (42 lei)

O triplă acţiune acţiune SOS:
- Are acţiune de uscare a coşurilor
- Calmează inflamaţiile coşurilor
- Diminueză mărimea coşurilor

Corector anti-imperfecţiuni (29 lei)

 Acțiune dublă, precisă :
- Pe tot parcursul zilei : coșul este ascuns
- După 6 ore : coșul este uscat

Yves Rocher

CarmenG spunea...

Sincer nu stiam de aceste produse, dar ma bucur ca ai facut postarea. Chiar am nevoie de niste produse pentru ten si cele de la Yves Rocher imi sunt chiar la indemana :)

Ana spunea...

Eu am multe produse de la Yves Rocher inclusiv gelul de curatare si crema 4 in 1.
Dintre cele 2 pot spune mai mult ca imi place totusi crema. Trateaza cosurile cu adevarat si o recomand oricui are probleme cu tenul :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search