sâmbătă, 17 noiembrie 2012

So Elixir Purple de la Yves Rocher, so beautiful

La sfarsitul lui septembrie v-am aratat cateva fotografii de la lansarea noutatilor Yves Rocher, printre care si gama So Elixir Purple, formata din parfum, gel de dus si crema de corp, toate cele trei produse impartasind acelasi miros foarte proaspat, feminin, de bergamota, vetiver, tuberoza, vanilie, paciuli, tonka si note lemnoase.

Parfumul mi-a placut din prima, inca de cand am ajuns la eveniment si mi s-a legat la mana o fundita mov impregnata cu So Elixir Purple, numai ca odata ajuns cu el acasa, mamei i-a placut si mai mult si atat de mare a fost incantarea ei, incat i l-am daruit. Ah, si in ziua aceea am avut parte si de o experienta foarte draguta

Eram in autobuz, in drum spre casa si langa mine statea o fetita cu bunica ei si tot cerea explicatii despre lumea din jur la care primea raspunsuri foarte destepte. Asa am inteles de la cea mica, despre care am aflat mai tarziu ca avea 4 ani, ca adolescentii sunt niste oameni care nu sunt copii, dar nici parinti, ca se imbraca ciudat, cu blugi rupti si ca sunt peste tot in jurul nostru :)) Dupa vreo 20 de minute de astfel de remarce, cea mica a observat ca miros foarte placut si i-a susotit bunicii ca de ziua ei vrea parfum ca al meu, dumneaei a parat-o si m-a intrebat cu ce parfum m-am dat ca sa stie ce trece pe lista lui Mos Craciun. I-am spus ca este vorba despre Apa de parfum So Elixir si pentru ca ii placea atat de mult i-am legat ei la manuta fundita mea parfumata si demult n-am mai vazut atata fericire pe chipul cuiva :) 

Desi avea doar patru ani, si-a dus tacticos incheietura pe care era legata fundita parfumata la nas, ca o domnita sofisticata si, imi spune, foarte serioasa: "da, stiam eu ca miroase a vanilie! este un parfum de adolescent si chiar daca eu sunt doar un copil, imi place foarte mult. Am si eu acasa un parfum roz, de copii, care miroase a capsuni, pentru ca mami nu intelege ca eu nu sunt chiar un copil mic si imi cumpara numai lucruri de bebelusi! mai am putin si ma fac mare si o sa-mi cumpar eu alte parfumuri, dar pana atunci, sa mi-l cumperi tu pe asta mov, da mamaie?"
Abia m-am putut abtine sa nu rad si a fost atat de dulce ca-mi venea sa o iau in brate! :)
"Parfum de adolescenti", auzi la ea :))

Apa de toaleta So Elixir 

Nu stiu daca este parfum de adolescenti sau nu, dar pentru domnisoare trecute de 25 de ani (colega mea de birou, Livia, care se parfumeaza zilnic cu el) si pentru mame trecute de 50 de ani (a mea) care il adora, stiu sigur ca este!:)
Am pastrat si eu gelul de dus care este, de fapt, o spuma foarte inmiresmata identic parfumului si care nu numai ca lasa pielea foarte hidratata si catifelata, dar si inlocuieste cu succes parfumul. Mie imi miros toate hainele de dormit a So Elixir Purple si asta datorita gelului de dus care imi parfumeaza pielea. 
Am avut ocazia sa testez si varianta clasica a parfumului So Elixir si imi place la fel de mult! Este chiar mai proaspat si mai delicat acest prim parfum So Elixir aparut in 2009 daca imi aduc bine aminte. 

Yves Rocher
 
Cleopatra Mândruț spunea...

intr-adevar un parfum superb!pe acesta mi-l doresc si eu, nu este nici pe departe un parfum de adolescente , unul foarte rafinat si pretios, pentru femei sofisticate:)
te pup!
http://www.passionforstylishlife.com/

Palade Doina spunea...

Nu e de mirare, fetita mea de 2 ani si jumatate, Alexia Georgiana, vrea si ea sa fie data cu parfum si cu ruj, sa fie si ea frumoasa, pentru ca imi spune mereu "Esti frumoasa, mami!" si ma intreaba care sunr produsele ei si care ale mele. Se bucura de fiecare data cand primesc vreun colet cu produse cosmetice, pentru ca isi baga si ea nasucul acolo sa vad, sa atinga si sa miroasa. Doar e o viitoare domnisoara!

Zuzele spunea...

@ Doina, si noi cred ca eram la fel la varsta lor, numai ca nu aveam posibilitatile pe care le au ele acum. Sau, cel putin, eu una nu le aveam si eram fascinata cand aveam ocazia sa vad un ruj -erau cele verzi care se faceau roz pe buze- sau un parfumel - fiolele acelea bulgaresti- si le pretuiam maxim! Cateodata doar ma uitam la ele si nu indrazneam sa le folosesc :)

Zuzele spunea...

@ Cleopatra, da, asa este! :) Este un parfum dulce, floral si foarte sofisticat adresat unei femei care, indiferent de "ambalaj", in suflet este o diva :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search