vineri, 8 februarie 2013

Ce bunatati testez acum. Dragoste mare si nemuritoare...

Inainte de toate, trebuie sa clarificam treaba cu "bunatatile": nu, nu sunt briose, amandine si nici macar macarons! Sunt CREEEEEEEEEEEEME!!!!! Pentru unii, poate bunatati sunt chestiile cu multa ciocolata, insa eu as renunta oricand la o tona de macarons (poate nici chiar o tona, ca sunt prea bune, dar la o jumatate de tona n-as sta pe ganduri) pentru cateva cosmetice bune! Asa ca, atunci cand zic bunatati, sa stie toata lumea ca ma refer la cu totul altceva decat ar putea gandi un om cu mansarda mobilata corespunzator! :-)


Introducerea fiind terminata, sa trecem la subiect! 
Sunt cateva cutii si cutiute nou-deschise la mine pe noptiera (nu e noptiera, e un dulapior, dar parca suna mai bine noptiera) despre care trebuie sa-mi dau cu parerea! Stiti ca intr-o vreme mai puneam la coltul rusinii cate o cosmeticala, insa m-ati tras de urechi de cateva ori si am decis sa renunt la acest (prost) obicei, pe motiv ca nu este musai sa nu va placa un anumit produs care m-a dezamagit pe mine. Sa fim seriosi, nici una dintre noi nu cred ca ar avea dreptul sa desfiinteze o crema doar pentru simplul fapt ca ei nu i-a priit! S-a intamplat sa fac de rusine un produs despre care am citit, in alte spatii, ca este minunat, divin, the one! Si tot astfel, pe mine m-a fascinat pana la lacrimi o crema sau o lotiune sau un demachiant despre care unele dintre voi au scris de foarte rau! Fiecare cu pielea lui, cu nevoile lui, cu asteptarile lui...

Alta paranteza inchisa!




  • Lapte de corp intens hidratant Mustela "9 luni"

Primul produs pe care as vrea sa vi-l prezint, succint deocamdata, este Laptele de corp hidratant Mustela, destinat, in principiu, femeilor insarcinate pentru ca pielea acestora are nevoie de hidratare extrema. Pielea se intinde pana in pragul craparii si dincolo de acesta, se usuca drastic, ce sa mai... Nu e chiar usor pentru nici o gravida in perioada celor noua luni si stiu de la prietenele mele ex-insarcinate ca aplicau crema pe burtica de 238 de ori pe zi pentru ca altfel simteau cum li se crapa pielea. Uleiuri peste uleiuri, presate la rece sau nu, creme intens laudate prin reviste, cu preturi astronomice... Investitii, nu gluma, in cosmeticele de gravide!
Spuneam ca acest lapte de corp Ultimate Hidration fara parabeni, fara ftalati si fara fenoxietanol se adreseaza, in principiu, gravidelor, insa aceasta nu este o regula pentru ca poate fi folosit cu foarte mare succes de toate si toti cei cu piele uscata care sufera dupa hidratare. Si acum mi-a zburat gandul spre o prietena insarcinata momentan care avea - nu stiu daca mai are si acum- cea mai uscata piele pe care am vazut-o eu vreodata! Eu ii ziceam ca e reptila pentru ca pe picioare avea cojite intocmai ca o reptila care naparlea :)
Chiar o sa-i recomand laptele acesta de corp Mustela din gama "9 luni" pentru ca pe mine m-a fascinat, desi nu (cred ca) am pielea uscata, dar mi-o catifeleaza foarte bine, simt cum o hraneste si imi mai place ca, desi are o formula foarte concentrata, nu are absolut deloc o textura grasa. Revin cu detalii in perioada urmatoare!


  • Lotiunea blanda de curatare Pharmaceris A
Aseara si dimineata, demachierea a fost o reala revelatie pentru tenul meu sensibilizat maxim in perioada asta! Habar nu am de ce si ce pitici mai are acum pentru ca m-am cam saturat de fitzele lui! Serios, acum! Nu stiu ce sa ma mai fac cu el: intr-o dimineata se trezeste uscat, in alta gras, in alta dezvolta niste monstri care imi strica ziua, in alta e rosu... I-as zice ca e ciufut, dar mi-e sa nu se razbune si sa ma suprinda pe seara cu cine stie ce cos in varful nasului! Asa, revenind, va spuneam ca lotiunea asta demachianta pe care am inceput-o aseara imi place deja foarte mult. Nu are parfum sau, cel putin, eu nu l-am simtit, demachiaza foarte bine inclusiv eye liner-ul rezistent la apa si mascara aplicata in sapte straturi, ochii nu m-au usturat deloc, pielea nu a ramas grasa si nici uscata si nici nu s-a inrosit, ceea ce mi se intampla frecvent pana acum. Si asta pentru ca este special formulat pentru un ten sensibil, predispus la alergii. Contine D-panthenol si alantoina care calmeaza iritatiile! Yeeeeey!!! I Love it!

  • Gel anticelulitic remodelant Sculpturale S-Cryodrainer de la Lancome

My love affaire cu lotiunea Resveratrox de la Ivatherm nu se va termina never ever, insa trebuie sa recunosc ca gelul acesta este si el, o adevarata minune! Incepand cu ambalajul, cu pompita care iti permite sa folosesti exact cat produs doresti si pana la textura gelului si efectele lui asupra pielii, totul este perfect! Mai putin pretul, dar asta-i viata! Nu poti avea diamante la pret de gablonturi! 

  • Spuma autobronzanta Vita Liberata

Inainte de autobronzare, am stat un pic pe ganduri pentru ca mi-era cam teama sa aplic alt produs care promite sa ma bronzeze uniform, sa ma maroneasca si nu sa ma ingalbeneasca si sa nu fie nevoie sa ma uit cu tristete cum dispare la primul dus. Mi-am luat inima in dinti si am zis ca trebuie sa incerc si spuma asta, sa-mi iau gandul de la ea, cel putin! Urma sa o trec si pe ea in topul "Asa nu!", dar am avut o supriza! Vine la pachet cu o manusa foarte fina care mi-a permis sa aplic foarte usor spuma ciocolatie, total uniform si ce mi-a placut cel mai mult la primul impact a fost faptul ca NU miroase a piele arsa. Si da: pielea este maronie, nu galbena, culoarea nu dispare la primul dus, nici macar la al 8-lea (la care m-am aflat eu dimineata), nu miroase a par ars cum miroase de obicei un autobronzant siiiiii.... NU AM PETE! Am pielea maronie de zici ca m-am intors in Hawaii si eu, cand colo, venii de la Sephora! :)

  • Fondul de ten Diorskin Sculpt Line Smoothing Lifting Makeup SPF20
L-as trece in topul nu-stiu-cator-minuni-ale-lumii fara sa stau pe ganduri! Perfect este putin spus. Si poate ca nu intelege toata lumea care-i treaba cu fondul de ten, mai ales fetele care au piele curata, insa pentru o persoana cu un ten problematic, diferenta intre produse este mai mult decat evidenta. Costa niste milioane, ce-i drept, insa daca aveti niste bani de dat pe un fond de ten care a depasit granita perfectiunii, atunci acesta este produsul!

  • Crema de ochi antirid Duo Active Pharmaceris A
Se recomanda tenului matur, sensibil si predispus la alergii, ca si lotiunea blanda demachianta despre care v-am spus mai sus. Din nou, simt nevoia sa va spun ca este total gresit sa alegeti un produs in functie de varsta careia i se adreseaza, in teorie, pentru ca puteti avea 25 de ani si riduri de 35. Asa ca daca auziti de "ten matur", nu fugiti mancand pamantul pe motiv ca voi nu ati implinit nici 30 de ani. Mi s-a intamplat sa vad fete tinere s foarte tinere cu o piele incredibil de ridata si imbatranita, iar ele nu foloseau creme care sa trateze macar liniile fine din jurul ochilor pentru ca nu sunt babe. Mda, poftim incultura!



  • Crema Ivapur K de la Ivatherm
Este si ea, la fel de minunata, extraordinara, eficienta ca si suratele ei din familia Ivatherm! Este o crema reparatoare a tenului gras, cu imperfectiuni si acnee, seboregulatoare si keratoregulatoare. Desigur, are in compozitie apa termala Herculane, dar si alte ingrediente care exfoliaza leger, dezobstructeaza porii, matifiaza, regleaza productia de sebum... Mi-a placut foarte mult, inca din prima, si am putut sa-mi dau seama de eficienta ei in lupta cu acneea pentru ca aveam cateva cosuri nasoale care nu treceau cu nimic altceva. Cele de pe fata s-au vindecat de pe o zi pe alta si acum lupt cu cele de pe spate pe care le uraaaaaaaaaasc din suflet! Momentan ma aflu intr-o lupta apriga cu ele: le spal cu gel Ivapur, le dau apoi cu lotiune micelara si apoi le dau lovitura de gratie cu Ivapur K! Sper sa izbandesc!

Adelina Eneșca spunea...

Ai mare dreptate cu bunatatile tale! Sa stii ca avem mobila aranjata la fel in mansarda :D As renunta oricand la dulciuri pentru creme, parfumuri si cosmetice minunate! Si carti! Multe carti! Deocamdata ma lupt cu tenul meu care a luat-o razna... Iarna mereu devine sensibil, uscat dar totusi cu cate un cos ici, colo. Vreau sa incerc produsele Paula's Choice, poate ma salveaza. Din lista ta, nici nu stiu ce mi-ar placea mai mult, cred ca Lotiunea de curatere Pharmaceris. Dar nici restul nu se lasa mai prejos. Si as mai vrea o lotine micelara Ivatherm. Am terminat rezervele!

Bianca M spunea...

Buna ! Mi-a placut mult postarea ta . M-am hotarat sa incerc si eu cateva produse mentionate . :)

Anonim spunea...

unde se gasesc produsele pharmaceris a?

Zuzele spunea...

@ Flori, in farmacii, din cate stiu eu! :) Sunt minunate!!!!!! :*

@ Bianca, sarumana mult! :*

@ Adelina, deci nu sunt singura pe lume:))) :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search