vineri, 29 martie 2013

I love... vanilla and ice cream


Vanilia este aroma mea preferata din parfumuri, creme, prajituri, odorizante de masina, de camera, geluri de dus, inghetata, orice! Nu ma pot satura de vanilie si pace!
Stiati ca vanilia se trage dintr-o orhidee tropicala care se agata de trunchiurile copacilor si se hraneste cu seva acestora?
Dar ca aztecii condimentau ciocolata cu vanilie pentru cresterea apetitului sexual si indienii o foloseau ca
medicament, atribuindu-i efecte stimulative pentru inima?
Si am mai citit ca vanilia alunga stresul si diminueaza suferintele cardiace!


Dar ca exista o gama intreaga a brandului I Love... formata din gel de dus, unt pentru corp, crema pentru maini, exfoliant pentru corp si balsam pentru buze toate cu VANILIE? Si nu orice vanilie, ci inghetata cu vanilie! Ati auzit ceva mai...delicios de-atat in ultimul timp? Va spun eu ca nu si va mai spun ca untul pentru corp este de-a dreptul si fara indoiala be-sti-al! 
Cat n-ai fi de apetisanta, la propriu si la figurat, intr-o noapte tarzie si trista de (inca) iarna, daca iti ungi pielea cu pomada asta vanilata, belive me: you'll rock ! Da, in sensul in care a zburat si mintea ta acum! :)

Cosmeticele acestea delicioase I Love... se gasesc in magazinele DM si in parfumeriile Douglas, iar preturile sunt acceptabile, in jurul a 30 de lei fiecare, plus sau minus o anumita suma, modica si ea.
Si daca nu va place vanilia, mai exista game formate fix din bunatatile enumerate mai sus cu arome de lamaie si lime, zmeura si mure, cocos si frisca, capsuni si milkshake, mango si papaya!

Va las sa le descoperiti singure si, credeti-ma, va vor ajuta sa deveniti... rontzaibile! :))








AICI puteti da un Like paginii de Facebook I love cosmetics Romania 
Lucica Lazar spunea...

Sunt bune si miros frumos....chiar ca-ti vine sa le mananci :)

Unknown spunea...

Ador vanilia și cocosul !
Nu am încercat până acum produse de la această firmă, deși le-am văzut de mai multe ori în magazine.

Adelina Eneșca spunea...

Nu am incercat nimic de la ei, dar imi lasa gura apa tare de tot. SI eu sunt obsedata de vanilie :)) Si de zmeura :D Si de cocos, si ciocolata...mmm...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search