joi, 25 aprilie 2013

Vichy Normaderm Hyaluspot, o arma impotriva cosurilor

Cand am primit spre testare noul produs lansat pe piata de Vichy cu misiunea clara de a nimici cosurile printr-o singura atingere, imi pierdusem speranta ca ar mai exista pe lume un produs care sa ma scape de micii sau mai marii monstruleti care imi tot dau bataie de cap de cateva luni incoace! Citisem destule despre el, pe site-urile straine, si chiar imi doream sa-l incerc, inainte sa stiu ca va aparea si la noi atat de repede, asa ca a fost o mare bucurie pentru mine sansa de a vedea pe propria piele ce poate face gelul acesta!






Ei bine, da, face minuni!
Eu am o piele sensibila si ciudata, cand grasa, cand uscata, cand deshidratata, cu oarecare cuperoza, puncte negre si pori dilatati ca tot omul, iar la ultimul test de piele am aflat ca in zona T am pielea grasa, dar deshidratata, iar in zona U, normala si deshidratata. Pe exterior o hidratez foarte bine, zic eu, cu unele dintre cele mai bune produse de pe piata, de la naturiste si pana la branduri de lux, insa pe partea de hidratare interna ar trebui sa lucrez! Nu beau suficienta apa, iar asta se vede si se simte! 
Vichy Normaderm Hyaluspot are un ambalaj interesant, un tub de 15 ml similar unui stilou, mai cu seama pentru ca are un capat metalic care poate fi masat direct pe zona cu probleme, fara a fi nevoie ca gelul sa fie aplicat cu degetul, o posibila contaminare cu bacterii in minus, deci!
Ingredientele active ale acestui produs sunt:
  •  Acid Hialuronic 1%: utilizat pentru prima dată într-un tratament împotriva coșurilor, formează un film invizibil la suprafata pielii, care acoperă coșul și îl protejează de contaminarea bacteriană ca un pansament
  • Acid salicilic 1.5%+LHA 0.5%: purifică intens din interior pentru o mai rapidă eliminare a coșurilor
Rezultatele promise sunt:
  • În 2H, 99.9% din bacterii sunt eliminate
  • În 48H coșul este eliminat fără urme
E drept, nu m-am uitat la ceas si nici n-am numarat zilele de cand si pana cand Hyaluspot mi-a exterminat monstruletii din barbie, insa stiu clar ca tratamentul a functionat! Si nu numai in cazul meu, ci si al celor care au avut ocazia sa-l testeze si asta pentru ca il port in geanta tot timpul. De fiecare data cand simt ca se anunta aparitia unui musafir nesuferit, aplic repede putin gel si il pun pe fuga! 
Ideala este folosirea pe pielea curatata, dupa demachiere/spalare, insa in situatii urgente merge si peste fond de ten. La mine a dat rezultate si asa. Ah, si nu numai ca am vazut ca functioneaza, dar am si simtit asta, avand in vedere ca in primele secunde de la masarea gelului pe cosuri, apar usoare piscaturi pentru ca la cateva ore sa se formeze o crusta in zona afectata de acnee care poate fi indepartata fara grija!
Pentru rezultate si mai rapide este indicata folosirea gelului Hyaluspot impreuna cu restul produselor din gama Vichy Normaderm, respectiv gelul pentru spalare, crema si fondul de ten care, apropo, este unul dintre preferatele mele, dupa cum bine stiti pentru ca l-am ridicat in slavi in multe postari!


Ieri, spre exemplu, un coleg a aparut la serviciu cu un cosmar - cum ii spunea el- fix pe nas si fix in ziua in care trebuia sa onoreze un eveniment monden foarte important (cam ca in poza de mai sus arata, o entitate cu personalitate proprie :-))))! Era tare amarat din cauza asta pentru ca, imaginati-va un cos rosu in varful nasului asortat unui costum elegant! Amuzant, nu? Doar pentru ceilalti pentru ca el era usor disperat si jenat din cauza situatiei! Si mi-am adus aminte ca am in geanta "pixul" Hyaluspot si l-am asigurat ca este salvat, iar optimismul lui l-a contaminat instantaneu si, dintr-o data, vedea in tubuletul de 15 ml salvarea vietii lui, sansa lui la un trai fericit pana la adanci batraneti, gen! :))
Si da, dupa vreo trei ore, cosul nu a disparut complet pentru ca era cat un balaur cu sapte capete, insa roseata a disparut si umflatura s-a diminuat vizibil si, cu putin fond de ten aplicat peste, zona arata aproape normal!
Si, guess what! M-a sunat mai tarziu sa ma intrebe cum se cheama exact produsul cu care i-am omorat monstrul pentru ca este la farmacie si vrea sa si-l cumpere! :)
Pretul? In jur de 60 lei!


Adelina Eneșca spunea...

Am si eu stiloul magic si imi place! In curand ii voi face un review :)

Ela spunea...

La mine nu a functionat deloc.. face cosurile sa mi se umfle ca ardeii din Pepper Panic... m-am speriat si nu l-am mai folosit :}

Anonim spunea...

Funcționează !

Gaby spunea...

Eu am avut o alergie și mi-a rămas semne pe fata .Fuctioneaza???

Gaby spunea...

Eu am avut o alergie și mi-a rămas semne pe fata .Fuctioneaza???

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search