joi, 25 aprilie 2013

NOTD: colectia ORLY Hope and Freedom Fest

www.pentrudive.com

Este tare draguta colectia HOPE and FREEDOM FEST pe care ORLY a lansat-o pentru primavara/vara lui 2013! Nu credeam vreodata ca voi purta galben pe unghii si care, culmea, imi va si placea atat de mult incat sa il aplic de doua ori la rand si o pregatesc a treia manichiura cu Melodious Utopia! Este un galben foarte dragut, discret, cu particule foarte fine de sclipici, nicidecum un galben neon cum am mai vazut pe unghiile unora si care nu-mi place absolut deloc!



Si verdele Coachella Dweller este fistic-hiu, foarte simpatic si se asorteaza excelent cu pielea bronzata! Spun asta pentru ca l-am testat zilele trecute, cand eram ca abia intoarsa din Maldive dupa intalnirea cu autobronzantul meu iubit, Vita Liberata!


Manichiura rozalie cu Elation Generation nu-mi apartine pentru ca n-am avut inca vreme sa testez nuanta aceasta, ci Liviei

De regula, nu-mi plac ojele roz sau, cel putin, nu orice fel de roz. Imi par mult prea feciorelnice :) Insa, rozaliul de fata este unul special, cu particule sclipicioase in compozitie, care-l scot din banal! LIKE IT!
Albastrul denim High oh Hope l-am testat chiar la lansare!




Anonim spunea...

Sunt dragute culorile ojelor:D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search