marți, 18 iunie 2013

O dimineata cu BeYu, parfumuri si un makeup artist renumit. Si multe poze

Acum un an si un pic a fost lansat, in Romania, brandul BeYu care face, deja, senzatie in vreo 39 de tari, inca din 1999 incoace. Le-am tot vazut in parfumeriile Douglas, dar sunt atat de orbita de parfumuri atunci cand le calc pragul, incat numai la farduri nu ma uit eu. Am ochelari de cal, nu vad stanga, dreapta atunci cand intru intr-o parfumerie si singurul meu gand este sa aflu ce mireasma noua a mai aparut, ce note parfumate au mai vazut lumina zilei si sub bagheta carui vrajitor parfumier, sa le simt, adulmec, inteleg, iubesc...


Auzisem ca exista BeYu pe piata cosmeticelor din Romania, insa drumurile nu ni s-au intersectat pana vineri dimineata, cand frumoasa Anca Iubu m-a invitat sa le cunosc si nu oricum, ci in prezentarea lor detaliata si foarte pasionata facuta de catre makeup artistul international BeYu, simpaticul Tom Strolmetz. Pentru aproape o ora m-am pierdut in lumea colorata BeYu si Tom m-a convins ca am nevoie de toate minunatiile pe care mi le-a prezentat, desi eram sigura ca am suficiente farduri pentru ochi, mascara, rujuri sau lacuri pentru unghii. Dar doar aveam impresia! Realitatea de pe teren, de pe terenul Douglas Baneasa, mai exact, m-a contrazis: atat de frumoase sunt creioanele cremoase pentru pleoape si pentru buze, incat it's a must sa se regaseasca si in portfardul meu, in curand in varianta XXL. 
Si apropo de lacuri pentru unghii, n-as putea va spun ceva legat de calitatea lor, rezistenta pe unghii, textura, etc, insa despre nuante, numai de bine! Mi-a placut cum nu se poate mai mult paleta de culori pe care BeYu o pune la dispozitia adoratoarelor de unghii colorate! Tonuri de verde cum n-am mai vazut in alta parte, albastrele incredibile, rozuri superbe... 
Dupa ce m-am lasat vrajita de toate astea, vreme de vreo ora, timp in care Tom a realizat un superb machiaj BeYu, am fugit la vitrinele cu parfumuri. 
 Nu se putea sa ajung acolo fara sa aflu noutatile, iar Anca a fost foarte draguta sa mi le prezinte in detaliu, pe fiecare dintre ele. O colonie cu note citrice pe care Thierry Mugler a lansat-o pe piata m-a suprins cel mai tare. Tocmai el sa zamisleasca un parfum fresh, citric, el creatorul lui Angel, lui Alien si inca neintelesului, pentru mine, Womanity, parfumuri adresate doar unui numar restrans de femei si considerate mult prea... si mult prea.... Si da, rau de tot... Si.. nu, n-as putea... Reactii insotite de grimase gen "nu, pentru mine nu!" ale celor care isi lipsesc nasul de blotterele de hartie parfumate cu Alien, Angel sau Womanity... 
Acest Cologne by Thierry Mugler este intocmai ca o dimineata racoroasa de iulie. Si m-a incantat faptul ca, desi colonie, a rezistat mult si bine pe piele!


Si apropo de Alien, Angel, Womanity, considerate to much pentru canicula, desi mie imi plac (doar primele doua) chiar si acum, in aceasta vara au fost lansate si in varianta Aqua Chic, o idee mai fresh, nu atat de tari ca in varianta lor originala. Cred ca v-am mai spus despre ele, dar atat am scris despre parfumuri -si mai am si-o varsta... :)- ca nu mai tin minte daca am povestit si despre colectia Aqua Chic!


La intrare in parfumeria Douglas sta scris "Descopera copilul din tine!", exact ceea ce simt eu de cate ori le calc pragul :) Ca un Goe intr-un magazin cu dulciuri, dar intr-un magazin din ala in care poti sa si gusti din dulciuri, nu doar sa le privesti :)




























Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search