marți, 18 iunie 2013

Pentru atunci cand 100 ml inseamna prea mult, exista vaporizatorul de parfum Sephora!

Daca ar fi sa ma gandesc la o limonada rece in prag de canicula, pai 100 ml inseamna... nimic! I-as da gata dintr-un foc si cred ca sunteti de acord cu mine ca ati proceda intocmai, mai cu seama dupa o plimbare cu tocurile jumatate infipte in asfaltul topit, candva pe la amiaza! Dar, atunci cand vorbim despre 100 ml de parfum, inseamna cam cea mai mare sticla vanduta pe piata, iar daca avem "norocul" ca recipientul sa fie unul greoi, cu peretii grosi si un capac supradimensionat, asa cum prefera Marc Jacobs, atunci ar trebui sa caram un troler dupa noi prin oras daca vrem sa avem parfumul cu noi, si nu o poseta!


Pentru mine, cel putin, ar fi o adevarata tragedie sa-mi uit parfumul acasa si sa plec de cu zori si pana-n seara, fara a aveasiguranta ca miresemele mele adorate sunt la indemana mea, asa incat sa ma pot improspata oricand simt nevoia. Multe dintre genti mi au "murit" inainte de vreme tocmai din cauza greutatii pe care o car zilnic, pe umar sau pe antebrat, iar parfumul, de 100 de ml, in majoritatea cazurilor, joaca un rol important in treaba asta. M-am trezit de multe ori cerand la Sephora esantioane pentru parfumurile mele preferate, tocmai pentru a mai evita sa-l iau dupa mine pe fratele lor cel mare, insa nu intotdeauna au sau vor sa-mi dea, asa ca n-am avut ce face si mi-am rupt umarul in continuare.
Asa ca poate ma intelegeti cat de fericita am fost cand am descoperit la Sephora gadget-ul asta cosmetic, mic si auriu, pe care il vedeti in poze care imi permite sa port cu mine parfumul pe care il iubesc, intr-o cantitate mult mai mica. Este usor de umplut - capatul din silicon se fixeaza la tzumburushul parfumului si prin puf-puf se transfera parfum din sticla cea mare in recipientul cel mic-, este sic, elegant si finut, spre deosebire de mostrele din plastic, si este si destul de incapator, adica pentru o disperata ca mine care se parfumeaza de... 287 de ori pe zi, un plin ajunge vreo 3-4 zile.



DaliaCighir spunea...

Nici nu am stiut ca cei de la Sephora au asa ceva de vanzare :-D

Zuzele spunea...

Nici eu, Dalia, pana de curand! :) Stiam ca exista un vaporizator in genul asta si tot citeam pe net ce scriau fetele despre el, insa asta de la Sephora imi pare mai trendy flendy :)

MissBodescu spunea...

foarte practic :D

cam de 2 ani imi aleg parfumurile doar pe varianta de poseta. ambalaje mai chic, mai usor de transportat, etc. m-am obisnuit asa si imi plac mult de tot variantele de parfumuri pt poseta. da, stiu, dar sunt mai chic :))

iar asta imi face cu ochiul! nici nu stiam de existenta lui :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search