duminică, 11 august 2013

Sephora fall 2013: The Ciate Feathered Manicure kit sau, din toamna, se poarta penele colorate pe unghii. Tutorial

Credeati ca ati vazut tot ce se putea in materie de manichiuri si considerati drept revolutionare manichiurile caviar sau catifea? Ei bine, specialistii din industria cosmetica nu dorm niciodata, iar in toamna, la Sephora, se vor numara extravagantele! Una dintre ele se numeste Ciate Feathered sau pene colorate pe unghii. Stiu, poate suna ciudat, insa am avut ocazia sa vad o demonstratie zilele trecute si va spun ca arata mi-nu-nat! Pot fi decorate astfel toate unghiile sau doar una de la fiecare mana.




Kitul Ciate Feathered Manicure care se va afla din aceasta toamna pe rafturile parfumeriilor Sephora este format din:
  • pene colorate, desigur
  • foarfeca
  • un mini lac Ciate
  • doi buretei
  • un top-coat Ciate pentru a finisa manichiura

Procedura este cat se poate de simpla si nu necesita maxima indemanare: pe unghie se aplica lacul Ciate, apoi se pozitioneaza pana asa incat varful ei sa fie indreptat spre patul unghiei sau, ma rog, o puteti aseza asa cum va place, se taseaza usor cu buretelul, iar mai apoi se aplica un strat de top-coat Ciate, iar cu forfecuta se indeparteaza marginile penei, asa incat aceasta sa nu depaseasca unghia. Inca un strat de top-coat si gata!


Cupcake Splendens spunea...

wow!me like it :D

Adri spunea...

Incredibil :-))) Caviarul si catifeaua nu prea mi-au placut; penele astea in schimb... arata interesant (dar pe o unghie la fiecare mana, manichiura e prea incarcata daca fiecare unghie are pana ei)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search