duminică, 29 septembrie 2013

Noutate Sensiblu: SPLAT BlackWood, pasta de dinti neagra cu efect de albire


Habar nu aveam ca exista, in lumea asta larga, pasta de dinti neagra. Dar neagra, neagra. Taciune. Si, culmea, are efect de albire asupra dintilor. Culoarea pastei de dinti BlackWood a brandului SPLAT este data de cărbunele de mesteacăn Karelian care albeşte, absoarbe mirosurile si impurităţile, împiedicand dezvoltarea bacteriilor, mentine respiratia proaspata, impiedica formarea placii dentare si normalizeaza PH-ul salivei. Da, poate ca si alte produse destinate igienei orale fac asta, insa noutatea acestei paste de dinti este aceea ca din compozitia ei lipsesc substantele care pot fi daunatoare pentru organism, precum sodium lauryl sulfate, clorhexidina, triclosan, fluoruri.


Imi imaginam ca trebuie sa aiba un gust nasol, data fiind culoarea, insa nici vorba de asa ceva. Are, cumva, gustul traditional de pasta de dinti, numai ca mai putin mentolat si mai putin intepator. Urasc pastele de dinti care imi furnica limba si imi paralizeaza gingiile. Si, o alta problema de-a mea cu pastele de dinti intepatoare este aceea ca imi "ard"interiorul obrajilor. Nu stiu ce se intampla de fapt, insa la putin timp dupa ce imi curat dintii se desprind firisoare subtiri de obraz :) Pare un scenariu apocaliptic, dar m-am consultat cu prietenele - Google-ul meu ambulant :) - si mi-au spus ca si ele patesc asa uneori. Ei bine, ciudatenia asta de culoare neagra isi face foarte bine treaba ei de pasta de dinti, dar fara efectele adverse mentionate mai sus. 
Inca o bila alba pentru aceasta pasta de dinti este pentru faptul ca imi mentine respiratia proaspata pentru mai mult timp decat o faceau produsele obisnuite, cele pe care le folosim cu totii. Si, mai cu seama dimineata, cand stim foarte bine ce mare nevoie avem de respiratie proaspata :)
In compozitia pastei de dinti BlackWood se afla:
  • Carbunele de mesteacan Karelian albeste, absoarbe mirosurile, impuritatile si formeaza o pasta unica de culoare neagra.
  • Extractul de boabe de ienupar si complexul de ingrediente active asigura o buna protectie impotriva bacteriilor si a placii dentare.
  • Extractul de stevieofera pe langa un plus de proprietati antibacteriene si  proprietati antifungice. In multe tari, stevia este considerata un ingredient secret pentru alimentatie. Stevia stimuleaza eliminarea sarurilor de metale grele din organism, are un efect tonifiant si incetineste procesul de imbatranire.
  • Biosol are un puternic efect antiseptic, previne dezvoltarea bacteriilor si mentine elasticitatea gingiilor.


Daca vreti sa incercati ceva nou si eficient pentru igiena orala, intrati in Sensiblu si intrebati de produsele SPLAT. Pe langa BlackWood, mai exista pasta de dinti cu ardei iute si patrunjel; cu ioni de argint si clorofila; cu ghimbir si catina; cu afine si ienupar; capsune si plante afrodisiace (!!!)- Damiana, Kau Pe si Muira Puama;  cu alge marine... 
SPLAT are multe sortimente inedite pe care eu mi-am propus sa le testez!
Ah, si exista o pasta de dinti speciala pentru indragostiti :) Este de culoare rosie, are aroma de capsuni si se cheama LOVE. How cute is that?
Pasta de dinti LOVE, cu gust intens de zmeura si ingredienti activi, contine extracte de seminte de Perilla, o planta folosita in bucuraria traditionala japoneza. Acesta exercita un efect antiinflamator si previne aparitia si dezvoltarea bacteriilor carigene. Datorita ingredientului cheie pe baza de extract de lemn dulce, care este un antiseptic patentat, pasta de dinti LOVE ofera o protectie eficienta impotriva virusului Herpes. SPLAT in colaborare cu ‘‘Human Ecology’’ - Centrul Educational si de Cercetare al Facultatii ecologice din Rusia, a desfasurat un studiu care a aratat ca, in 80% din cazuri, pasta de dinti LOVE are efect in imbunatatirea starii emotionale a celor care o folosesc. Acest studiu a permis afirmarea ipotezei ca pasta de dinti LOVE creste nivelul endorfinei (hormonul fericirii) din sange.


Si tot SPLAT are in palmares si pasta de dinti pentru bebelusi: SPLAT JUNIOR 0-4 ani a fost special dezvoltata pentru a curata si proteja smaltul dintilor tineri. Complexul unic de enzime lactice participa la formarea imunitatii locale, asigura protectia impotriva bacteriilor si a placii, asemanator laptelui mamar. Gelul organic de ALOE VERA elimina sensibilitatea dintilor la primele muscaturi. Calciul activ este digerat de organism si ajuta la formarea smaltului. Pasta de dinti nu contine zaharide sau indulcitori artificiali. Extractele de xylitol si lemn dulce au rolul de indulcitori naturali. Kitul include si o periuta moale de silon. Pasta de dinti nu contine fluoruri.

Daaaaar, produsul care m-a fascinat cel mai mult este spuma pentru curatarea dintilor, ORAL CARE FOAM 2 in 1, fara clatire, pe care o port mereu in geanta! Ma ajuta sa am dintii curati si in timpul zilei, cand sunt la serviciu sau in deplasare si nu am posibilitatea sa folosesc pasta de dinti si periuta. Admirabila inventie! I love it!




Nota: Produsele SPLAT sunt realizate în loturi mici şi din cele mai bune ingrediente provenite de la producătorii de top. SPLAT are o fabrică modernă şi ecologică din punct de vedere al producţiei de CO2. Fabrica se află în regiunea Valdai, din Rusia, o zonă cu vegetaţie bogată. Managementul calităţii este certificat la cele mai înalte standarde GMP Cosmetics, ISO 9001.
Unknown spunea...

Ce tare! Ce pret au ciudateniile astea? :)) Daca ai zis ca se gasesc in farmaciile Sensiblu cred ca au un pret destul de mare.

Anonim spunea...

ce dragut arata aia love :D

http://blogbyflora.blogspot.ro/2013/09/sweaters-from-sheinside.html

coco spunea...

tare interesant! o sa ma uit neaparat!!!

Unknown spunea...

Pasta neagra?!! Cred ca mi-ar fi frica sa o pun pe dinti:)))

Belatriz spunea...

Ma gandesc ca lumea mai vrea si senzatii tari,nu?
Alte culori nu se mai stie?
Adica ma gandesc ca lumea e plictisita de vesnicul alb, dar nici negrul nu e ok, deci alte alternative sunt?

Zuzele spunea...

Belatriz, printre cele enumerate de mine sunt si alte culori - rosu, verde ... :)

Incognito Fashion spunea...

wow nu ma asteptam la asa ceva !

Anonim spunea...

Puteti incerca produsele Spry (pasta dinti, gel bebelusi, ata dentara, apa de gura, spray de gura). Acestea sunt indulcite exclusiv cu Xylitol - un indulcitor natural, produs prin fermentatie care este si un bun antibacterian (nu lasa sa se formeze placa dentara). Aceste produse sunt foarte bune la gust, foarte eficace si nu sunt deloc "agresive"

Anonim spunea...

Am incercat pentru prima data Splat in Sankt-Petersburg, in Rusia. De atunci cand ajung in Moscova fie am posibilitatea sa cumpar prin cineva pasta de dinti, o fac fara ezitare. Sincer, cred ca intr-adevar e o pasta de dinti foarte ok, care nici nu imi jupoaie falcile pe dinauntru:) Tot vroiam sa intru sa caut daca a aparut si la noi in Romania si iata ca azi am facut-o! Pana acum am incercat numai cea cu minerale, clasica. Trebuie sa o incerc pe cea neagra si spuma:) Suna bine sa ai mereu ceva la indemana care sa iti curete dintii si sa nu umbli mereu cu periuta. Petrica

Mikyangel spunea...

De curand am descoperit si eu pasta de dinti SPLAT, in variantele Blackwood, Love si SEA Minerals si imi plac toate! Datorita ingredientelor naturale credeam ca or sa aiba un gust nasol, dar nici pomeneala, au un gust foarte bun. Abia astept sa cumpar varianta Junior pentru baietelul meu de 5 ani.

Unknown spunea...

Sotul meu e foarte incantat de pasta de dinti de la SPLAT , ma refer la Blackwood, daca se spala de 2 ori pe zi acum a ajuns la 3-4 ori pe zi, spune ca da cu limba pe dinti si ii simte curati, gura lui are o respiratie proaspata mult timp, deja a cam terminat-o si se da acum la a mea Sea Minerals, la a piciului Dreams nu se atinge de ea ca il supara si nu vrea sa faca asta.

gabrini2000 spunea...

Am avut ocazia sa testez aceste paste de dinti si le recomad cu caldura. Ingrediente naturale, efecte uimitoare. Pasta de dinti neagra Blackwood de la Splat este deosebita. Cu fiecare zi de folosire, zambetul meu devine mai stralucitor. Prietenele mele sunt la fel de multumite.Zambetul tau este masura fericirii tale.

Daniela Marinescu spunea...

Aceasta pasta de dinti este recomandata spiritelor puternice. Albeste dintii eficient si sigur, are particule sferice abrazive de lustruire si ca sa intram si in detalii, mangalul de mesteacan de Carelia este cireasa de pe tort. Extract de ienupar si antiseptic Biosol care reduc dezvoltarea bacteriilor, iar dupa ce am folosit-o de cateva ori, va spun sincer ca aveam respiratia proaspata chiar si dupa ce gustam ceva.

Ioana Rosu spunea...

Si eu am fost uimita sa descopar pasta de dinti de culoare neagra, este cu adevarat interesanta. Insa mie mi-au placut in mod deosebit Love si Dream pentru gustul lor fructat.

Unknown spunea...

Sunt super pastele de dinti SPLAt!Favorita mea este Sea Minerals dar abia astept sa o incerc pe cea cu Chili<3

Ionut Trinfa spunea...

25 de lei am dat pe cea neagră dar isi face treaba f f bine 😀

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search