marți, 1 octombrie 2013

Atat de mult mi-a placut Avene Hydrance optimale legere!


Atat de rau m-am panicat intr-o dimineata in care mai eram si foarte intarziata - situatie des intalnita in cazul meu, btw- cand am vazut ca din tubul meu de Avene Hydrance Optimale legere nu mai iese nici un strop de crema incat primul gand care mi-a venit in cap a fost, nu sa incep o alta crema, ci sa incerc sa scop atat cat mai pot din tubul asta! :)
Disperata de mine, zombi de somn si cu parul valvoi alerga prin casa, in pijamale si cu ditamai cainii plushati in picioare, impiedicandu-se de toate
pragurile, cautand o foarfeca pentru a veni de hac tubului de Avene. Si am cautat, si am cautat, si am cautat prin toate sertarele, portfardurile, pungile si pungutele siiiii ni-mic!!! Telefonul imi suna pentru ca trebuia sa ma vad cu o persoana care ajungea in maxim zece minute la locul de intalnire si eu nici macar nu plecasem din casa! Dar eu nu concepeam, domnule, sa ies din casa necremuita cu Avene-ul meu iubit care mi-a tinut companie toata vara! Si am gasit o foarfeca. De fapt, nu o foarfeca, ci o forfecuta. Mai exact, o miniforfectuta cu care m-am chinuit vreo 5 minute sa tai tubul de crema :)))
Dar, am reusit!
Taur incapatanat, ce sa-i faci! :)
M-am calmat imediat ce mi-am dus cremuirea pana la capat, tenul meu s-a fericit instantaneu si eram buna de plecat la drum, chiar si nemachiata! Crema asta minune pe care o ridic in slavi este una dintre cele mai fine folosite vreodata, are o textura de lotiune-gel, deloc grasa, foarte potrivita tenului meu sensibil si mixt. Cred ca stiti si voi ce pretentios este tenul mixt caruia foarte greu i se potrivesc produsele cosmetice pentru ca este cand gras, cand uscat si daca folosesti creme pentru tenul gras, pielea se usuca, iar daca aplici creme pentru tenul uscat, pielea devine lucioasa.  
Deja, problemele cresc in momentul in care pielea mai este si sensila, dupa una si alta. Ceea ce mi se intampla mie! Tocmai de aceea spun ca Avene Hydrance Optimale legere mi s-a potrivit manusa. Nu i-am gasit nici un cusur si, de regula, sunt maestra la asa ceva. Mi-a hidratat pielea incredibil de bine, iar efectele ei in sensul acesta le-am simtit mai ales in vara cand am cam exagerat cu plaja si tenul a cam suferit din cauza asta. Nu mai spun de vacanta din Thassos cand 7 zile le-am petrecut aproape numai in apa sarata, pe plaja toata ziulica. Desi am folosit produse solare cu spf 50, nu pot spune ca pielea nu plangea dupa hidratare, iar seara tarziu, dupa dus, simteam ca ma strange.  Dar senzatia era de scurta durata pentru ca imediat ce aplicam cateva bobite de Avene, isi revenea si, pe langa hidratare, catifelare si elasticitate, capata un luciu foarte sanatos care mergea mana-n mana cu bronzul! Este si o excelenta baza pentru machiaj, fondul de ten se intinde foarte bine, uniform, iar un strop de blush definitiveaza perfect un machiaj minimalist, dar suficient in cazul meu, mai ales pe timp de zi cand nu-mi place sa-mi pun masca inainte de a iesi din casa!

In plus, asta vara a actionat ca un foarte bun after-sun si imi calma foarte eficient inevitabila senzatie de piele care strange si care arde. Asta e, daca iubesc soarele mai mult decat ar trebui...
O aplicam si dimineata inainte de plaja, mai ales ca are si SPF 20. Micut, insa suficient pentru drumul de la hotel pana la plaja.

Asadar, si daca aveti un ten cu personalitate, si daca este unul usor de intretinut si caruia i se potrivesc mai toate cremele cu care intra in contact, va recomand cu maaaaare drag acest produs care are apa termala Avene in compozitie!
Intentionez sa o folosesc in continuare si urmaresc promotiile de prin farmacii, mai ales ca mi-am propus sa ma dedic total unei cure intensive Avene, cu tot cu produse pentru demachiere - lotiunea micelara fara clatire (prezentare aici) pe care tot aman sa mi-o cumpar din cauza ca ma chinui sa termin ceea ce am...
Ah, si daca nu stiati, Avene are si un superdemachiant pentru ochi, in-cre-di-bil de bun. Am primit eu o mostra intr-o farmacie si m-am bucurat de fiecare strop. Minunat!
Adri spunea...

Si eu tai ambalajele si scot ultima picatura din produsele care imi plac. Am deja un procedeu: tai tubul undeva la mijloc ca sa pot sa iau toata crema care nu mai iese din el iar partea superioara o folosesc pe post de "capac" ca sa nu se usuce ce mai ramane in interior :-)

Alexandra spunea...

M-ai "trimis" la acest articol de la intrebarea mea de "dincolo", asadar... ţup imediat caci tare mi-ai starnit curiozitatea in privinta cremei. :P

Ma bucur ca ai scris in detaliu experienta ta cu ea si da, da... iti dau dreptate cand descrii mai sus tenul mixt care este "cand uscat si daca folosesti creme pentru tenul gras, pielea se usuca, iar daca aplici creme pentru tenul uscat, pielea devine lucioasa. "
Perfect valabil si in cazul meu! :)

Nu am folosit absolut niciun produs Avene, deci curiozitatea e cu atat mai mare... dar si nevoia unui produs precum il descrii pe acesta mai sus. :) Thanks! acum am pe wishlist (cel putin) crema asta, demachiantul de care spui si lotiunea micelara. :P

Pupici!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search