joi, 3 octombrie 2013

Tratamentul de reinnoire capilara Vichy Dercos Neogenic, rezultate finale dupa trei luni

Am inceput tratamentul de reinnoire capilara cu Vichy Dercos Neogenic intr-o zi de luni, 17 iunie (tin minte exact pentru ca era ziua mamei mele- click AICI pentru primele impresii) si recunosc ca nu s-a finalizat peste fix trei luni asa cum scrie la carte pentru ca au fost zile in care am chiulit! In timpul concediului din Thassos, spre exemplu, unde n-am mai considerat ca este nevoie sa-mi iau in bagaj dozele zilnice de Neogenic pentru ca parul arata atat de bine si eram convinsa ca sapte zile de pauza n-aveau cum sa compromita tratamentul. Desi am stat in apa zi de vara pana-n seara, parul era tot timpul ud, imbacsit de sare si nisip, nu mi-a cazut nici macar un fir. 

De regula, jumatate din par - si exagerez doar
intr-o mica masura!- il cam las acolo unde imi petrec vacanta de vara pentru ca in acele zile nu am deloc grija de el, il tin prins in coada si ciufulit, nu-l tratez cu serumuri, uleiuri si alte marafeturi care troneaza in baia mea de acasa, iar daca sunt prea obosita nici nu-l mai spal seara, dupa o zi intreaga de balaceala in apa sarata. Asa ca, se revolta si el si decide sa ma paraseasca. Insa nu si de data asta. Toate firele, minus vreo cinci mai rebele, s-au intors cu mine in Bucuresti! :)) Si "vina" pentru aceasta premiera o dau pe Vichy Dercos Neogenic pentru ca mi-a intarit radacinile firelor de par atat de puternic incat nu am mai avut probleme cu pierderea parului. Iar asta, dupa primele zece doze. Si presupun ca va aduceti aminte cat m-am mai tanguit ca imi cade parul ingrozitor si nu reusesc sa vin de hac acestei probleme care imi dadea insomnii. Nu de putine ori am plans cand imi spalam parul si vedeam cum strang, de fiecare data, cate o gramajoara de fire. Ajunsesem sa ma intreb cum de mai am par pentru ca, vorbesc foarte serios, imi cadea ingrozitor!!!! 
Iar urmatorul pas urma sa fie tunderea lui bob. Am fost la un pas sa-l scurtez foarte mult si chiar aveam programare la coafor doua zile mai tarziu fata de momentul in care mi-am propus sa incerc si Neogenic, ca ultima solutie pentru regenerarea parului! Deja obosisem sa testez tot felul de produse, sa-mi pun toate sperantele intr-un sampon minune, o masca miraculoasa, un serum nu stiu de care, suplimente alimentare luate cu pumnul si spray-uri care promiteau marea cu sarea pentru ca mai apoi sa fiu dezamagita de ineficienta lor!




N-as prea vrea sa intru in detalii tehnice, sa va spun exact mecanismul de functionare al Vichy Dercos Neogenic - puteti citi toate aceste informatii AICI si AICI, in cadrul impresiilor mele dupa o luna, respectiv doua, de tratament- si as vrea sa ma rezum strict la ceea ce pot observa eu pe parul meu :) dupa aplicarea acestui serum. Iar schimbarile au fost observate si de cei din jur. Niciodata in viata mea, pana acum vreo luna, nu mi s-au facut complimente in rivinta parului pentru ca era unul normal spre banal, de lungime medie, nu genul de podoaba capilara care iti atrage atentia pe strada sau in reclame, trei fire spre cinci, nici macar vopsit intr-o culoare turbata care sa-l evidentieze in vreun fel.
Dar, de vreo luna incoace tot aud "Wow, ce mult ti-a crescut parul!", "Ce par lucios si moale ai!", "Ti s-a mai indesit parul sau mi se pare mie?" si chiar "Ce misto, ti-ai pus mese!" :)) Chiar acum doua zile m-am intalnit la mall cu o prietena pe care nu o mai vazusem din iunie si care nici macar nu era atenta la ceea ce ii povesteam de zor pentru ca privirea ei tot cobora spre buclele mele si la un moment dat ma intrerupe - desi e cam greu sa faci asta cand
am eu cuvantul :)) - si imi zice "Bai, dar ce par lung ai! Cand naiba ti-a crescut atat de mult?" si, in timp ce mi-l mangaia, delicat, asa cum procedezi cu o burtica de gravida si cu un mare zambet pe fata :), continua: "Si ce matasos este! Cu ce-l mai speli? Iar ai descoperit vreo licoare minune? :))".
Si i-am spus despre ce este vorba! Ea, prietena despre care vorbesc, are acum parul scurt, scurt, pana la ureche de scurt pentru ca anumite probleme de sanatate, grave de altfel, au obligat-o sa renunte la onduleurile cu care se mandrea in anii trecuti. Din fericire, acum este bine, iar parul a inceput sa creasca. Si-a notat in Draft numele tratamentului care mie mi-a regenerat parul si l-a ajutat sa creasca mai repede si mai frumos, Vichy Dercos Neogenic, si mi-a spus, amuzata: "Bai, ma bagi la cheltuieli, reclama ambulanta ce esti!" :)))




Nu stiu daca m-am ales cu 1.700 de fire de par in plus, dupa cele trei luni de tratament cu Neogenic si sincer, cred ca este imposibil sa contorizezi asa ceva si de aceea nici nu am postat fotografii cu scalpul, cu radacina firului de par, din alea care par facute cu microscopul pus in fata obiectivului. Nici nu am un aparat foto atat de performant, dar nici nu mi se par relevante genul asta de informatii pentru ca schimbarile evident in bine ale parului meu, lesne de observat cu ochiul liber de catre prietenii mei care nu sunt nici medici, nici cercetatori sau alt soi de experti care calculeaza compozitia chimica a samponului inainte de a-l folosi, este tot ce conteaza pentru mine!
Si faptul ca parul NU MAI CADE, ca este mai lung decat l-am avut vreodata, ca este lucios si sanatos, ca pot sa-mi trec mana prin el fara sa-mi ramana zeci de fire printre degete, ca nu mai are neparata nevoie de produse profesionale de multe sute de lei si ca este asa cum este chiar folosind cosmetice din supermarket, ma indreptateste sa afirm ca Neogenic isi merita fiecare banut si daca, pe viitor, vor mai aparea probleme sunt gata sa renunt la cumpararea unui parfum - si stiti cat de mult iubesc parfumurile!- in favoarea serumului Vichy Dercos Neogenic, macar pentru o luna de tratament!
Atat de recunoscatoare ii sunt!


Frombeautywithloveblog spunea...

ce bine arata parul tau :) am mai vazut persoane care folosesc tratament pentru par vichy, suna tentant ce spui tu, poate il folosesc si eu mai ales ca am probleme cu caderea parului

http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

Unknown spunea...

interesant rezultat ,dar cam scump tratamentul!!

Zuzele spunea...

Asa este, nu-i tocmai floare la ureche pretul lui, insa eu cel putin as fi fost in stare de orice cand vedeam cum imi cade parul! N-am glumit cand am spus ca plangeam de fiecare data cand il spalam, ma si vedeam cheala in scurt timp :( In momentele alea as fi renuntat la orice altceva si as fi investit in tratament pentru par... Ideea e ca nu constientizezi cat de grava este o problema decat in momentul in care te confrunti cu ea si gandul ca voi ramane fara par ma speria groaznic :(
Puteti incerca macar pentru o luna pentru ca rezultatele se vad chiar si asa!
Pupici

Anonim spunea...

Eu as dori sa te intreb ce s-a mai întâmplat cu parul tau dupa ce nu ai mai folosit tratamentul,eu am incercat cu ani in urma aminexil,a fost totul bine si frumos in perioada in care-l foloseam cand am intrerupt a cazut tot parul nou care reusise sa creasca iar parul arata mai rau ca înainte de tratament, ulterior am citit o groaza de forumuri unde erau o groaza de persoane la care aminexilul reactionase identic.Deci, daca esti amabila imi poti spune cum a fost parul tau dupa ce ai intrerupt ? Multumesc mult,Adriana

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search