miercuri, 16 octombrie 2013

Cine iubeste L'Oreal? Am o supriza pentru voi. Pentru ca meritati!


Pe ultima suta de metri, mai exact pe la vreo 23.30, deci in ultima jumatate de ora din timpul dedicat inscrierii in preselectia pentru Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris, am decis sa particip si eu! :) Imi umblau prin capsor cateva ganduri despre frumusete si cat de mult este ea pusa in evidenta de increderea pe care o avem in noi, din nastere sau capatata pe parcursul vietii, si m-am decis sa le trec pe hartie. Fie ea si virtuala. Puteti (re)citi AICI materialul pe care l-am scris si care a placut si juriului Scolii de Beauty Blogging (format din Cristina Bazavan, Alice Bursuc si Blogu' lu' Otrava), avand in vedere ca m-am calificat in etapa urmatoare :) Ma puteti onora cu un vot, AICI (semnat Gabriela Dumba) si va foarte multumesc pentru asta! :)


In cazul in care ma voi califica in finala, una dintre voi, dragele mele, va avea ocazia sa ma insoteasca la un seminar sustinut, pe 28 octombrie, de Alexandru Abagiu, make-up artist L'Oreal, un tip extrem de talentat, avand in vedere ca a fost ales ca a fost make-up artist oficial al Festivalului de Film de la Cannes.
Si daca ma voi califica in finala, si daca nu, cititoarea aleasa de mine va avea oricum de castigat pentru ca premiul de consolare consta in produse L'Oreal in valoare de 100 lei.
In cazul in care voi trece mai departe, in finala, si voi avea, prin urmare, dreptul de a participa la intalnirea cu Alexandru Abagiu, cititoarea cea norocoasa ma va insoti la evenimentul de pe 28 octombrie, din Bucuresti!
Ce trebuie sa faceti voi?
Sa-mi lasati un comentariu de maxim 5 randuri in care imi spuneti care este produsul L'Oreal preferat si de ce il iubiti!
Perioada de desfasurare a concursului: 16.10 - 21.10.
Atentie! Va puteti inscrie doar pe un singur blog!
Pupici multi!
Ioana Stanescu spunea...

PURE ZONE CHRONO - este produsul meu preferat de la Loreal.Produs ce,cu toata sinceritatea, si-a facut treaba exact ca la carte:curăţă tenul, îndepărtează în totalitate impurităţile şi oferă pielii o senzaţie unică, plăcută.
Bafta la preselectie!!!

Unknown spunea...

In primul rand: Bafta! Iti trebuie cateva voturi serioase. Am dat votul cu nr.8...as fi vrut sa dau mai multe voturi,dar nu se poate...am citit articolul si mi-a placut. Am folosit niste sampoane de la L'Oreal si vopsea de par...mi-au placut la nebunie si ne-am inteles tare bine.Multumesc.

Claudia spunea...

Imi place foarte mult fondul de ten Accord Parfait...este primul fond de ten pe care l-am cumparat acum multi ani si n-am renuntat la el nici acum, chiar daca au aparut foarte multe tentatii..Imi place pentru ca se adapteaza perfect nuantei tenului si se pastreaza frumos pe fata intreaga zii, chiar daca aceasta imi mai luceste pe ici pe colo :)

Unknown spunea...

Iubesc samponul Loreal elseve pentru par vopsit. De cand l-am incercat prima data m-a cucerit pentru ca miroase demential si imi lasa parul matasos, plin de stralucire si e asa fin la atingere, ca de bebelus
nu sunt din bucuresti in cazul in care as castiga as dori setul de produse in valoare de 100 ron, te-am votat! bafta

claudia culbece spunea...

buna , se pare ca sunt prima la comentat , pot spune ca imi place samponul l"oreal antimatreata deoarece a reusit sa ma scape de problemele care le aveam cu scalpul ,Iti urez succes in continuare la concurs .

Livis spunea...

In primul rand bafta..pentru mai departe :)
In privinta produselor Loreal, de ceva timp m-am imprietenit cu sampoanele L'oreal..pentru volum. Deci..e preferatul meu, mai ales ca parul meu este o problema..Este foarte "pretios"

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search