marți, 15 octombrie 2013

NOTD: Underneath the mistletoe by OPI Mariah Carey Winter Holiday Collection



Duminica seara, pe la orele sapte trecute fix, am sarbatorit Craciunul! Da, stiu ca eram in 13 octombrie si ca n-au cazut nici frunzele ingalbenite de prin copaci, daramite fulgi de nea din cer. Si ce-are una cu alta? Prin iulie, eu ascultam de zor, in birou, colindele lui Hrusca si intr-o zi cand m-a luat rau de tot dorul de brad impodobit am dat play pe Youtube la... la.... la.... "Impodobeste mama bradul". N-am ascultat indemnul lui Fuego nici eu, nici mama. Mi-a fost lene sa montez bradul artificial care zace in cutie, pe sifonier, nu de alta. Mintea ma ducea sa fac una ca asta, chiar daca aerul conditionat mergea pe 16 grade. Cand mi se pune pata pe ceva, pai mi se pune, nu gluma!
Asa cum am facut o reala obsesie pentru acest lac de unghii, "al anului" dupa cum as vrea sa-l numesc (intocmai ca nuntile, ca miresele si mirii din showbiz). Se cheama "Underneath the mistletoe", adica "sub vasc", daca am brodit-o bine. Face parte din colectia in editie limitata pe care Mariah Carey tocmai ce a lansat-o in colaborare cu OPI, iar Topline i-a dedicat o preafrumoasa petrecere de Craciun, cu bradut, luminite, globulete si colinde. 
"Underneath the mistletoe" este un burgundi minunat cu particule stralucitoare, foarte fine. Este intr-un fel cum n-am mai vazut. Si nu mi-s vreo obsedata dupa oje. Daca imi fac unghiile de doua ori intr-o luna, pai inseamna ca a fost decembrie si am sarbatorit Craciunul si Revelionul. In rest, au naturel!
Culoarea asta ma face sa ma simt... domnisoara, dichisita, indreptatita sa afisez mana pe bara din tramvai sau sa ma scarpin la ochi cu unghiile cat mai tepene, ca proaspat-cerutele in casatorie care fac orice sa le observe lumea inelul de logodna de pe deget! 
Ce sa mai... 
Poate ca n-oi avea eu cu cine sa ma postez sub vasc anul asta, dar macar voi avea o manichiura fericibila! :D







HO(pi)... HO(pi)... Merry Christmaaaas! 

Georgia spunea...

Pe buna dreptate, e superba! Imi place mult, sa te bucuri de ea!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search