miercuri, 9 octombrie 2013

Like New Designers by Perwoll, concursul national de schite de design vestimentar


Perwoll (that i love, btw :)) anunta o noua editie a concursului national de schite de design vestimentar pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, „Like New Designers by Perwoll”. Si in acest an, competitia se adreseaza atat persoanelor cu studii de profil, cat si tinerilor amatori. Marele premiu: 1.500 de euro pentru crearea efectiva a unei colectii de 5-7 tinute din schitele sale, care va beneficia de expunere gratuita spre vanzare in perioada februarie – iulie 2013, in showroom-ul si platforma online Molecule F si ulterior in magazinul Band of Creators, Bucuresti.

Juriul competitiei este alcatuit din Adelina Ivan (designer vestimentar), Marian Palie (stilist de moda), Mirela Bucovicean (fondator Molecule F) si un reprezentant Perwoll.

Toti cei interesati sunt invitati sa inscrie electronic 10-15 schite cu o colectie proprie pret-a-porter, pe tema „tendinte alb-negru", pana pe 17 noiembrie 2013, la adresa de e-mail concurs@atelierperwoll.ro.

Datorita succesului editiei anterioare, concursul va avea in acest an doi castigatori: unul ales de juriu (pentru Marele Premiu) si unul ales de public, prin vot online (pentru Premiul de Popularitate).
Mai multe detalii AICI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search