luni, 7 octombrie 2013

Noutati NIVEA pentru buze ca fraguta, piele ca piersicuta si par cu stralucire de diamant


Marilyn Monroe  spunea ca "diamonds are a girls best friend" si nu cred ca am putea s-o contrazicem, vreuna, acum si pe vecie! :) Insa, putem adapta un pic aceasta brava concluzie a blondei celei frumoase, spunand ca diamantele sunt binevenite si in par, nu numai pe deget. Si la gat. Si la mana. Si la urechi. Si oriunde. Oricand. La urma urmei, este adevarat ca o astfel de bijuterie poate innobila orice faptura, fie ea de vita nobila sau nu, insa nici noi n-ar trebui sa ne culcam pe-o ureche imediat ce ne-a fost pus pe deget un diamant mai mic sau mai mare, dupa posibilitatile apartinatorului. 

Asadar, dragele mele drage, diamante nu va pot oferi, insa cateva sfaturi pentru infrumusetarea far' de care diamantul nu-si croieste drum spre voi (in teorie cel putin, pentru ca practica a demonstrat ca nobletea sufletului trebuie sa depaseasca perfectiunea trupului, iar in cazul asta va descurcati si voi cum stiti), pot, cu exemple oferite de Nivea! :)

  • Pentru un par cu stralucire de diamant, puteti incerca gama Nivea Diamond Gloss, sampon si balsam, ale caror formule au fost imbogatite cu particule fine de diamant si Keratina lichida. Pe langa reflexiile de diamant, parul ingrijit cu aceste produse promite sa fie matasos, usor de pieptanat si hidratat intens. Daca va confruntati cu un par lipsit si de stralucire, si de volum, aveti la dispozitie gama Nivea Diamond Volume pe care eu mi-am propus sa o testez, mai ales ca nu am mai folosit produse pentru par Nivea de fooooarte mult timp si mi s-a facut dor! :) Atat samponul, cat si balsamul din ambele game costa cate 13 lei fiecare.


  • Pentru o piele catifelata, lipsita de riduri, ferma si luminoasa, Nivea propune crema antirid cu ulei din seminte de struguri si vitamina E, cu efect antioxidant care hidrateaza pielea in profunzime si contribuie la diminuarea liniilor fine, intarziind imbatranirea tenului. Se recomanda aplicarea cremei, atat a celei de zi, cat si a celei de noapte, atat pe fata, cat si pe gat si decolteu. In fond, un colier cu diamante nu poate face minuni in cazul pielii ridate de la nivelul gatului, nu-i asa? Mai ales ca ar atrage toate privirile in acea zona :) Stiati ca pe masura ce iti hidratezi mai mult tenul si il protejezi de radiatiile UV, cu atat incepi mai repede sa previi aparitia ridurilor, iar tenul tau îsi va pastra fermitatea pentru mai mult timp.
    Radiatiile UV sunt cel mai aprig inamic al pielii! Aproape 80% din procesul de imbatranire al pielii se datoreaza expunerii UV. Tinand cont de toate acestea, filtrele UV din compozitia cremei anti-rid hidratante de la Nivea urmaresc sa asigure o protectie anti-rid eficienta si sa previna aparitia noilor riduri. Astfel, crema de zi din aceasta gama contine filtru UV, iar cea de noapte este imbogatita cu Panthenol care ajuta pielea sa se renegereze in timpul somnului. Fiecare dintre ele costa 20 de lei.


  • Pentru bebelusul nostru, cel mai de pret diamant pe care toti banii din lume nu-l pot cumpara, Nivea a pregatit un ulei de corp imbogatit cu ulei de migdale si germeni de grau. Marturisesc ca nu de putine ori am folosit si eu produse destinate bebelusilor, asa ca imi voi aglomera baia si cu acest ulei care hidrateaza pielea sensibila a bebelusilor. Dar, sunt sigura ca este la fel de buna si pentru mame. Nu ca eu as fi una, dar ma autoidentific drept public tinta al Nivea Baby Caring Oil. Costa 14 lei.
  • Laptele de corp hidratant sub dus Nivea nu este tocmai o noutate, dar simt nevoia sa vi-l readuc in prim plan pentru ca este un produs exceptional. Eu il ador, de la miros, pana la textura si efectele pe care le are asupra pielii. Contine ulei de migdale cu puternica actiune hidratanta, insa partea frumoasa este ca se foloseste in timpul dusului, aproape ca un gel de dus care se clateste dupa ce este aplicat pe piele, asemeni unei lotiuni de corp. Astfel, pielea nu ramane lipicioasa, asa cum se poate intampla in cazul unor lotiuni pentru corp si nici nu pierdeti timp pretios aplicand, dupa dus, o crema destinata corpului. Insa, efectele sunt aceleasi, respectiv piele hidratata, frumos parfumata, catifelata si avand acel luciu specific pielii sanatoase.
  • Recent, Nivea a lansat noile editii limitate ale cremelor Nivea Soft destinate ingrijirii fetei, mainilor si corpului, cu un design noi, stylish, ilustrate cu momente sugestive din universul modei. Autorul este designerul londonez Giles Deacon. Aceasta crema universala care miroase fabulos, a curat, un parfum delicat si proaspat, este imbogatita cu ulei de Jojoba si vitamina E, insa textura ramane una lejera si este rapid absorbita de catre piele. Crema Nivea Soft vine in gramaje de 50 ml (pret aprox. 8 lei) si 200 de ml, (pret aprox. 20 lei) una tocmai buna de purtat in poseta, iar cealalta suficient de generoasa pentru a rasfata intreaga familie.
  • Primul si cel mai intens folosit balsam de buze al meu a fost unul cu visine de la Nivea. Si inca unul cu capsune. Imi placea faptul ca, pe langa aroma delicioasa, imi catifela buzele si mi le colora foarte discret, le sublinia cumva nuanta naturala. Printre sortimentele nou-lansate de catre Nivea se numara un balsam pentru buze Vitamin Shake Acai si Wild Apple pe care trebuie sa-l am. Sunt sigura ca are un gust bestial!


Unknown spunea...

De balsamul de buze sa fi si eu curioasa:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search