sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Paleta IT Sephora cu doua mari calitati: superba si a mea!


Imi place verdele smarald si ador albastrul cobalt, dar pe pleoapele altora! Nu ma simt foarte confortabil cu un machiaj strident la ochi, desi mi s-a spus ca sunt draguta cu ochii fardati in culori puternice. Prin tinerete - saptamana trecuta, adica :) - acceptam mov, albastru, verde, gri si chiar negru pe pleoape, insa mi-am schimbat optiunile in privinta asta, ca si in zona parfumurilor, dar fix invers. Machiajul strident a fost inlocuit, intre timp, cu unul cumintel, iar floricelelor la sticla le-au luat locul parfumurile puternice, orientale, vanilate. 

Acestea fiind spuse, cand am vazut aceasta paleta IT Nude by Sephora Collection m-am inmuiat instantaneu! De fericire, desigur! Asa mi se mai intampla cand gasesc marimea 35/36 la acea pereche de sandale pe care le consider, la vremea lor, cele mai frumoase din lume pentru ca trebuie sa am noroc chior sa se intample una ca asta. De regula, toate incaltarile care imi plac pornesc de la marimea 37 incolo. La fel si cu fardurile. Degeaba e maro, daca nu e acel maro. Nu ma ajuta cu nimic un bej, daca nu e bej-ul acela care ma emotioneaza pe mine :D. V-am mai spus ca am pitici multi pe creieras, dar daca nu m-ati crezut pana acum, poate ar fi cazul sa-mi mai acordati o sansa! :)



Paleta mea cea perfecta are si o sora, cea de mai jos, IT Smoky, "fata babei" daca ma raportez la gusturile mele si "fata mosului" cea frumoasa, cuminte si devreme acasa, daca socot dupa preferintele prietenelor mele, extaziate de culorile cu pricina! 
Fiecare dintre ele costa in jur de 120 de lei si pot fi cumparate exclusiv din parfumeriile Sephora!


Alesia spunea...

Paleta nude este superba,dar poti preciza te rog si pretul ei? :)

veronica picioroaga spunea...

sunt superbe culorile si ai descris totul exact cum sunt si eu :-)) parca as fi scris eu textul, nu-mi vine sa cred!!!:-P ai putea sa-mi zici cat ai dat pe ea? sa-mi fac bugetul ptr data viitoare cand ajung in Iasi.ptr ca-n Vaslui nu avem Sephora :-/ Merci!

Zuzele spunea...

Fetelor, costa in jur de 120 de lei. Puuuup

Claudia spunea...

eu am vazut-o la 141 lei in afi... si nu o aveau decat pe cea smokey care e cam urata din punctul meu de vedere

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search