vineri, 1 noiembrie 2013

Sephora Smart Liner & MUFE Aqua Liner: doua tusuri de care m-am indragostit pe veci



Nu m-am considerat niciodata vreo impiedicata, vreo nepriceputa si in nici un caz vreo posesoare de doua maini stangi, insa cand vine vorba despre trasarea unei linii fine cu eyeliner-ul, parca sunt Prostila, al optulea pitic al Albei ca Zapada. Poate ca imi lipseste exercitiul pentru ca eu, de regula, mi-s cam artista. Adica, pictez, desenez, modelez in plastilina, cos goblenuri, pe vremuri am facut si milieuri din macrameu :D, am cusut sute si mii de samburi de mar si masline pentru bratari si lantzoace care, prin liceu, impodobisera juma' de oras. 


Deci, intr-un cuvant, sunt oarecum dibace. Mai putin la partea cu machiajul ochi de pisica pentru ca linia eyeliner-ului imi ajungea, in unele dati, pana la sprancene sau n-avea forma pe care mi-o doream eu - am uitat sa precizez ca sunt si perfectionista- sau mi-au iesit in cale produse de slaba calitate cu care n-ar fi putut sa faca minuni nici macar Abagiu. Sau, cel putin, asa as vrea sa cred, in apararea mea! :) Calvarul machierii si demachierii mele de 278 de ori in fiecare dimineata, date fiind rezultatele foarte proaste pe care le inregistram din cauza tusului, a luat sfarsit in momentul in care am intalnit Sephora Smart liner. Pe romaneste, "tusul destept" care face minuni si in mainile celor mai putin destepte manuitoare de machiaje, ca subsemnata. Si ce forma perfecta are, usor de tinut intre degetele tremurande ale divei de mine, patrunsa toata de emotie cand vine timpul trasarii acelei linii subtiri, usor ridicate in coltul ochiului, nici prea groasa, nici prea subtire, care sa nu se termine brusc, ci intr-o sagetica ascutita, ca pe pleoapele Margaretei Paslaru :)

Nu va inghesuiti cu aprecierile! Nu sunt eu in foto, din pacate! :)

Si uite asa s-a format o noua obsesie cosmetica in mintea, sufletul si pe chipul meu. Si dupa ce aplic eu rapid fondul de ten si blush-ul si fardul de ochi - acelasi bej maroniu combinat cu acelasi aramiu auriu, combinatia ultimului an de care nu reusesc sa ma plictisesc-, vine momentul meu preferat: tusul!!!! Si nu-mi mai este teama ca as putea gresi si ar trebui sa demachiez si sa dau din nou fond de ten si fard de ochi si iar eyeliner si iar sa gresesc si tot asa pana cand m-as plictisi si as renunta la codita de la ochi pentru ca si nervii mei au o limita, totusi! Pare o replica dintr-o reclama, dar acum, machierea zilnica a devenit o reala placere!



De regula, prefer machiajul foarte simplu si natural, insa ma mai apuca pandaliile din cand in cand si ma vreau mare star de cinema. Si pentru ca omul insarcinat sa-mi astearna covorul rosu in fata blocului nu este tot timpul la datorie si nici rochia fara spate n-ar fi tocmai potrivita de purtat pe tramvai, imi ramane sa ma excentricizez tot prin machiaj. Apelez, in acest caz, la eyeliner-ul preferat numarul 2, Aqua Liner de la Make Up For Ever, in nuanta Diamond Lagoon Green, un verde cu reflexe albastrui, sclipicios si foarte rezistent, pe care il aplic in strat subtire peste dunga neagra a sephoristului mai sus laudat. Iar rezultatul este fabulos! Si nu ma laud singura! Chiar aseara m-a intrebat o fata frumoasa la un eveniment monden ce tus am folosit pentru ca straluceste foarte interesant. Hihi. Ce bine m-am simtit pentru ca pe mine nu ma lauda nici mama pentru machiaj, daramite specialiste in beauty! 




DaliaCighir spunea...

Ce ciudata mi se pare forma la eyeliner-ul de la Sephora. Nu am incercat niciodata :-D Dar ma gandesc ca a fost creeat ca sa ne usureze munca

Geo spunea...

Este foarte sweet sa vad ca se vrea o buna functionare pentru orice tip de tratament, insa si mai mare este incantarea acuma ca vedem ceva usor de folosit, multumim frumos.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search