vineri, 7 februarie 2014

Rose Aurore, un lip gloss minunat L'Occitane


Niciodata nu am in geanta mai putin de doua produse pentru buze, lip gloss sau balsam, pe care le aplic de doua... sute de ori pe zi. Minim. Ca tot a venit vorba, tocmai ce m-am uitat in geanta si am observat ca am cinci cosmeticale pentru buze, insa fara doar si poate, preferatul meu din ultima luna este Rose Aurore de la L'Occitane, un lip gloss senzational pe care l-am cumparat cu 14 lei, pret redus de la 50 lei. Lucky me! :)


Face parte din gama Rose Aurore care contine parfum, sapun, crema pentru maini, gel pentru dus, lotiune pentru corp si alte minunatii cu arome diafane, discrete, trandarifii. Initial, am crezut ca si balsamul pentru buze/ lip gloss-ul pastreaza parfumul gamei, dar nu pentru asta l-am cumparat, ci pentru excelentele proprietati hidratante pe care eram sigura ca le are. Doar vorbin despre L'Occitane, brand cu reputatie respectabila peste tot in lume! Cand l-am aplicat prima data pe buze, imediat ce am iesit din magazinul L'Occitane, era o dimineata supergeroasa de ianuarie, eram inghetata bocna, iar buzele mele sufereau si ele ingrozitor. Reprezinta, oricum, una dintre cele mai sensibile parti ale corpului meu si, indiferent ca este cod portocaliu de frig sau de canicula, buzele mi se usuca, se decoloreaza si chiar se crapa. Asa erau si in acea dimineata si la contactul cu Rose Aurore s-au fericit instantaneu :)
Balsamul cu un subtil parfum de trandafir alb este incolor, hidrateaza extrem de bine si lasa un luciu discret, insa nu lipicios. Ah, si dulceag. Imi sunt buzele foarte catifelate si dulci :)
Singurul inconvenient ar fi acela ca produsul trebuie aplicat cu degetul pentru ca se afla intr-o cutiuta metalica, draguta foc, insa nu foarte practica. Trebuie sa am mereu grija sa am mainile curate inainte sa-l aplic, insa pentru situatii de criza, cand imi este imposibil acest lucru, apelez la unul dintre celelalte produse pentru buze, stil ruj.
Anca spunea...

Sa încerci parfumurile solide care se găsesc tot in cutiute metalice si trebuie aplicate cu degetul, insa sunt magnifice si rezista foarte bine!

Incognito Fashion spunea...

Ce reducere ai primit ! Sa il folosesti cu placere

Zuzele spunea...

Multumesc :) Da, reducerea chiar a fost reducere :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search