vineri, 14 februarie 2014

Happy IUBIRIE's month!


Mie nu mi-e deloc usor sa-mi exprim sentimentele! Deloc. Deloc. Deloc. Cel putin, nu verbal. Ma blochez, ma trec toate apele, imi pierd cuvintele si tac. In scris, pot sa dedic romane cuiva care merita gandurile mele cele mai intime si mai frumoase. Si am facut lucrul acesta nu doar o data. Scriu si fac daruri. Dar pe gura nu pot sa scot doua vorbe. M-as putea descrie ca fiind foarte sensibiloasa, romanticoasa, dar mai ales timida, desi aparentele insala grav in privinta mea. Sunt donatoare de vorbe frumoase, in scris, dupa cum ziceam, si o foarte fericita receptoare. Pana la lacrimi, gen. In mintea mea, eu traiesc in luna Iubirie tot anul!


Ma emotioneaza maxim orice urma de atentie indreptata spre mine, orice gand si sentiment frumos si-mi place sa cred despre mine ca apreciez toate lucrurile acestea, ma simt norocoasa ori de cate ori mi se intampla sa mi se inmoaie inima de drag. Si cred ca am fi un pic mai frumosi daca am lasa sa se cuibareasca niste sentimente frumoase, in sufletul nostru, in fiecare zi din cele 365, pe care sa le dam mai departe dezinteresat si absolut sincer. Asa cum ne sta in fire. Nu conteaza calea. Dar sa oferim. Si sa stim sa primim. 
Daca nu putem oferi vorbe frumoase si nici mangaieri, daca in sufletul nostru urla romantismul, dar nu-l putem share-ui celor dragi, am putea alege daruri care sa ne reprezinte gandurile.  Si Nivea are o idee foarte misto, in sensul asta!



Pentru a încuraja declaraţiile de dragoste Nivea adaugă o nouă lună în calendar şi declară perioada 10 februarie – 10 martie luna „Iubirie”!
Nivea devine astfel mesagerul iubirii tale printr-o serie de cadouri irezistibile! În luna “Iubirie” îndrăzneşte să spui “Te iubesc”, „Multumesc” sau „Să ai o zi frumoasă” cu Ediţiile Limitate de Nivea Creme şi cadourile speciale Nivea!

Ah, si am uitat sa spun despre mine ca nu-mi sticlesc ochii dupa diamante, decat in eventualitatea in care sunt insotite de sentimente inaltatoare. Dar, daca as gasi pe perna cutiuta Nivea cu inimoare, as sti. Si as simti. Si as fi iubiribila :)
coco spunea...

tare simpatica cutiuta cu inimioare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search