joi, 27 martie 2014

Sisley, from Sephora with love


In urma cu mai bine de o luna primeam o veste excelenta din partea Sephora Romania si anume aceea ca Sisley a revenit pe rafturile parfumeriilor de la noi. Sisley este un brand de lux, care a luat fiinta in 1976 si a fost creat de Hubert D'Ornano. Produsele Sisley de machiaj, skincare si parfumerie sunt distribuite in peste 90 de tari si au atins un loc special in inima celor mai pretentioase si cochete dintre dive.

Sisley creeaza produse de inalta calitate prin selectarea celor mai potrivite plante pentru tratarea diverselor probleme ale pielii. Cercetatorii Sisley au ca tel principal inovatia, fara a fi constransi de factorul timp sau factorul cost. 
Gama de skincare se adreseaza tuturor problemelor pielii, incluzand produse de demachiere, produse anti aging, produse pentru hidratare, pentru ingrijirea parului si pentru expunerea la soare.




Sisley îşi datorează sucesul calităţii şi eficienţei produselor, combinând știința și anticiparea nevoilor consumatorilor cu creativitatea și perfecționismul, reguli stricte și atenție la detalii, de fiecare dată când un nou produs este lansat.
Cercetătorii din laboratoarele Sisley se concentrează să inoveze şi să creeze fără să fie constrânşi de un deadline sau de costuri. De aceea, în gamele de îngrijire se regăsesc soluții pentru toate problemele și nevoile pielii – curăţare, hidratare, anti-aging, protecție solară și îngrijirea părului.



Phytocosmetologia înseamnă folosirea celor mai bune extracte de plante în produsele de înfrumuseţare. Brandul creează produse de calitate selectând cele mai bune extracte de plante din fiecare categorie, determinând cu atenţie care parte din plantă este cea mai eficientă pentru tratamentul dorit, alegând cu atenție țara sau regiunea care produce cele mai bune plante și culegându-le doar atunci când ingredientele active sunt în stadiul cel mai bun ca eficiență.

Laboratoarele Sisley folosesc procese riguroase, ce durează ani întregi, pentru a stabili care sunt cele mai bune doze, oferind astfel cea mai bună soluție pentru o anumită zonă de interes. De aici formulele eficiente, în produse care sunt lansate doar atunci când și-au demonstrat beneficiile.

Produsele sunt moderne, cu texturi mătăsoase, rezistente, confortabile la purtare și foarte ușor de aplicat. În ambalaje elegante, Sisley schimbă nuanțele în fiecare sezon, reflectând trendurile din beauty & fashion.


Hubert şi Isabelle d’Ornano sunt şi designeri de parfum pasionaţi.


Parfumurile lor sunt reînvie spiritul parfumeriei tradiţionale franţuzeşti şi de-a lungul timpului și-au câștigat locurile binemeritate în rândurile parfumurilor clasice, ce nu se demodează niciodată.



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search