joi, 27 martie 2014

Peria Clarisonic, curatare eficienta a pielii prin 300 de mișcări pe secundă


Oprah, Gwyneth Paltrow, Liv Tyler, Heidi Klum, Sarah Jessica Parker, Demi Moore sau Faith Hill sunt printre vedetele internaționale care s-au declarat îndrăgostite de rezultatele obținute prin folosirea Clarisonic. Efectele periei Clarisonic: o curăţare de 6 ori mai bună decât în cazul curăţării manuale care are ca efect o piele lipsită de impurităţi, nu doar mai mătăsoasă, ci mai luminoasă, radiind de sanatate.
La sfarsitul lui ianuarie, cand eu eram arestata la domiciliu de o gripa nesuferita care nu m-a lasat sa ies din casa mai bine de o saptamana, nici macar la preaminunatul eveniment pe care tare mult mi-ar fi placut sa-l onorez, a avut loc una dintre cele mai importante lansări ale începutului de an, din industria beauty. L’Oreal a adus pe piața din România dispozitivul ce a revoluționat, pe rând SUA , Asia și Europa, modul de îngrijire al pielii: Clarisonic. Produsul este disponibil în exclusivitate în magazinele Sephora România.

Conceptul de lansare în exclusivitate a unui brand sau a unui produs la Sephora nu reprezintă un proces de selecție la întâmplare. Un produs  exclusiv la Sephora trebuie să fie unul dintre cele mai dorite produse ale  momentului, să aibă un design inedit, să fie smart, fashion, să spună o poveste, să fie inovator sau să pună la dispoziție o tehnologie de ultimă  oră. Clarisonic este un brand care chiar face diferența și categoric întâlnește cel puțin 2 criterii enumerate mai sus. Sephora susține Clarisonic la nivel internațional și crede cu intensitate în eficacitatea   produsului și puterea lui de a revoluționa rutina zilnică a consumatorilor.”,  declara Roxana Rasu, CEO Sephora Balkans.

Clarisonic este produs în SUA și aduce o viziune inovatoare în procesul de îngrijire al pielii. Beauty gadget-ul s-a poziționat ca lider mondial în această categorie și a devenit  recomandarea numarul unu a dermatologicilor din Statele Unite. Acesta  poate fi folosit atât de către femei, cât și de către bărbați.


Peria Clarisonic curăță pielea cu metoda sonică. Această metodă lucrează cu elasticitatea  naturală a pielii pentru a curăţa temeinic fără a dăuna pielii. O perie profesională care, prin micro-masajul sonic realizat la suprafața pielii, poate curăța pielea de impurități, machiaj, exces de sebum, și asta mult mai eficient decât o curățare manuală. Clarisonic face acest lucru prin 300 de mișcări pe secundă.

 
Instrumentul a fost inițial folosit de medici dermatologi de top, ca tratament pregătitor în tratarea anumitor afecțiuni (acne sau rozacee), apoi a pătruns cu success în spa-uri.

O curatare atat de eficienta si in profunzime face ca pielea sa poata absorbi mai bine produsele de ingrijire aplicate (seruri, creme), astfel obtinandu-se un ten cu linii fine reduse si un tonus imbunatatit.

Clarisonic Mia 2 este de culoare alba, arata extrem de stylish iar forma sa permite sa fie tinut cu usurinta in mana. Incarcatorul se ataseaza printr-un magnet pe maner, iar timerul opreste functionarea periei din minut in minut, atat cat tine un ciclu complet de curatare: 20 de secunde pe frunte, 20 de secunde pe nas/barbie, 10 secunde pe fiecre obraz. In prealabi fata trebuie sa fie umezita iar gelul de curatare sa fie aplicat, pentru a permite periei sa alunece bine pe piele.
Cu o incarcare completa, aparatul poate functiona 24 de minute.


Mia 2 este perfect rezistent la apa, putand fi utilizat sub dus sau in cada; peria se recomanda a fi schimata o data la 3 luni, iar periodic manerul trebuie sa fie curatat cu apa si sapun. Dar toate aceste instructiuni amanuntite le gasiti in prospect.

Clarisonic Mia 2 include apartul propriuzis, peria sonica, incarcatorul, gel de curatare, caseta de protectie pentru calatorie. 
Este disponibil in magazinele Sephora, la pretul de 701 lei.

Unknown spunea...

Foarte interesanta peria, dar putin accesibila romanilor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search