vineri, 28 martie 2014

SEPHORA: ulei-serum pentru regenerarea si supletea pielii



Deviza Super regenerating oil-serum de la Sephora este "more beautiful day after day" si experienta ultimei luni in care l-am folosit cel putin o data pe zi ma face sa cred cu tarie ca da, pielea mea este mai frumoasa cu fiecare zi care trece. Sunt suficiente câteva picături pentru a hrăni, repara și regenera pielea, iar eu il aplic atat pe fata, cat si pe gat si decolteu. Încă de la prima aplicare pielea pare „calmată”, mai suplă, mai luminoasă. Aceasta se regenerează zi de zi, devenind vizibil mai frumoasă!



Bogat în ulei de nucă de pământ, acesta conține numeroși acizi grași esențiali pentru revigorarea pielii. A se aplica 3 picături seara pe față și gât masand delicat, dinspre barbie spre pomeni si tample, fiind astfel si un excelent produs de masaj al tenului si imprejurimilor :). Textura non-grasă a acestui ulei-serum il face foarte potrivit pentru aplicarea dimineata, inaintea machiajului pentru ca nu lasa pe piele o pelicula unsuroasa si nici nu-ti va face tenul sa luceasca toata ziua, intr-un mod neplacut, ci ii va da acel "healthy glow", o luminozitate senzationala pe care, altfel, ar trebui sa o creezi cu ajutorul fardurilor.
Pe langa uleiul din nuca si extract din alge marine, uleiul-serum regenerant de la Sephora contine peptide care stimuleaza productia de colagen si elastina, ajutand pielea sa devina mai ferma, mai elastica si "umple" ridurile fine, inca din primele zile de folosire a produsului tenul fiind mai neted.


Uleiul-serum poate fi folosit ca atare sau ca baza inaintea ritualului obiosnuit de ingrijire. Astfel, dupa curatarea pielii, seara si dimineata aplicati maxim trei picaturi de ulei-serum Sephora, masati cu delicatete si continuati cu aplicarea machiajului sau, dupa caz, adormiti fara grija pentru ca uleiul-serum lucreaza pentru voi :) Sau, puteti aplica produsele obisnuite de zi sau noapte, serumul acesta sporindu-le efectele hidratante, antirid sau antiage.
Încă de la prima aplicare, femeile supuse testului sunt de părere că acesta le face pielea mai frumoasă:
- piele mai suplă: 84% 
- piele mai netedă: 81%

După 1 lună:
- piele regenerată: 87%
- ameliorarea texturii pielii: 96% 

Pret: 119 lei, exclusiv Sephora

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search