duminică, 23 martie 2014

SP Luxe Oil sau ulei de argan, migdale si jojoba pentru un par de reclama


Stim toate ca parul din reclame nu-i tocmai in starea lui naturala, asa cum este prezentat in spotul publicitar, cand abia iesit de sub dus este uscat rapid, eventual in bataia vantului si instantaneu devine stralucitor, cu volum, uneori si buclat sau, dimpotriva, indreptat ca intins cu peria. "Naturalul" acela este realizat cu migala de catre o echipa intreaga de hair-stylisti si cu ajutorul multor produse de coafat, respectiv spuma pentru coafat, spray pentru fixare, spray pentru luciu, ceara, serumuri, uleiuri si pomezi menite a conferi parului acea stralucire de oglinda. Este cat se poate de clar pentru toata lumea! Cu toate astea, mi-as putea schimba oarecum parerea pentru ca am descoperit SP Luxe Oil, un amestec uleios (argan, jojoba, migdale) care face minuni de unul singur!
Cand vine vorba despre par, nici un produs nu-mi pare scump sau inutil si niciodata nu sunt prea obosita sau prea grabita pentru aplicarea ca la carte a samponului, a balsamului sau/si mastii si, mai apoi, pe parul umed a tratamentului leave-in. V-am mai spus si cu alte ocazii ca nu detin bucle de Cosanzeana, doar ca imi place sa-mi stiu parul curat, matasos si lucios, fapt care imi influenteaza intreaga zi. Putine sunt datile in care aman sa-mi spal parul - o fac zilnic, de regula- si indraznesc sa ies din casa cu el murdar, iar atunci cand se intampla nenorocirea imi simt ziua compromisa inca de cand ies din casa. Din punctul meu de vedere nu exista scuze pentru a-ti scoate parul in lume murdar, uleios, urat mirositor, naclait, cu matreata, tocit si lista poate continua. Alegeti un sampon ieftin, care sa nu va faca gaura in buget, nu-i musai sa optati pentru unul sofisticat, desi acesta are infinite beneficii fata de unul din market, insa spalati-va parul! Machiajul, parfumul si hainele "de firma" nu fac doi bani daca aveti parul nespalat. Parerea mea!

Si pentru ca eu nu fac parte din categoria oamenilor certati cu samponul, iar parul meu este la fel de important ca si pielea, incerc pe cat posibil sa-l rasfat cu produse de cea mai buna calitate. Luxe Oil de la Wella Professionals este unul dintre ele. L-am adorat din primul momente si continuam sa ne intelegem de minune, din zori si pana-n seara, zi de vara pana-n iarna.

Si acum sa va explic de ce acest amestec de uleiuri de argan, migdale si jojoba este un elixir pentru par:
  • Uleiul de argan este extras din semintele fructelor de argan, un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa valoroasa, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv si pentru beneficiile cosmetice si medicinale pe care ni le ofera. Este numit “aur lichid” de catre expertii in frumusete datorita efectelor pozitive pe care acesta le are in frumusetea si sanatatea parului.
  • Uleiul de migdale este un ulei fin, hranitor, cu proprietati regenerante si calmante. Este integrat in formula pentru puterea cu care hidrateaza si ingrijeste parul fara sa-l incarce. In plus, stimuleaza cresterea rezistenta a parului si ii ofera stralucire.
  • Uleiul de jojoba este extras din semintele plantei de jojoba. Este un ulei cu o mare afinitate cu parul, se absoarbe rapid si poate transforma un par uscat, incurcat si fragil intr-unul hidratat si regenerat.
  • SP Luxe Oil foloseste tehnologia Transform, un procedeu System Professional care ofera parului o transformare luxurianta, din interior catre exterior. Mai exact, tehnologia Transform ajuta parul sa nu isi piarda hidratarea si ii daruieste mai multa forta, pentru ca firul sa devina mai stralucitor si mai suplu, mai matasos, pentru o perioada mai lunga de timp.
Aplicat pe parul umed, dupa spalare si uscare cu prosopul:


  • Regenereaza si transforma textura parului instant. Dupa samponare, clateste bine cu apa, sterge parul cu prosopul pentru a indeparta excesul de apa si aplica 2-3 picaturi de SP Luxe Oil pe par, pe lungimi si varfuri. Rezultatul este vizibil imediat.
  • Protejeaza cheratina si ofera suplete care dureaza timp indelungat. Foloseste SP Luxe Oil periodic si te poti bucura de un par mult mai suplu, mai matasos si mai placut la atingere.
  • Creeaza o bariera protectoare invizibila. Aplica o cantitate mica de SP Luxe Oil pe parul umed, foloseste un pieptene cu dintii rari pentru a descurca parul si apoi usuca-l liber sau cu foehnul.
  • Ofera definire buclelor si parului cu textura subtire. Inainte de a-l usca, aplica 2-3 picaturi de SP Luxe Oil si distribuie produsul pe par aranjandu-l dupa dorinta. 

Aplicat pe parul uscat:

  • Hidrateaza: foloseste SP Luxe Oil ca tratament pre-samponare. Imparte parul in sectiuni, aplica 2-3 picaturi de SP Luxe Oil pe par si scalp. Maseaza si lasa produsul sa actioneze timp de 5-10 minute. Piaptana parul, clateste-l si continua cu SP sampon si tratament.
  • Ofera protectie de lunga durata parului. Acesta isi pastreaza hidratarea, devine mai usor de controlat, capata protectie anti-frizz. Aplica cateva picaturi de SP Luxe Oil dupa ce ai uscat parul cu foehnul.
  • Ii confera stralucire. Distribuie 2 picaturi de SP Luxe Oil pe par chiar inainte de styling.
  • Ofera ingrijire parului pe perioada noptii. Aplica SP Luxe Oil in mod uniform pe par chiar inainte de culcare. Dimineata, dupa dorinta, il poti lasa in par sau il poti clati.
Unknown spunea...

as incerca si eu dar parul meu e unul pretentios ..acum vreau sa comand de pe aoro de la wella sp un sampon special pentru matreata


acum ma impac de minune cu uleiul morrocanoil
te invit pe blogul meu sa citesti review la el
te pup

Celestina spunea...

Am utilizat de mai multe ori ulei de argan, trebuie sa recunosc ca efectele au intarziat sa apara, se pare ca este nevoie de unul de o foarte buna calitate!

Am descoperit de curand un infografic cu cateva metode prin car e poti estima calitatea la uleiul de argan AICI

Deea spunea...

Momentan am alt ulei de par. Astept sa-l termin pe acela si apoi dau iama in Luxe Oil:D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search