vineri, 4 aprilie 2014

Brand-urile de lux au casă nouă: L'ARMOIRE MAGIQUE



Cristiana Tăușanu (foto) a inaugurat pe 2 aprilie noua locație a magazinului său, L'Armoire Magique. Într-un spațiu cochet, situat pe Bulevardul Aviatorilor, la numărul 41, magazinul Cristianei își așteaptă clientele cu aceeași ofertă: produse de lux, în regim de consignatia.

"Noul boutique este cu mult mai spațios decât precedentul, iar relocarea este o confirmare a succesului pe care L'Armoire Magique l-a avut de la deschiderea din decembrie anul trecut. Mă bucur să văd că acest concept de consignatia de lux a început să placă și românilor la fel de mult cum place occidentalilor. Aștept iubitoarele unor nume mari precum Prada, Valentino, Versace sau Jimmy Choo, fie‎ să își cumpere un element vestimentar de mult visat, fie să își achiziționeze ceva la un preț pe care inițial nu și l-au putut permite, acum, la mine, fiind cu mult redus", spune Cristiana Tăușanu.
Evenimentul de inaugurare a noii locații s-a bucurat și de prezența multor vedete, printre care Paula Chirilă, Doinița Oancea, Bianca Ioniță, Daniel Buzdugan, Patricia (Amadeus), Daiana Anghel, Alina Eremia.

Ideea care stă la baza L'Armoire Magique este simplă: fie ți-ai dorit un outfit, dar ai ratat colecția ori nu ți l-ai putut permite ca new entry, fie ai cumpărat ceva și nu îl mai folosești, dar nici nu vrei să îl arunci și să pierzi toți banii investiți. Dacă te afli într-una dintre aceste situații, apelezi la un magazin de tip consignatia. 
L’armoire magique este locul ideal: de la rochii, pantaloni, genți, bijuterii până la blănuri și accesorii de lux, doritoarele pot găsi absolut orice. 
Printre brand-urile comercializate sunt Dsquared, Prada, Miu Miu, Chanel, Louis Vuitton, Hermes, Dolce & Gabbana, Giuseppe Zanotti, Gucci, Lanvin, Jimmy Choo, Moncler, Valentino, Fendi.
Anonim spunea...

Cand ajung in Bucuresti o sa trec pe acolo. Pare foarte ok magazinul!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search