marți, 8 aprilie 2014

Instant Lip Colour & Shine de la Miss Sporty, rujuri creion in culori stralucitoare



Rujurile Instant Lip Colour & Shine de la Miss Sporty au forma unor creioane scurte în culori strălucitoare şi îţi fac  buzele să arate wow cu uşurinţă. Este o bucurie să îl foloseşti. Rezultatul? O culoare superbă, delicată care se simte extraordinar pe buzele tale.

Linia de rujuri în şase culori foarte simpatice îţi oferă o cutie de creioane colorate pentru orice ai plănuit pentru astăzi:
Playful Beige: nude în tonuri de caramel, ideal pentru weekend-uri.
Plum Twist: culoarea prunelor proaspăt muşcate. Frumuseţea fructelor potrivită fiecărei zile.
Pink Popsicle: roz uşor de purtat, potrivit oricărei fete. Nuanţa perfectă pentru prima întâlnire.
Bubble Pop: o fulgerare strălucitoare de fuchsia pentru impact instantaneu. Perfect pentru o petrecere la care ai fost invitată în ultimul moment.
DeLIPcious: nuanţă irezistibilă de bomboană roşie. O reinterpretare modernă a clasicului ruj roşu.

Miss Sporty Lip Colour & Shine are o textură seducătoare şi nuanţe frumoase, senzuale. Creioanele cu aspect drăgălaş care se învârt de partea de jos, nici măcar nu au nevoie să fie ascuţite… doar învârte şi eşti pregătită să îţi răsfeţi buzele oriunde ai fi.
Miss Sporty Lip Colour & Shine poate fi distractiv şi fabulos, dar este foarte serios când vine vorba de rezistenţă. Nuanţele adorabile arată divin pe buze şi sunt concepute să rămână acolo toată ziua. De încredere şi foarte, foarte frumoase? Le vom lua pe toate cinci!


Preţ de raft recomandat: 13.5 lei
Unknown spunea...

au aparut deja in magazin? ^_^

Deea spunea...

Nu stiam ca si Miss Sporty a lansat astfel de rujuri creion. O sa arunc o privire cand mai ajung in Auchan sa vad ce si cum:P.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search