vineri, 25 aprilie 2014

Recomandari cosmetice din gama Rehydrate de la JONZAC pentru fiecare tip de ten


Ador produsele JONZAC, cel putin pe cele pe care am avut ocazia sa le testez pana acum, si vi le recomand cu mare drag, mai ales daca aveti piele sensibila sau/si deshidratata. Va propun, mai jos, o schema de tratament cu produse din gama REhydrate de la Eau Thermale JONZAC, adaptate nevoilor pielii voastre! Asadar, va invit sa trecem impreuna in revista cateva dintre motive pentru care, din ingrijirea de primavara, nu trebuie sa ne lipseasca ritualul de baza in 3 pasi propus de gama Rehydrate Eau Thermale JONZAC: demachiere, tonifiere si hidratare!


Pricipalele semnale de alarma pentru o piele sensibila sunt deshidratarea, disconfortul si lipsa de suplete. Diverse creme de ingrijire diminueaza pe moment aceste semne, insa nu rezolva problemele de fond: nu restabilesc o hidratare si un confort de durata!
Gama Rehydrate de la Eau Thermale JONZAC propune o noua generatie de produse de ingrijire certificate biologic, cu dubla eficienta: hidratare in profunzime si de durata!
Pentru a respecta ritualul tau zilnic in 3 pasi si nevoile specifice tenului tau, gama Rehydrate de la Eau Thermale JONZAC iti vine in intampinare cu produse revolutionare:

PASUL 1: DEMACHIERE

- Pentru ten normal si uscat:

Lapte demachiant Rehydrate de la Eau Thermale JONZAC, 400 ml, 45 lei 
Laptele demachiant REhydrate elimina eficient orice urma de machiaj, rehidratand (1) in acelasi timp intens pielea. Formula sa de lapte respecta filmul hidrolipidic. Lasa-te invaluita de parfumul sau naturala, cu note de baza florale, proaspete, de flori de apa si zambile!

-  Pentru ten sensibil:

Solutie micelara Rehydrate de la Eau Thermale JONZAC, 400 ml, 50 lei 
Formula certificata biologic a solutiei micelare REhydrate curata cu usurinta si in profunzime orice tip de ten, chiar si pe cel sensibil. Particulele extrem de mici pe care le contine patrund usor in piele, eliminand impuritatile si urmele de machiaj si respectand echilibrul natural al pielii.


PASUL 2: CURATARE IN PROFUNZIME SI TONIFIERE

Gel de curatare si tonifiere, 400ml, 49 lei 

Textura de gel si absenta agentului spumant iritant fac ca gelul de curatare Dermo-Nettoyant REhydrate sa fie excelent adaptat pentru pielea sensibila. Curata eficient si tonifica pielea, respectandu-i filmul hidrolipidic, datorita formulei bogate in apa termala regeneranta Jonzac si a  glicerinei vegetale si a cizilor grasi. Este recomandat pentru tenul normal si cel mixt.

PASUL 3: HIDRATARE INTENSA

- Pentru tenul uscat:

Crema de fata Soin riche Réhydrate de la Eau Thermale JONZAC, 59 lei
Bogata in glicerina si acizi grasi, crema de fata Soin riche Rehydrate intareste filmul hidrolipidic al pielii, aducand, zi de zi, suplete si confort pielii normale si uscate.

- Pentu tenul mixt sau gras:

Crema de fata Soin léger Réhydrate de la Eau Thermale JONZAC, 59 lei 
Formula cremei Soin léger REhydrate a fost special creata pentru a se adapta nevoii de hidratare a tenului normal si a celui gras. Textura sa usoara aduce prospetime si suplete pielii si nu lasa acea pelicula inestetica pe fata. Hidratare in profunzime, zi de zi.

Pentru zona delicate din jurul ochilor, impotriva ridurilor fine si a liniilor de expresie
Contur pentru ochi Soin Contour Yeux Rehydrate de la Eau Thermale JONZAC, 55 lei 

Formula cremei-contur de ochi  Soin contour yeux REhydrate este special adaptata pentru ochii foarte sensibili. Calmeaza si rehidrateaza(1) zona sensibila din jurul ochilor, lasand o piele mai intinsa, mai odihnita.

* Produsele BIO frantuzesti Eau Thermale JONZAC sunt disponibile in Farmaciile BELLADONNA.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search