joi, 22 mai 2014

APIVITA prezintă gama AQUA VITA, pentru hidratare intensă, revitalizare şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature a pielii


APIVITA prezintă noua gamă AQUA VITA, îmbunătățită, pentru a oferi viaţă tenului tău! După cum bine ştim, rolul apei pentru piele este catalitic. Aceasta menţine sănătatea celulelor, asigură funcţionarea pielii şi creşte fermitatea, oferind astfel protecţie împotriva îmbătrânirii premature. Dacă luăm în calcul faptul că deshidratarea este responsabilă în cea mai mare parte de îmbătrânirea prematură, este uşor de înţeles de ce este important să ne protejăm tenul împotriva deshidratării 24 de ore pe zi.





Evenimentul prilejuit de lansarea gamei AQUA VITA a avut loc intr-un cadru minunat, pe malul lacului Herastrau, pe pontonul restaurantului La Gondola. Va voi povesti mai multe intr-o postare viitoare, atunci cand voi vorbi despre fiecare produs al gamei, in parte, dupa ce le voi testa. Si neaparat sa va ridic in slavi si crema colorata pentru ten cu protectie solara, din gama Apivita SUN. O folosesc deja, este minunata si cum se apropie cu pasi repezi sezonul estival, avem nevoie cu totii de astfel de recomandari!






Pentru a oferi pielii protecţia necesară, este nevoie de o hidratare intensivă sporită cu factori antioxidanţi. În acest sens, APIVITA a conceput noua AQUA VITA, o propunere completă de hidratare intensivă, revitalizare şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature, cu un procent de 98% ingrediente naturale.

Noua AQUA VITA
  • Ajuta la hidratarea pielii și ajută la menținerea acesteia mai mult timp, în ciuda deshidratării zilnice.
  • Reface şi menţine aspectul tânăr, precum şi frumuseţea pielii.
  • Protejează împotriva îmbătrânirii şi poluării mediului.


Hidratare intensivă datorită fito-endorfinelor din vitex conţinute în ciclodextrină şi lipozomi, în nano-emulsia vitaminelor C şi E.
Revitalizare datorită uleiului esenţial de muşcată 100% organic.
Protecţie împotriva îmbătrânirii premature, datorită extractului de propolis patentat şi premiat. 




Ingredientele active ale noii AQUA VITA:

  • Vitex (Vitex Agnus Castus) – Plantă medicinală conform lui Hippocrate

Vitexul este bogat în fito-endorfine, similare beta-endorfinelor din organismul uman. Rolul fitoendorfinelor este de a hidrata şi calma pielea. Hippocrate folosea vitexul pentru a trata umflăturile şi inflamaţiile. Includerea fito-endorfinelor din vitex în ciclodextrină asigură stabilitatea şi performanţa în mai multe planuri. Încapsularea ciclodextrinei în lipozomi, în schimb, asigură eficacitatea în straturile adânci ale pielii.

  • BREVET PREMIAT PENTRU EXTRASUL DE PROPOLIS,  inovaţie APIVITA

Această metodă inovatoare se referă la extracţia şi încapsularea polifenolilor şi flavonoidelor propolisului. Pentru prima dată, substanţele active sunt încapsulate în ciclodextrină pentru a obţine concentraţia maximă şi stabilă a flavonoidelor şi polifenolilor. Produsul final este un extras cu proprietăţi antioxidante puternice care cresc vitalitatea celulelor şi protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.  Studiile de laborator demonstrează eficacitatea sa în protejarea celulelor împotriva factorilor dăunători ai mediului şi menţinerea vitalităţii lor. (Extract Propolis / Propolis Extract, Brevet nr. 1007520)

  • CEAI GRECESC DE MUNTE (Sideritis syriaca - Malotira)

Apa folosită în compoziţia produsului a fost înlocuită cu o infuzie* de ceai grecesc de munte, o nouă inovaţie APIVITA. Infuzia ceaiului de munte oferă o activitate antioxidantă superioară celei asigurate de ceaiul verde.
  • ULEI ESENŢIAL DE MUŞCATĂ 100% ORGANIC (Geranium Graveolens)

Muşcata prezintă un efect benefic atât asupra pielii, cât şi asupra dispoziţiei. Se recomandă pentru piele sensibilă (dermatită, eczemă), prezintă proprietăţi curative, reglează secretia de sebum, revitalizează şi oferă un aspect radiant. În ceea ce priveşte dispoziţia, aceasta stimulează, revitalizează, linişteşte sistemul nervos şi oferă o stare de bine şi de echilibru.


Noua AQUA VITA, NATURAL – EFICIENT – HOLISTIC

Natural, datorită compoziţiei care ajunge până la 98% ingrediente naturale. De asemenea, nu conţine CONSERVANŢI, SILICON, FTALAŢII, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL. Ambalajul este prietenos cu mediul fiind reciclabil şi din hârtie biodegradabilă, certificat FSC, provenind din păduri care sunt administrate într-un mod sustenabil. În plus, acesta nu a fost supus clorinării (proces de înălbire care daunează mediului).



Eficient, bazat pe 20 de studii care arată că:

- Stimulează producerea de proteine cu 58% (după 3 zile, in vitro*)
- Îmbunătăţeşte hidratarea cu 21% (după un studiu în vivo* de 28 de zile)
- Reduce pierderea de apă transepidermală cu 18% (după un studiu in vivo* de 28 de zile)
- Îmbunătăţeşte elasticitatea cu 16% (după un studiu in vivo* de 28 de zile)

* Vitro: Măsurători cu instrumente şi evaluare clinică de către un dermatolog care a testat 30 de femei cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani, pe o durată de folosire de 28 de zile. 

Holistic, pentru că hidratează, protejează împotriva factorilor de mediu şi îmbătrânirii premature şi are un impact pozitiv asupra dispoziţiei.

AQUA VITA constituie unul dintre paşii îngrijirii holistice APIVITA, pentru o piele sănătoasă şi frumoasă.





Îngrijire holistică APIVITA

Inspirate de abordarea holistică a lui Hippocrate, toate produsele de îngrijire a pielii de la APIVITA sunt o combinaţie ideală care se îmbină pentru a oferi rezultate maxime.

1.  Curăţarea cu gama de produse Cleansing, cel mai eficient mod de a curata pielea de poluanţi. 
2.  Exfolierea cu gama Face Scrubs & Masks / Express Beauty, care ajută la reînnoirea celulelor şi la un aspect radiant.
3.  Curăţarea în profunzime cu gama de măşti Face Scrubs & Masks and Express Beauty, care eliberează porii şi oferă acţiune astringentă. 
4.  Măştile de înfrumuseţare care oferă rezultate imediate datorită nutrienţilor valoroşi şi a vitaminelor pe care le conţin. 
5.  Serurile din gama Natural Serum, care maximizează efectele cremei, având o concentraţie mare de ingrediente active care pătrund adânc în straturile pielii.
6.  Îngrijire facială cu produse din noua gamă AQUA VITA, pentru hidratare intensivă, revitalizare şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature.
7.   Protecţia împotriva radiațiilor solare prin gama SUNCARE este cel mai important mod de a preveni îmbătrânirea prematură.
8.   Exerciţiile fizice, alimentaţia şi un stil de viaţă echilibrat sunt esenţiale pentru sănătate şi frumuseţe.




Noua AQUA VITA este produsă în fabrica bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica. Este disponibilă la nivel internaţional, iar în România este distribuită prin intermediul lanțului de farmacii SENSIBLU.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search