marți, 20 mai 2014

elmiplant lanseaza gama SUN: lotiuni pentru plaja cu extracte 100% naturale






Aseara, in timp ce aruncam niste clatite - in tigaie, de pe o parte pe alta, nu pe jos, sa ne intelegem!- cu prietena mea de-o viata, Carmen, ne aminteam una, alta, ca batrane in devenire ce suntem, din tineretea noastra petrecuta impreuna. Iar unele dintre cele mai misto amintiri comune sunt verile de prin liceu cand vacanta de vara era vacanta de vara, iar noi ne-o petreceam la soare. Bronzarea zilnica era o regula pe care nu o incalcam sub nici o forma, asa incat toamna, cand incepeam scoala eram negre taciune. Si chiar radeam ca ne-am amintit vorbele de duh ale unui co-alexandrean de-al nostru care s-a oprit pe strada, in fata noastra si ne-a zis, atunci, ca suntem cele mai bronzate fete din Alexandria! Si da, asa era. Aveam pe vremea aia cel mai frumos bronz pe care nu l-am mai obtinut in ultimii 15 ani. Faceam plaja zilnic, numai la orele permise. Si foloseam ulei Elmiplant. Numai ulei bronzant Elmiplant SPF 6, daca imi amintesc bine. Din iunie si pana in septembrie!



Asadar, acum cand am deschis mailul si am vazut ca draga de Olivia ma anunta ca Elmiplant a regandit lotiunile pentru plaja, le-a imbunatatit formulele, le-a schimbat parfumul si chiar a adaugat produse noi celor deja existente pe piata, m-am bucurat foarte tare. Am avut senzatia ca m-am intalnit cu un prieten din copilarie. Si chiar asa a fost, avand in vedere cele povestite mai sus.  De dragul bronzului perfect din tineretea mea si pentru ca descrierea noii game m-a vrajit inca din pagina de Word, m-am hotarat: vara 2014 va fi Elmiplant! :-)

PS: acum mi-am amintit ca si asta vara am folosit ulei pentru plaja Elmiplant. Aveam in geanta de plaja un ulei mai scump si mai bun - insa doar pe eticheta!-, iar colega mea de sezlong, Elmiplant. Atat de frumos era bronzata, desi pielea ei este foarte deschisa la culoare si atat mi-a laudat uleiul Elmiplant cum ca pielea ei alba ca laptele nu s-a ars nici macar sub soarele puternic al amiezei, cum ca ii hidrateaza foarte bine pielea si ca rezista chiar si dupa o baie in piscina, cum ca miroase demential si ca ii face pielea de caramel, incat am lasat scumpaciunea mea VIP si i-am folosit Elmiplant-ul ei. Si da, avea dreptate! Un miracol, o minune, cum ar spune un celebru (h)artist! :) Madalina, daca ma auzi, confirma! :))


Iata ce-mi scrie Olivia, papusa-cea-mereu-cu-vorbe-frumoase-la-ea!

"elmiplant întâmpină vara aducând în prim-plan gama SUN. Produsele destinate utilizării la plajă protejează pielea împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui, în timp ce fiecare aplicare este un răsfăţ: texturile uşoare, nelipicioase şi non-grase lasă pielea fină, hidratată, protejată. Formulele pe bază de extracte naturale, 100% organice şi fără parabeni, asigură o îngrijire delicată, prietenoasă cu pielea. 

Noi produse, testate dermatologic şi ale căror formule au fost îndelung studiate în laboratoarele de cercetare din România, se alătură marii familii elmiplant SUN. Ambalajele produselor existente au fost regândite, iar parfumul gamei este mai fresh, pentru un plus de prospeţime. 

  • NOUL Omega Protect Spray Oil SPF30 are la bază o formulă datorită căreia produsul este rapid absorbit în piele, fixând bronzul şi oferind o strălucire satinată. Noul produs este îmbogăţit cu ulei de macadamia 100% organic, ce ajută pielea să rămână suplă şi previne îmbătrânirea acesteia. Complexul Omega este bogat în acizi graşi care hidratează eficient şi menţin bariera de protecţie naturală a pielii. Fără parabeni, testat dermatologic. Omega Protect Spray Oil SPF 30, elmiplant SUN, 150ml, 24,3 lei 

  • NOILE Loţiuni Tan & Protect SPF 20 & SPF 30 Datorită complexului Tan Boost, cele două produse asigură o bronzare treptată şi naturală. Îmbogăţite cu unt de shea 100% organic, un excelent ingredient emolient, noile loţiuni hidratează, catifelează şi protejează pielea natural împotriva razelor ultraviolete. Complexul TAN-BOOST, bazat pe combinaţia unor activi naturali, accelerează procesul natural de bronzare şi prelungeşte durata acestuia, oferind pielii un aspect sănătos. Sistemul de protecţie UV fotostabil cu spectru larg de acţiune protejează pielea contra razelor nocive. Fără parabeni, testate dermatologic.


Loţiune Tan & Protect SPF 20 elmiplant SUN, 200ml, 24,6 lei;
Loţiune Tan & Protect SPF 30, elmiplant SUN, 200ml, 25,5 lei 

  • NOILE Loţiuni pentru Protecţie Solară cu SPF 20 & SPF 30, asemenea loţiunilor Tan & Protect, au o formulă îmbogăţită cu unt de shea 100% organic, un ingredient emolient ce hidratează, catifelează şi protejează pielea în mod natural împotriva radiaţiilor UV. Sistemul de protecţie UV fotostabil are un spectru larg de acţiune. Formula noilor loţiuni este îmbogăţită cu vitamina E, iar complexul vegetal conţinut abundă în extracte din fructe de pădure, cu efect antioxidant puternic, ce formează un scut protector împotriva acţiunii dăunătoare a soarelui. Fără parabeni, testate dermatologic.

Loţiune Protecţie Solară SPF 20, 200ml, 24,6 lei
Loţiune Protecţie Solară SPF 30, 200ml, 25,5 lei


Gama elmiplant SUN mai conţine:

Uleiuri:
•  uleiul spray pentru bronzare accelerată, 150ml (15,3 lei)
•  uleiul spray pentru bronzare accelerată cu SPF 6, 150ml (16,2 lei)
•  uleiul spray cu SPF 10, 150ml (18,4 lei), uleiul spray protector cu SPF 15, 150ml (20,7 lei)

Loţiuni:
- loţiunea cu SPF 50 (200ml – 28,6 lei).

Loţiunile spray:
- lotiune spray cu SPF 15 (200ml – 23,2 lei)
- spray-ul transparent cu SPF 20 (200ml – 24,6 lei) 
-  spray cu SPF 30 (200ml – 26,6 lei)

Loţiuni pentru copii:
Protejează-i şi pe cei mici, alegând loţiunea pentru copii cu SPF 30 (200ml – 23,3 lei) sau loţiunea spray cu acelaşi factor ridicat de protecţie (200ml – 28,8 lei).

Loţiuni după plajă:

Pentru ca ritualul să fie complet, bronzul de durată şi pielea 100% fericită, foloseşte loţiunea după plajă (200ml – 14,5 lei) şi loţiunea spray după plajă (200ml – 15,1 lei), cu extract de aloe vera.
Bianca Roxana spunea...

Abia astept vacanta!!!;)

Anonim spunea...

Pentru un bronz mai accentuat e bine sa folosesc uleiul sau crema ?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search