marți, 20 mai 2014

Noutati de la APIDERMIN: gama Apidermin Lejer pentru tenul gras


Complex Apicol Veceslav Harnaj lanseaza o noua gama: Apidermin Lejer. Apidermin Lejer urmareste principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani intr-o formula noua, lejera, destinata tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare. Gama cuprinde 4 produse: lapte demachiant lejer, lotiune tonica hidratanta, crema lejera regeneranta de noapte, crema lejera hidratanta de zi.

Gama Apidermin Lejer se adreseaza tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare reluand principiile Apidermin, fara parafine, coloranti, conservanti sau parabeni, intr-o formula lejera. 
Principiile active principale ale acestei game pornesc de la produsul miraculos al stupului: laptisorul de matca, prezent in toate produsele gamei.

Ritualul Apidermin Lejer respecta toti pasii pentru un ten fericit: demachiere lejera si eficienta, tonifiere si hidratare si hranire adecvata momentului zilei: seara sau zi
Laptisorul de matca este completat de ingrediente din surse naturale ca: vitamina A, unt de cacao, extract de ceai verde, vitamina E si ulei de samburi de caise.  
Apidermin Lejer respecta angajamentul si traditia Apidermin, toate produsele fiind testate dermatologic. 

Laptisorul de matca este probabil cel mai valoros produs al stupului, singura substanta naturala capabila sa stimuleze regenerarea celulara. Laptisorul de matca are proprietati uimitoare de vindecare si hidratare, imbunatatind starea de sanatate a pielii din interior. 
Vitamina A, ingredient activ al laptelui demachiant lejer si cremei regenerante de noapte, stimuleaza productia de elasten fara a incarca pielea. 
Laptele demachiant lejer si crema regeneranta de noapte contin si vitamina E, un antioxidant ce protejeaza si repara pielea. Untul de cacao hraneste in profunzime pielea, imbogatind formula laptelui demachiant lejer si cremei lejere regenerante de noapte. Beneficiile tonifiante, antiinflamatoare si astringente ale ceaiului verde se regasesc in lotiunea tonica Apidermin Lejer.

Gama Apidermin Lejer nu contine conservanti, coloranti si nici parafine. Produsele Complexului Apicol „Veceslav Harnaj” sunt testate dermatologic, fara a fi testate pe animale. Ritualul de ingrijire zilnica Apidermin Lejer reia principiile gamei Apidermin, intr-o formula lejera. Complexul Apicol Veceslav Harnaj are o traditie de peste 45 de ani in domeniul apicosmetic, fiind detinatorul numaroase branduri: Apidermin, Floramin, Floral si Apidermaliv.  

Gama Apidermin Lejer este disponibila in Boutique-ul Apicol Online la adresa: 


dar si la distribuitorii Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Despre Complex Apicol „Veceslav Harnaj”

Livram beneficiile produselor apicole catre fiecare client, avand peste 45 de ani de experienta si produse recunoscute in mai mult de 30 de tari. Imbunatatim sanatatea consumatorilor prin avantajele consumului de produse ale stupului cu ajutorul unei game largi de produse cu ingrediente apicole: laptisor de matca, polen, propolis, ceara de albine. Lideri ai apiculturii din 1965.
Bianca Roxana spunea...

Uite o gama de care chiar as avea nevoie. Sa o caut, asadar!
;)
http://zambetdeinger.blogspot.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search