marți, 24 iunie 2014

Da, sunt o lady. O Lady Anion!



Nu am cunoscut vreo femeie, in intreaga mea existenta de peste 32 de ani, care sa se declare incantata de acele cateva zile din luna in care se instaleaza menstruatia. Dincolo de disconfortul fizic, dureri de cap, de ovare, de spate, de stomac, stare generala proasta, amanarea oricaror activitati sportive, sala, piscina si altele, exista si disconfortul pe care ni-l da folosirea absorbantelor si/sau a tampoanelor. Si, la acest ultim capitol, cred ca putem contribui fiecare dintre noi cu cel putin o povestioara despre cum ne-au pus intr-o situatie jenanta obiectele care ar trebui sa ne fie, in perioada menstruatiei, cele mai bune prietene. Insa nu s-a intamplat intotdeauna asa si nu doar o data am jurat ca nu mai credem reclamele care ne indeamna sa imbracam, fara grija, pantaloni albi, in acele zile delicate, pentru ca absorbantul x sau y ne va proteja de neplaceri! Eu mi-am luat teapa de cateva ori, recunosc, si experientele jenante prin care am trecut m-au facut sa fiu extrem de atenta atunci cand imi aleg absorbantele. Nu mai fac nici un fel de compromis. Nici macar unul! De aceea prefer, fara doar si poate, Lady Anion!


Nu stiu cat de bine cunosti pericolele pe care le reprezinta folosirea absorbantelor si a tampoanelor de proasta calitate, insa dupa ce vei citi AICI cateva informatii legate de acest fapt, sper ca nu vei mai face compromisuri atunci cand iti vei cumpara protectia din acele zile delicate ale lunii!
Nu cred ca sunt singura pentru care perioada menstruatiei este una neplacuta. Grija sporita pentru igiena intima, stresul legat de schimbarea permanenta a absorbantelor si teama ca acestea nu ma pot proteja suficient si m-ar pune in situatii jenante atunci cand imi este lumea mai draga si in locuri total nepotrivite, cum ar fi la serviciu, la cafenea, la intalnirea cu prietenii, etc. Momente in care, daca nu esti suficient de atenta cu protectia ar putea deveni unele dintre cele mai penibile din viata ta, in care, din cauza unei pete cat de mici ti-ai dori sa te faci mica, mica de tot, sa te evapori daca se poate, sa dispari instantaneu! Eu am patit-o, recunosc, acum cu zambetul pe buze, dar atunci, cu obrajii rosii spre mov si pe punctul de-a lesina de rusine :-))
Cand am spus ca nu mai fac nici un fel de compromis cand vine vorba despre alegerea absorbantelor, decizia de a nu mai trece vreodata prin situatia de-a fugi de urgenta acasa cu primul taxi iesit in cale pentru ca absorbantul din reclama nu m-a protejat ca-n reclama, a cantarit cel mai mult in imprietenirea mea pe viata cu Lady Anion!
Si ar mai fi si factorul sanatate care, marturisesc, poate cu naivitate, ca a contat mai putin, pentru mine, decat protectia totala in alegerea absorbantelor de la Anion Care. OK, stiam ca tampoanele si absorbantele pot reprezenta un pericol pentru sanatate, dar stiti cum e - daca nu mi s-a intamplat mie niciodata, nici ca-mi pasa! Dar, documentandu-ma, am aflat ca se poate si altfel. Si ca protectia totala poate veni mana-n mana cu sanatatea, ca nu se exclud una pe cealalta, iar asta fara costuri uriase!



Si acum sa va spun si de ce am ales sa fiu si eu o Lady Anion, cel putin trei zile pe luna:


  • Absorbantele Lady Anion sunt realizate din bumbac organic

Bumbacul organic este rezultatul creşterii naturale, fără pesticide, substanţe chimice sau îngrăşăminte sintetice, care ar putea fi absorbite în fluxul sangvin. Este considerat, de altfel, cel mai sigur şi mai sănătos material care intră în contact cu pielea. Pesticidele şi chimicalele din agriculturile convenţionale blochează echilibrul natural al pielii, împiedicând-o să „respire” (de exemplu, absorbţia adecvată umezelii), de multe ori cauzând iritaţii, inflamaţii, eczeme.

  • Absorbantele Lady Anion contin benzi anionice

Aceste benzi anionice, la contact cu corpul, încep să genereze un flux dens de anioni (peste 6000/cm2/secundă) pentru următoarele maximum 7 ore, eliminând apariţia şi multiplicarea bacteriilor, reglând PH-ul vaginal, înlăturând mirosurile neplăcute, protejându-ne de iritaţii, inflamaţii şi infecţii. Asadar, absorbantele anionice Lady Anion sunt curativ-profilactice, cu acţiune exclusiv fizică, concepute în urma rezultatului studiilor şi cercetărilor în domeniul nanotehnologiilor (tehnologiile moleculare ale mileniului III, în care „materia primă” sunt atomii).

  • Absorbantele Lady Anion contin pulberi ceramice 

Absorbantele anionice Lady Anion conţin pulberi ceramice care sunt realizate doar din elemente naturale. Acestea conţin diferite tipuri de roci vulcanice (turmalină) şi alte minerale, care după recoltare sunt purificate, dozate corespunzător, tratate electrochimic şi electromagnetic pentru o calibrare perfectă, apoi sunt omogenizate la temperaturi înalte (peste 1200 grade C) şi transformate în pulberile inserate în banda prezentă în toate absorbantele Lady Anion. Este o tehnologie care s-a perfectat în peste cinci ani de cercetare. Dacă anionii (ionii negativi) sunt asociaţi cu aerul curat şi tratarea afecţiunilor respiratorii, cu starea generală de bine, atunci razele infraroşii, ca efect terapeutic, pot fi asimilate cu detoxifierea, cu îmbunătăţirea metabolismului şi întărirea sistemului imunitar.
Razele infraroşii transmit căldura şi pot pătrunde în corpul uman câţiva centimetri – sunt, de altfel, singura metoda naturală folosită de a încălzi corpul omenesc din interior. Prin transmiterea energiei calorice în corp, vasele de sânge se încălzesc şi se dilată uşor, iar această dilatare permite o circulaţie mai uşoară a sângelui şi o mai bună oxigenare a ţesuturilor, ceea ce duce la arderi cu randament ridicat şi la eliminarea eficientă a toxinelor. Metabolismul celulelor fiind astfel îmbunătăţit, capacitatea de refacere şi de apărare a organismului creşte.

  • Absorbantele Lady Anion contin o banda cu Turmalina
Turmalina (sau turmalinul) este un cristal semiprețios cu o structură chimică variabilă, un silicat complex de aluminiu şi bor.
În componenţa sa intră 26 de microelemente din tabelul lui Mendeleev, dintre care potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, siliciu, iod, flor etc.
La încălzire, turmalina creează un câmp magnetic slab, emană raze infraroşii şi anioni (ioni încărcaţi negativ). Acest fenomen are efecte benefice asupra organismului uman, cunoscute și atestate medical: stimulează imunitatea şi activitatea sistemului endocrin, măreşte fertilitatea şi stimulează funcţia sexuală, îmbunătăţeşte calitatea sângelui şi ajută la îndepărtarea toxinelor depuse pe pereţii vaselor de sânge, îmbunătăţind circulaţia sangvină la nivel periferic. De asemenea, turmalina este utilizată pentru efectul antibacterian şi detoxifiant puternic, ajutând la eliminarea toxinelor ce cauzează afecţiuni şi mirosuri neplăcute, precum şi la reducerea durerilor de cap şi a ameţelilor.

Lady Anion ofera o gama larga de sortimente, de la absorbante de uz zilnic si pana la cele destinate persoanelor care se confrunta cu incontinenta urinara si au nevoie de protectie sporita. 
Absorbantele pentru uz in timpul menstruatiei sunt de diverse tipuri, in functie de  nevoile tale. Astfel, exista absorbante Lady Anion 2, 3, 4 sau 5 picaturi, in functie de abundenta fluxului menstrual, dar si absorbante special create pentru femeile aflate in perioada menopauzei.

AICI aveti un link direct catre produsele Lady Anion, unde sunt descrise detaliat, cu preturi si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere in functie de necesitatile fiecareia dintre voi!

Deocamdata, absorbantele Lady Anion pot fi cumparate numai prin intermediul distribuitorilor Anion Care, iar AICI gasiti toate informatiile legate de cumpararea lor!

Si, atentie, puteti deveni chiar si voi parte din echipa Anion Care daca va doriti sa distribuiti sanatate, confort, protectie si zambete in acele zile dificile ale lunii! :)


ps: imprieteniti-va si pe Facebook cu Lady Anion printr-un click AICI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search