joi, 26 iunie 2014

Gelurile de dus Palmolive, in haine de vara



"Lasă-te învăluită de parfumurile naturii în Luna Palmolive!", ma sfatuieste Palmolive, prin intermediul solilor sai de pace, bine si frumos. Si mi-au si trimis poza de mai sus, asta doar asa, sa-mi faca pofta de rasfat! Iar eu reactionez imediat, atunci cand cineva ma invata de bine! Nu stau pe ganduri, nu pun sub semnul intrebarii, nu caut variante B. Imi iau un zambet laaaarg si spun un "da" hotarat. Momentan, doar in gand pentru ca ma aflu la birou, unde colegii mei scriu de zor despre arestari, scandaluri politice si santaje. Nu cred ca sunt dornici sa-mi asculte fix acum povestile despre cremoasele, parfumatele si iubibilele geluri de dus Palmolive! Dar va spun voua noutatile, stiu ca sunteti curioase!

Asadar, vara aceasta, Palmolive România aduce în atenţia consumatorilor o nouă campanie dedicată îngrijirii personale şi momentelor de răsfăț: Luna Palmolive. 
Noua campanie marchează relansarea gamei de geluri de duş Palmolive Naturals şi introducerea unei noi arome - Palmolive Naturals Smooth Delight - cu ulei 100% natural de macadamia, extracte de floare de cacao şi formula îmbogăţită cu lapte hidratant. 

În perioada 12 iunie – 21 iulie, Palmolive România îşi premiază cumpărătorii cu zeci de mii de premii instant în magazinele partenere, precum şi prin concursuri dedicate în mediul online şi pe pagina oficială de Facebook Palmolive România.

Noua vedetă a gamei Palmolive Naturals este laptele de duş Palmolive Naturals Smooth Delight ce conține ulei 100% natural de macadamia şi extracte de floare de cacao, precum şi formula îmbogăţită cu lapte hidratant. 

Obţinut din nucile arborelui de macadamia, originar din Australia, uleiul de macadamia are proprietăţi nutritive, hidratante şi emoliente datorită conţinutului bogat de acid palmitoleic (acidul gras Omega-7). Efectul combinat al uleiului de macadamia şi al adaosului de lapte hidratant din noul Palmolive Naturals Smooth Delight hrăneşte în profunzime pielea, lăsând-o moale și catifelată. Aroma dulce a nucilor de macadamia se simte în timpul utilizării gelului de duş şi persistă pe piele după duş.


Gelul de duş Palmolive Naturals Ultra Moisturization pe bază de extracte 100% naturale din măsline cu formula sa bogată şi cremoasă, amintind de Mediterana, are grija de pielea ta, lăsând-o moale ca mătasea la atingere. Aplicate direct pe piele sau folosind un burete de baie, gelul de duş Palmolive Naturals Ultra Moisturization produce o spumă abundentă, învăluindu-te într-un parfum irezistibil, de lungă durată. 






Gândit pentru pielea foarte uscată, Palmolive Naturals Nourishing Delight conţine combinaţia optimă de miere şi lapte hidratant, ambele de origine naturală, ce curăță cu blândețe pielea și o protejează împotriva deshidratării. Având o textură cremoasă, gelul de duş Nourishing Delight hidratează intens pielea, fiind alegerea potrivită pentru zilele fierbinţi de vară. Mirosul discret conferă o stare de calm şi relaxare.

Momentele de răsfăţ şi destindere poartă amprenta Palmolive Naturals Calming Pleasure. Efectul combinat al laptelui hidratant şi al florilor de cireş amplifică senzaţia de relaxare, lăsând în același timp pielea catifelată şi moale la atingere. Efectul hidratant şi mirosul delicios de flori de cireş persistă mult timp după baie.

Gelul de duș Palmolive Naturals Irresistible Softness are la bază o formulă specială cu extracte 100% naturale de orhidee neagră şi aloe vera, îmbogățită cu lapte hidratant, oferind atât hidratarea de care pielea are nevoie, cât și un parfum plăcut, de durată. Spuma delicată acoperă pielea într-o textură mătăsoasă, iar aroma de orhidee neagră conferă o experiență exotică ritualului îmbăierii.


Descoperă premiile Luna Palmolive!


Palmolive vine cu surprize în magazinele partenere din ţară. În reţelele Cora (în perioada 12 iunie – 6 iulie), Auchan, Carrefour şi Kaufland (în perioada 19 iunie – 13 iulie), consumatorii vor beneficia de consultanţă din partea reprezentanţilor Palmolive în funcţie de nevoile specifice. 
Totodată, cumpărătorilor li se oferă ocazia să testeze pe loc nivelul de hidratare a pielii şi cum îşi pot adapta produsele Palmolive Naturals în funcţie de rezultatul aflat.

În plus, cumpărătorii pot câștiga premii instant garantate la achiziționarea oricărui produs sau combinaţie de produse din gama Palmolive Naturals, la îndeplinirea pragului minim de 15 lei.

În completarea acţiunilor din magazine, campania Luna Palmolive se bucură de concursuri săptămânale în mediul digital. 
Astfel, în perioada 26 iunie – 21 iulie, Palmolive România invită românii să participe la concursurile organizate atât pe pagina de Facebook Palmolive România, cât şi pe diferite site-uri de lifestyle.

Mai multe informaţii despre campania Luna Palmolive sunt disponibile pe pagina de Facebook Palmolive România www.facebook.com/PalmoliveRomania.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search