sâmbătă, 21 iunie 2014

Mi-am luat pudra-leopard: Glam Bronze wild instinct de la L'Oreal!


In ultima vreme am facut o adevarata pasiune pentru imprimeul leopard si daca tot se regaseste in garderoba mea pe bluze, lenjerie intima, pantaloni, balerini sau sandale, m-am gandit ca n-ar strica sa-si faca intrarea si in porfard! Si cum ma aflam la o tura de shopping online, pe www.produsecosmetice.ro, printre altele, am pus in cosul de cumparaturi si pudra bronzanta Glam Bronze Wild Instinct de la L'Oreal!



Am apreciat promptitudinea si seriozitatea celor de la magazinul de cosmetice online, produsecosmetice.ro. Am plasat comanda si a doua zi m-a vizitat curierul la birou. Produsele foarte atent ambalate, in folie cu bule, asezate intr-o punga de hartie si apoi intr-o cutie de carton. Prin urmare, au ajuns la mine in perfecta stare. M-am bucurat pentru ca initial eram ingrijorata in privinta pudrei, nu doar o data, fardurile si pudrele au ajuns la mine sparte, insa nu si de data asta.
Transportul costa 10 lei, iar promotiile existente acum in magazin, la toate categoriile de produse, atat pentru par - sampoane, masti, balsamuri, serumuri-, pentru ingrijirea fetei si a corpului, machiaje de tot felul, de la branduri celebre, dar si unele profesionale, mai putin cunoscute publicului larg, sunt motive suficiente sa aruncati un ochi pe www.produsecosmetice.ro.






Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Arata tare misto. Sunt curioasa cum se vede si pe ten. :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search