vineri, 20 iunie 2014

Un BB Cream care si trateaza acneea, nu doar camufleaza cosurile: TEA TREE FLAWLESS by The Body Shop


Am descoperit relativ recent magia BB Cream-urilor. Mai exact, m-am convins pe pielea mea de efectele miraculoase ale acestora, mai cu seama pe timp de vara, cand este mai mult decat neplacut sa-ti incarci tenul cu fond de ten. In teorie stiam ca sunt ideale pentru persoanele - nu spun "pentru femeile" pentru ca imi place sa cred ca sunt recomandate si barbatilor- care nu au nevoie de un machiaj foarte incarcat, ci doar de hidratare, protectie solara si eventual un pic de culoare. Iar atunci cand ofera, pe langa toate astea, si tratament pentru cosuri, nu doar le camufleaza printr-o textura lejera si catifelata, pai atunci acest BB Cream se numeste TEA TREE FLAWLESS de la The Body Shop.


Spuneam ca nu mi-ar parea ciudat daca un barbat ar folosi o crema bb. Am intalnit barbati care se machiaza cu fond de ten, pudra, blush, mascara, care se epileaza, penseaza, bronzeaza prin saloane de infrumusetare, etc. Prin urmare, un purtator de barba care si-ar hidrata tenul cu o crema usor colorata, chiar n-ar face obiectul unei stiri bomba!
Crema BB cu ulei de arbore de ceai de la The Body Shop este prima de pe piata cosmeticelor care si trateaza imperfectiunile pielii, cosurile, nu doar le acopera. Uleiul din arbore de ceai este, de altfel, un ingredient des intalnit in produsele destinate tratarii acneei, asa explicandu-se si rolul pe care acest BB cream il are, in plus fata de restul produselor similare de pe piata, pentru piele.
Tea Tree Flawless BB cream mi-a placut inca de la ambalaj si a continuat sa ma impresioneze placut prin textura lejera, catifelarea cremei colorate si impactul pe care l-a avut asupra tenului meu. Este usor de intins, nu lasa urme inestetice, este cremos, neuleios si lasa un aspect natural. Acopera roseata si uniformizeaza culoarea pielii, dar cu toate astea trebuie sa folosesti o lupa pentru a descoperi o urma de machiaj pe ten. Rezultatul pare foarte natural!
Uneori am aplicat un strat discret de BB cream The Body Shop pe post de primer, inaintea fondului de ten pentru ca aveam ceva cosuri care necesitau tratament si acoperire suplimentara, insa de cele mai multe ori l-am folosit ca atare!
Chiar sambata trecuta, la mare, l-am luat cu mine si l-am imprumutat si fetelor cu care m-am bucurat de plaja, mare, soare. Seara, dupa o zi intreaga de tolanit pe sezlong si balaceala in mare, nu avea nimeni chef sa-si incarce tenul cu un machiaj "tencuiala", iar fetele, stiindu-ma magazin de cosmetice ambulant m-au intrebat daca nu am prin portfardul cat un geamantan si un BB Cream.
Aveam verzuliul de la The Body Shop si cu greu am reusi sa-l smulg din ghearele lor! Aveau de gand sa mi-l ia cu totul pe mititel, atat de tare s-au indragostit de el! :-)
Le-am trimis la magazin, sa-si cumpere propriul mititel verzului, mai ales ca pretul este unul prietenos, 39 de lei!



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search