miercuri, 2 iulie 2014

Campania VICHY 100zile100femei: ce inseamna pentru tine pielea ideala?



Hmmmm....pielea ideala... as avea atat de multe atribute de insirat aici, dar ma limitez doar la: fara cosuri, fara puncte negre, fara riduri, fara pete, fara cuperoza, hidratata, luminoasa, ferma... Pare imposibil, dar nu este! Ce-au mai raspuns alte 100 de femei, care s-au alaturat campaniei Vichy "100zile100femei", la intrebarea "ce inseamna pentru tine pielea ideala?", aflati urmarind testimonialele postate pe site-ul dedicat acestei campaneii, www.100zile100femei.ro.


Cele 100 de femei cu varste diferite, tipuri de ten diferite si provenind din medii total diferite - "diferit" este cuvantul de ordine, se pare, in aceasta noua campanie Vichy, insa numitorul comun este acelasi: Vichy cu ale sale propuneri cosmetice de tratament pentru absolut orice problema de piele!- au realizat, inainte de toate, un diagnostic al pielii. O puteti face si voi, printr-un click AICI.
Si dupa ce raspundeti la cateva intrebari, veti afla care sunt nevoile cosmetice ale pielii voastre si propunerile Vichy pentru a scapa de problemele cu care va confruntati!
Mai mult, in farmacii - gasiti aici lista farmaciilor participante la campanie- exista brosuri cu esantioane pentru toate produsele Vichy. Se distribuie gratuit, nu trebuie sa cumparati un anumit produs pentru a primi brosura, iar daca nu o vedeti la standul Vichy, rugati farmacista sa va ajute! In felul acesta puteti testa acasa cateva dintre cremele Vichy, iar mai apoi sa o alegeti pe cea care vi se potriveste!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search