sâmbătă, 21 iunie 2014

Poa' sa ploua cat o vrea, eu am SPA in casa mea!



Si se facea ca este sambata, 21 iunie, plina vara, dupa calendar, toamna tarzie, dupa temperaturi. Si dinspre norii negri cadea ploaie cu galeata. Si era tare urat afara. Si frig. Chiar daca pasarelele canta la geamul meu si miroase a proaspat din gradina din spatele blocului spre care am norocul sa am vedere, vremea nu-i deloc prietenoasa si n-am nici un pic de chef sa ies din casa. M-am gandit sa adun de prin sertare cateva dintre cremele, serumurile, ojele, sampoanele si mastile care ma ajuta sa ma simt frumoasa si sa incropesc un SPA chiar la mine in baie!



1. Si-am ales, pentru astazi - maine le va veni altora randul!- spuma pentru curatarea fetei, Perfectly Clean de la Estee Lauder, care este o spuma-masca. Doar o cantitate micuta de pasta, aplicata pe tenul umed, face o spuma generoasa care trebuie lasata cateva minute - eu o tin pe fata vreo doua- pentru ca are si efect de masca.

2. Si-am mai simtit nevoia sa ma rasfete, un picut, si crema de curatare Renewing Cleansing Cream din gama Resurgence de la Dr. Murad. Mi-a spus un reprezentant al brandului ca nu-i nevoie sa abuzez de acest produs pentru ca este foarte concentrat si nu ca mi-ar face rau, dar nici nevoie sa-l folosesc de 7 ori pe zi n-as avea. Aceasta gama promite sa trateze ridurile medii sau profunde, pierderea elasticitatii si densitatii pielii si combate efectele imbatranirii hormonale. Este formata din aceasta crema de curatare, un serum, o crema pentru fata si una pentru ochi.


3. Pe tenul curatat, peste care am pulberizat o boare de apa termala La Roche-Posay, am aplicat masca Glamglow Youthmud Tinglexfoliate, un produs despre care m-am convins ca este sen-za-ti-o-nal! Se gaseste exclusiv in parfumeriile Sephora si costa 230 de lei. Borcanelul ajunge pentru minim 10 masti si la o socoteala rapida, o masca ar costa 23 lei. Avand in vedere ca produsul este unul de lux, premiat si parapremiat in multe competitii cosmetice si fiind preferatul VIP-urilor de la Hollywood, nu stiu in ce salon de infrumusetare de lux din Bucuresti ati plati mai putin de 25 lei pe un astfel de tratament.
Este o masca exfolianta, al carei principal ingredient este namolul din sudul Frantei, bogat in minerale si antioxidanti si frunze de ceai verde. Formula produsului nu contine sulfati, parabeni sau ftalati.
In ciuda culorii verzulii a mastii, care odata uscata pe piele, se tranforma intr-un verde-fistic foarte deschis la culoare, masca miroase foarte bine, a proaspat. Eu o pastrez cam 30 de minute pe ten si de fiecare data dupa clatire, reactia mea este "woooooow!!!!!". Pielea ramane incredibil de catifelata, de luminoasa, de curata, de fina, porii dilatati abia daca se mai observa. O iubesc din suflet, prin toti porii, cum s-ar zice! :)


4. Dupa dus si curatarea mastii Glamglow, am simtit nevoia sa trec peste cu o discheta de bumbac imbibata in lotiune micelara Skincode, intrata recent in trusa mea de beauty si care imi place foarte mult, deja. Apa micelara Skincode este recomandata si pielii sensibile si alergice, contine polizaharide din drojdie de grau, extract din seminte de Tamarind si suc de Aloe ce permit regenerarea celulara si refacerea elasticitatii pielii. Este potrivita si zonei sensibile a ochilor si am observat ca indeparteaza chiar si machiajul rezistent la apa. 

5. Emulsia hidratanta cu spf 10 de la Skincode imi place tare mult pentru ca are textura unui fluid foarte lejer, laptos, deloc gras, care intra in piele fara a lasa pelicula grasa. Totodata, este si o buna baza de machiaj. Ma ajuta sa aplic foarte bine fondul de ten. In plus, imi protejeaza tenul si impotriva agresiunii ultravioletelor, chiar daca nu are un factor de protectie foarte mare. Compensez cu cel al fondului de ten. Ingredientii activi nutritivi si de lifting ai emulsiei Skincode reduc liniile fine, lasa pielea catifelata si luminoasa. 


6. Fluidul de Protectie Impotriva Ridurilor SPF 20 de la Caudalie, din gama Polyphenol C15 , este o minune pe care o folosesc deja de vreo luna. Este un adevarat scut anti-oxidant datorita polifenililor din samburi de struguri, vitaminei C si acidului hialuronic, care umple instantaneu liniile fine. O folosesc, aproape de fiecare data, dupa serumul din aceeasi gama, care contine aceleasi ingrediente, insa intr-o forma mult mai concentrata decat crema. Impreuna, aceste doua minunatii Caudalie imi ajuta tenul sa fie mai luminos, pielea mai catifelata si mai ferma.



7. Si-mi mai place muuuult, dar mult de tot serumul hidratant, cu acid hialuronic, de la Apivita! Contine si aloe, si miere, si extract din ovaz, lecitina. Nu contine parabeni si nici silicon, ca de altfel toate produsele Apivita si are reale puteri de estompare a liniilor fine din jurul ochilor, indreapta pielea ca un fier de calcat :) Are si o textura lejera, foarte placuta si poate fi folosit ca atare sau inaintea unei creme de noapte sau de zi. Sunt suficiente doar cateva picaturi, aplicate elegant cu pipeta din dotare, pentru a-si face treaba!




8. Balsamul pentru par fara clatire de la Arganicare este o supriza foarte placuta! Il aplic pe parul uscat bine cu prosopul, doar cateva pufuri pe toata suprafata parului si pe langa faptul ca miroase incredibil de bine, imi imblanzeste instantaneu parul. Ma ajuta sa-l piaptan fara sa-l rup, il face matasos si stralucitor dupa uscarea cu foehn-ul. Contine ulei de argan si keratina lichida care repara firele de par, hidrateaza, ofera stralucire parului. Imi place tare mult!
Nu cunosteam brandul Arganicare inainte sa intru in magazinul de cosmetice www.produsecosmetice.ro - aveti link direct catre acest balsam pentru par AICI. Se afla si la oferta, acum, daca vreti sa-l incercati! 
Am colaborat foarte bine cu acest magazin, comanda a venit a doua zi dupa plasare, iar produsele erau ambalate in folie cu bule, fiecare individual si asta mi-a placut, pentru ca nu toti cei care trimit produse comandate online se si preocupa ca acestea sa ajunga la tine in bune conditii. Mi-am comandat mai multe cosmetice din acest magazin online, dar vi le mai prezint si alta data!


9. Masca pentru par deteriorat cu minerale de la Marea Moarta a brandului SPAPharma - o alta noutate regasita de mine in magazinul produsecosmetice.ro este un produs excelent care contine multe vitamine, minerale, ulei de migdale si proteine de matase care fac parul matasos si foarte placut la atingere. Nu mai spun de stralucire! Mineralele de la Marea Moarta calmeaza scalpul sensibil si sunt eficiente chiar si in cazul scalpurilor care prezinta mancarimi, matreata. Este fabricata in Israel si o gasiti la un pret promotional AICI

10. Samponul restructurant Foltene s-a alaturat si el, de curand, celorlalte minunatii ale mele pentru par si si-a castigat din prima o pozitie de podium. De cateva zile imi spal parul numai cu el pentru ca imi place foarte mult cum curata printr-o spuma delicata placut parfumata, nu-mi incurca parul si il lasa usor de descurcat, chiar daca nu aplic balsam, masca, ulei sau tratament leave-in. Contine extract de tei si ulei de orez, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara silicon si parafina. Este special formulat pentru curatarea parului vopsit si lipsit de vitalitate, repara si restructureaza parul deteriorat din cauza vopsirii si a produselor de styling, a poluarii, a stresului, a expunerii la soare, etc. Il gasiti in Help Net.


11. Crema de corp Viola de la l'Erbolario este adorabila!!! Imi place la nebunie textura ei cremoasa, ca un unt foarte catifelat, insa nu la fel de ferm, se aplica pe piele cu un masaj usor, intra moderat in epiderma, nici repede, nici incet. Necesita un pic de masaj, insa parfumul ei de violete este atat de placut incat aplicarea este un rasfat in sine! Imi lasa pielea extrem de catifelata, parfumata cu aroma de violete si cu un luciu special, de piele sanatoasa. Cred ca pot spune ca este una dintre cele mai misto creme de corp pe care le-am avut vreodata! Divina!


12. Pentru manichiura am ales doua lacuri Maybelline pe care mi le-am cumparat zilele trecute din parfumeria Kendra. Sunt la superoferta. In jur de 7-8 lei am dat pe fiecare dintre ele. Iar pentru pedichiura am ales albastrul infinit de la Max Factor, o oja nou-nouta, din gama Gel Shine Lacquer pe care MF le-a pregatit pentru vara aceasta.


13. Dar, inainte de pedichiura, evident ca am rasfatat si picioarele, iar de ajutor mi-au fost pila electrica Scholl pe care o ador de-a dreptul! Nu port incaltamine comoda intotdeauna, imi chinui picioarele in sandale cu tocuri kilometrice, in balerini mult prea ingusti sau in pantofi stramti. Este adevarat ca piciorul arata bine, insa talpile au groaznic de suferit in urma incaltarii lor. Asa se face ca pielea talpii, in special in zona calcaielor si a pernutelor degetelor se ingroasa, apar bataturi si orice pedichiura din lume n-ar putea atrage atentia asupra ei,in astfel de conditii. De aceea sunt foarte sincera cand spun ca pila electrica Scholl este una printre cele mai bune prietene ale mele din ultima luna. O folosesc aproape zilnic, pe toata suprafata talpilor, insist pe calcaie, chiar si pe degete si m-a ajutat sa indepartez si cojile care imi aparusera in urma unor bataturi vindecate. Costa in jur de 150 de lei, mult, putin, voi decideti in functie de propriul portofel, dar mie atat de frumoase mi-a facut talpile ca as da oricand sa am calcaie de bebelus intotdeauna! 


14. Dupa exfolierea talpilor si netezirea calcaielor, crema pentru calcaie de la Ivatherm a venit ca un balsam, relaxarea suprema. Hidrateaza foarte bine chiar si pielea aspra a talpilor, contine acid salicilic si glicerina care amelioreaza stratul cornos al calcaielor, trateaza crapaturile, emoliaza pielea si previne viitoarele crapaturi si ingrosari ale pielii talpilor. O sa va povestesc mai multe despre ea. Pana atunci, o gasiti AICI, daca aveti nevoie de ajutor pentru pregatirea picioarelor pentru sandale!

15. Crema pentru corp Rexaline Hydra Body Satin este un produs din categoria de lux, iar pretul - 185 lei, exclusiv in Sephora- reflecta tocmai calitatea exceptionala a lui! Contine acid hialuronic fragmentat, cu actiune dubla, are o actiune imediata, calmand orice piele uscata, si o actiune indelungata, molecula de acid hialuronic actionand in profunzimea pielii! Miroase foarte bine si lasa acest parfum delicat pe piele, pentru intreaga zi. Este ca un balsam pentru pielea mea, mai cu seama pentru picioare, dupa epilat. Alaturi de Viola de la L'Erbolario, o declar crema de corp a verii!

16. Pentru cuticule am folosit uleiul de la Pronails despre care v-am mai vorbit si AICI!

Cam astea ar fi produsele care m-au ajutat pe mine astazi, in aceasta sambata ploioasa, sa-mi transform baia intr-un SPA de lux :)
Deea spunea...

Mai, mai da ce te rasfeti! Rutinele noastre se aseamana destul de mult!:)
Masca Glamglow trebuie sa fie a mea! Te invidiez cu toti porii:))! Pup!

Zuzele spunea...

@ Dee Andree, masca este miraculoasa !!! :D Propun o petrecere in pijama si promit sa shareuiesc masca :D

adela sirghie spunea...

uleiul de cuticule ProNails Vitamina rulz:)

Zuzele spunea...

Da, imi place muuuult! Pacat ca nu reusesc sa-l aplic zilnic...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search