vineri, 20 iunie 2014

NOUTATI YVES ROCHER: parfumuri proaspete pentru vara lui 2014



In primavara, Yves Rocher ne-a oferit parfumul cu flori de cires, inainte a fost cel cu lacramioare (AICI). Si liliacul. Doamne, ce-am mai iubit liliacul lui Yves Rocher! Si cu ce drag mi-l amintesc pe cel cu citrice... Recent, l-am descoperit in dulapiorul cu parfumuri pe cel cu flori de cires (despre care v-am povestit AICI) si tare placuta a fost revederea. Am dat o boare discreta pe perne si l-am simtit toata noaptea, de parca m-as fi aflat in sezonul ciresilor inflori, nu al teilor. Pentru vara asta, Yves Rocher a pregatit cel putin doua parfumuri proaspete, in acord cu temperaturile ridicate care isi vor intra in drepturi, cat de curand. Este vorba despre varianta L'Eau a parfumului Moment de Bonheur si apa de toaleta din Collection d'Ete, cu mandarine si alte fructe mangaiate de soare.


Moment de Bonheur L'Eau este un acord modern și luminos, ce are la bază infuzia de Trandafir Centifolia din Grasse, delicată și transparentă, evidențiată subtil prin amprenta delicioasă, dulce-acrișoară a unei esențe naturale de Măr dulce. Notele finale subliniază semnătura lemnoasă de Cedru din Virginia, care dezvăluie caracterul vibrant al notei.
Parfumul Moment de Bonheur L'Eau poate fi cumparat din magazinul online Yves Rocher, de AICI mai exact, la un pret promotional!


COLECŢIA PARFUMATĂ se afla in editie limitata, special pentru vara 2014, iar notele sale proaspete au fost create de celebrul parfumier Francis Kurkdjian.

«Cele mai frumoase materii prime cu note citrice din Sud m-au inspirat pentru a evoca spiritul verii pe malul Mării Mediterane. Mandarina de Sicilia, Bergamota de Calabre, fructele mângâiate de razele soarelui mi-au permis crearea unei arome explozive, strălucitoare, care să se alăture acordurilor florilor de citrice, revigorante şi luminoase. Pentru a crea un buchet floral, solar, de o eleganţă aparte, acordurile lemnoase oferă delicateţe şi senzualitate incomparabile. »

Colectia este formata din apă de toaletă Vaporizator 75 ml – 135 lei si gel de duş parfumat 200 ml – 10,5 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search