joi, 3 iulie 2014

Un produs, zero cuperoza: Rosaliac AR INTENSE by La Roche-Posay, serum intensiv antiroseata



Cuperoza cred ca ma deranjeaza chiar mai mult decat cosurile. Acestea din urma apar, in cazurile fericite, ocazional, localizat si dispar relativ repede, insa cuperoza este o problema a pielii mult mai deranjanta. Iti da nu numai bujori in obrajori, dar si nas de clovn, si firisoare rosiatice in jurul ochilor si pe aripile nasului, iar in timp se agraveaza. Are la baza si factorul genetic, iar in ceea ce ma priveste am pe cine mosteni si chiar ma sperie treaba asta pentru ca deja un inceput de cuperoza exista deja. Iar cand gasesc produse care imi promit ca nu doar previn agravarea cuperozei, ci si ameliorarea si tratarea ei, nu pot decat sa fiu foarte fericita. Acum iubesc Rosaliac AR Intense, un serum impotriva rosetei pielii, de la La Roche-Posay!



Rosaliac AR INTENSE, serum intensiv antiroseata, este primul produs dermatocosmetic ce corecteaza roseata localizata direct de la sursa, prevenind totodata reaparitia acesteia. 
Un concentrat intensiv care combina 3 ingrediente active pentru a reduce roseata direct de la sursa si previne reaparitia acesteia.

  • AMBOFENOL, ingredient activ unic de origine vegetala extras, dintr-o planta din Madagascar, are o tripla actiune la nivelul pielii, benefica tenului cu roseata:

1. La nivel inflamator - inhiba procesul inflamator de la nivelul pielii
2. La nivel vascular - imbunatateste microcirculatia si intareste peretii vaselor de sange
3. La nivel celular - are efect antioxidant si imunomodulator

  • Neurosensina, un ingredient activ calmant ce reduce aparitia rosetii
  • Apa Termala La Roche-Posay, anti-iritanta si decongestionanta.

Formula ROSALIAC AR are o toleranta ridicata, fiind adaptata unui ten ultra-sensibil, cu predispozitie la roseata. Formula minimalista nu contine parabeni, conservanti, parfum, alcool si nici coloranti, toate acestea fiind posibile datorita unui ambalaj ultra-ermetic care nu permite contaminarea produsului.


Eficacitate demonstrata clinic

Rezultate imediate: Senzatia de disconfort este calmata pe parcursul intregii zile.

Pe termen lung: Dupa 4 saptamani intensitatea roseatei este redusa la -21%, reactivitatea pielii este redusa la -38%, iar culoarea tenului este uniformizata. Eficacitatea anti-recidiva este de -10%, la 1 saptamana dupa oprirea tratamentului.

Pretul recomandat in farmacii este de 90 lei.




Despre rozacee

Stadiile rozaceei sunt:

STADIUL DE PRE-ROZACEE - altfel numit si eritem tranzitor; se manifesta prin roseata moderata care apare si dispare
STADIUL I - CUPEROZA - altfel numit eritem persistent sau eritro-cuperoza, manifestata prin roseata permanenta si prezenta constanta a vaselor de sange violacee la nivelul obrajilor
STADIUL II - Rozaceea inflamatoare - aparitia papulelor si pustulelor de culoare rosie.
STADIUL III - Rinofima, sau edem inflamator; se manifesta prin ingrosarea excesiva a tegumentului la nivelul nasului si pometilor

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search