sâmbătă, 12 iulie 2014

Concurs SILHOUETTE: te ajut sa fii superba pe plaja in doar doua saptamani!



V-am povestit AICI experienta mea cu biostimularea Ultratone Futura Pro si poate ca nu ma credeti pe cuvant cat de fascinata sunt de rezultatele tehnicilor de infrumusetare a corpului din centrele Silhouette, m-am gandit sa va ajut sa testati si voi, pe pielea voastra cateva dintre terapiile menite sa va ajute sa fiti superbe pe plaja, in doar doua saptamani! Asadar, de astazi si pana pe 21 iulie aveti ocazia sa castigati 3 tratamente senzationale in centrele Silhouette Dorobanti sau Unirii, voi alegeti, si anume: 1 tratament Techni SPA sistem avansat, 1 tratament Futura Ultra PRO si 1 tratament LPG.


Astfel, va provoc sa-mi spuneti cum va pregatiti sa aratati perfect in bikini, pe plaja - tineti dieta, faceti sport, masaje, etc-  si eu, impreuna cu Silhouette va vor usura munca oferindu-va terapii de ultima generatie! :)


Conditii de participare la concurs:

- LIKE la pagina Centre de slabit si infrumusetare Silhouette - link AICI
- LIKE paginii Pentru dive
- SHARE concursului pe pagina voastra de Facebook
- lasati un comentariu aici, in subsolul postarii sau/si pe Facebook si spuneti-mi „cum va pregatiti sa aratati perfect in bikini pe plaja” 

Desemnarea castigatorilor se va face pe blog pe 21 iulie 2014



Detalii despre tratamente


  • Techni SPA Advance System

Tratament unic care face lipo-dermo-aspiratie actionand pe trei principii: mecanic pentru distrugerea fibrozitatilor, biologic prin DUBLA ionizare a gelului cu ajutorul caruia curentului galvanic ajuta la penetrarea ingredientilor activi in profunzime si stimulare pentru circulatia limfatica. Durata tratamentului este de 45 minute. 
Are DUBLU efect de slabire, elimina toxinele si apa in exces. 
Rezultatele sunt centrate pe remodelare prin centimetri in minus inca de la prima sedinta, aspectul de "coaja de portocala" diminuat cu pielea mai neteda fara denivelari si scadere in kg.

  • Futura Ultra PRO


Aparat imbunatatit, lider la nivel mondial in tratamente estetice profesionale non-invazive,  aduce in plus un cod trofic compus din 66 de unde imbunatatind astfel efectul biostimularii. De asemenea aparatul dispune de biocurenti identici curentilor din corpul uman si introduce Sistemul de Tehnologii Sincronizate cu Bio-Energie care ajuta la intinerire, prin noii transmitatori LUMI (Impulsuri Mioneuronale luminoase unificate). 
Noul sistem Ultratone are rezultate remarcabile in diminuarea celulitei, reducerea in centimetri si a kilogramelor in plus.

  • Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, aspect de coaja de portocala diminuat, grasimea profunda si incapatanata este eliminata, iar silueta remodelata.
Pielea este tonifiata, ferma si faradenivelari.



UPDATE!!

Castigatoarea celor trei terapii minunate la centrele Silhouette este Alexandra Dumitrescu! Draga mea, te rog sa-mi trimiti un e-mail la divedecarton@yahoo.com cu datele tale si in scurt timp vei fi contactata de catre personalul Silhouette pentru a-ti programa sedintele de infrumusetare!
Multumesc tuturor pentru participare si va doresc multa bafta la celelalte concursuri aflate in derulare si la viitoarele care vor urma!
xoxo


Rodica Granpier spunea...

Eu una folosesc un peeling corporal facut in casa,zat de cafea amestecat cu ulei de masline,dupa care folosesc o crema hidratanta pentru corp,cu celulita stau bine,ar mai trebui doar sa dau jos niste kilograme :)

Lorena spunea...

Buna!


Fac impachetari cu scortisoara pentru a fi tonifiata!

Anonim spunea...

Vara aceasta am inceput sa ma pregatesc cu detoxifiere a corpului , muulte sucuri naturale si o cura cu binele meritatul pepene rosu care nu numai ca este bun dar si sanatos .

DeeDee spunea...

Buna!Incerc sa mananc cat mai sanatos(multe fructe,legume) si in rest are grija bebe meu sa depun destul efort fizic sa pot fi ok in costum de baie :):*.Multumim

Unknown spunea...

Fac mult sport, practic spinning dar si bokwa, ma alimentez corespunzator, ma hidratez si folosesc creme anticelulita si antivergeturi, fac masaje de specialitate!

M&M spunea...

Folosesc creme anticelulitice, fac sport, mananc sanatos si ma hidratez.

Anonim spunea...

nu mai mananc paine

Unknown spunea...

Ma hidratez, fac masaj anticelulitic si pentru tonifiere, mananc multe fructe si incerc sa fac ceva mai mult sport.

Anonim spunea...

GHIZDAVU IULIANA SIMONA;mananc cat mai multe fructe si legume pe zi,consum minim 2,5l apa pe zi ,merg mult pe jos si nu mai mananc dupa ora 18

Unknown spunea...

Buna!
Pentru a arata perfect in bikini incerc sa ma tonifiez facand sport de doua ori pe saptamana, consum 2 litri de lichide pe zi si merg la masaj anticelulitic de 1-2 ori pe saptamana. In plus, am introdus in meniul meu alimentar din aceasta vara foarte multe legume.
Am dat share pe FB: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1445095262424798
Multumim :)!

laura delia spunea...

am grija la ce mananc si incerc sa fac mai multa miscare...

Camelia Andrasescu spunea...

Buna,
uite anul acesta nu prea am facut nimic. De obicei mai tineam un pic dieta, ,ma dadeam cu creme anticelulitice, dar acum parca nu am mai avut timp si chef de nimic.

FB : Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
Share: https://www.facebook.com/#!/andrasescu.camelia/posts/708198389248472
Multumesc frumos.

Violeta N. spunea...

Nu vom arata perfect niciodata, pentru ca fiind diferiti ca si mentalitate, noi oamenii vedem perfectiunea intr-un fel sau altul in functie de ce ne place noua...insa pentru a arata bine in costumul de baie incerc sa imi tonifiez picioarele cu putin sport, masaje cand si cand si un consum cat mai optim de apa, care sa elimine toxinele si sa nu permita celulitei sa se depuna.
Nu am un corp perfect, insa incerc sa il mentin, chiar daca nu tin cont de tot ce trebuie pentru a il avea mereu frumos si sanatos, sunt om si mai si gresesc poftind la diverse bunatati.

Bleotu Macrina spunea...

Tin o cura de slabire si mananc sanatos,beai ceai verde ,ma hidratez,fac sport de 3 ori pe saptamana,folosesc creme anticelulitice,iar cand stau mai bine cu banii fac masaj cu bambus,dar cu toate acestea am peste 35% grasime in corp si un metabolism lent,slabesc foarte greu.

Unknown spunea...

Ma dau in fiecare seara cu creme anticelulitice , fac sport si ma alimentez corect ,atat cat pot

Unknown spunea...

fructe legume, masaj, detoxifiere, gomaj,miscare cat mai mult si hidratare cu apa!

ana maria tatucu spunea...

Link de share: https://www.facebook.com/anamaria.tatucu/posts/558477010942282

La mine miscarea si dieta echilibrata reprezinta baza siluetei. Oricum de cand am copil, miscarea de zi cu zi e uneori sport extrem :). Inainte de plaja insa folosesc scruburi ceva mai des, multe creme de corp cat mai bogate in ingrediente si aleg sa beau ceaiuri mai des decat de obicei. Super concurs, chiar imi doresc sa vad ce inseamna o procedura atat de high-tech pentru corp.

Daniele spunea...

FB: Daniela Zaharia
share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/758147494227624
In fiecare an incerc sa ma pregatesc pentru vara facand sport acasa sau la sala, masaje si nu uit nici de o dieta bogata in fructe si legume. Cu toate aceste eforturi ale mele, nu reusesc sa dau jos grasimea care se acumuleaza pe burta. Mi-e frica sa ma inbrac in costum de baie anul asta pentru ca nu am ajuns la forma dorita :)

Violeta Bejan spunea...

hidratare, tonifiere si masaje :)

Elena Cmn spunea...

share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=609746952457217&id=100002657532022

Am un program pe care il respect in fiecare zi de exercitii fizice, am grija ce mananc si ce produse cosmetice folosesc si mai ales, am grija sa am orele de somn, sa fiu odihnita pentru a doua zi :D . Sunt atenta si la costumul de baie pe care il port, trebuie sa-mi vina bine ca sa ma simt bine

Alexandra Dumitrescu spunea...

Cand vine vorba despre silueta, nu cred ca exista procedura de slabit sau anticelulitica pe care sa n-o fi incercat deja - cu exceptia celor prezentate de tine, recunosc, nu le-am testat inca dar ma tenteaza foarte tare!.
Sunt destul de frustrata pentru ca fac sport, de 4 ori pe saptamana, tin dieta, fac masaje si degeaba. Tot am colacei in jurul taliei, tot celulita si mi-e foarte rusine sa ma expun la plaja :(
Mi-ar placea muuuuuuuuuuuuuuuult de tot sa merg la Silhouette sa ma ajute specialistii de acolo sa ma simt mai bine in pielea mea!
Multumesc mult pentru aceasta sansa!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search