sâmbătă, 5 iulie 2014

Jenipapo by L'Occitane, balsam de buze spf 25, pentru ca si buzele au nevoie de protectie solara



Folosesc balsamul de buze cu spf 25 Jenipapo de la L'occitane inca dinainte sa intre in magazine si sunt foarte incantata de beneficiile lui! Am mers intr-o dimineata de sfarsit de primavara in magazinul L'Occitane din Plaza Romania si am cerut un produs care sa-mi hidrateze buzele, sa le ofere un luciu discret, sa miroasa bine si care sa ma ajute sa le pastrez catifelate, chiar si sub arsita care avea sa vina. Foarte draguta, domnisoara insarcinata sa ne vanda frumusete din Provence a umblat intr-un sertar si mi-a inmanat balsamul Jenipapo. Dupa ce m-am amuzat putin de numele lui - habar n-aveam ce-i ala Jenipapo!- de indada ce i-am simtit parfumul dulceag, l-am pus in geanta si nici ca ne-am despartit de-atunci! Il ador!


Balsamul de buze SPF 25 Jenipapo de la L'Occitane este imbogatit cu uleiuri hidratante pe baza de plante, conferind buzelor un efect stralucitor. O pelicula protectoare va acoperi buzele pentru a preveni arsurile solare si a conferi hidratare buzelor. Avand in compozitia sa extract de jenipapo din regiunea Cerrado, Brazilia, acest balsam invaluie buzele intr-un parfum floral fructat. 
Si unde mai pui ca este si dulceag! 
Florile aurii ale arborelui de Jenipapo ofera stralucire peisajului din Cerrado si invaluie totul in jurul lor intr-un parfum floral fructat. Regiunea Cerrado, situata in mijlocul Braziliei la confluenta a trei rauri, este impodobita cu arbori verzi, o fauna plina de viata si apusuri colorate.

Profitati de reducerile L'Occitane din aceasta perioada! Gasiti inclusiv acest balsam de buze la reducere, de la 36 de lei la 29 de lei!
Va invit in magazinul L'Occitane sa aruncati o privire! 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search