joi, 2 octombrie 2014

Kenvelo, in haine noi: KVL #urban#free#style

Ma leaga amintiri foarte placute de Kenvelo - iar fetele din pozele haioase pe care le veti vedea mai jos stiu despre ce este vorba, dar ma abtin sa povestesc in gura mare si aici :). Asadar, Kenvelo este brandul pe care l-am indragit foarte tare in primii ani de facultate, acum vreo 10 ani adica, mi-au placut dintotdeauna promotiile lor si ma bucur sa aflu ca s-a rebranduit. Kenvelo a intinerit, parca. Asadar,  incepand cu toamna acestui an, brandul de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Kenvelo, prezent pe piata din Romania din anul 2000, devine KVL, sub o noua identitate vizuala si sloganul Urban Free Style.



Relansarea Kenvelo a prilejuit o minipetrecere in magazinul KVL din Afi Cotroceni, in cadrul careia ni s-a pus la dispozitie o cabina pentru fotografii la minut si accesorii haioase. Astfel se explica pozele de mai jos pe care le-am facut cu Adela si Cristina :)
Abia astept sa ajung la o tura de shopping pentru ca, asa din fuga, grabita cum eram, am vazut cateva haine frumoase de tot pe care TREBUIE sa le am! :) Ma si gandeam de unde imi iau o pereche de UGG-uri pentru zilele astea de toamna timpurie si am gasit KVL unele fix pe placul meu, maro, cu blanita si foarte ieftine (120 lei daca imi aduc bine aminte). Ah, si am mai pus ochii pe o geaca superba, evident maro, din piele.
Cum mi le cumpar, cum vi le arat! :)



Irina spunea...

Va citesc cu drag,si pe tine si pe Adela. Va ador :)

Lory's Blog spunea...

Cred ca o sa arunc o privire zilele astea! :)
Pupici

adela sirghie spunea...

Multumesc, Irina!!!
Rareori pot spune ca ma distrez la o lansare, dar cabina aceea foto trebuie incercata de toata lumea!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search