duminică, 15 ianuarie 2017

Paleta SEPHORA 4 eye look books, carti pentru ochi frumosi

Atat de frumoasa este colectia SEPHORA 4 eye look books, formata din patru palete de farduri pentru ochi sub forma de carti incat nici nu-mi vine sa-mi exersez antitalentul meu la machiaj folosindu-le. As putea doar sa le privesc, n-am tragere de inima sa deranjez vreun "rand" ala acestor carti menite a face ochii frumosi. Cele patru volume ale minibibliotecii SEPHORA sunt destinate unor machiaje diferite: nude, metallic, smoky, party, fiecare paleta-carticica avand cinci farduri in nuante complementare si propria-i oglinda, dar si instructiuni pentru realizarea machiajului respectiv.




Nu va pot arata machiaje, v-am spus ca nu am talentul suratelor din blogosfera, extrem de talentate in aceasta privinta, dar am pozat cum am putut mai bine si cum m-a ajutat tehnologia din dotare, intr-o dimineata insorita a saptamanii trecute cele patru carticele ale Sephora 4 eye look books. Oricum eu am acelasi machiaj oricand, dimineata sau seara fiind. Am ochii verzi, un machiaj strident imi da un aer vulgar, nu ma mai impac foarte bine cu smoky eyes make-up, desi pe vremuri il adoram. Nu mai folosesc mov, verde sau negru pentru pleoape si aleg doar nuantele pamantii- caramel, bej, maro, auriu... Nepricepandu-ma foarte bine sa realizez machiaje extravagante, stiu sigur ca apeland la aceste nuante calde, nepretentioase, nu voi da gres! Ma multumesc sa admir pe pleoapele prietenelor mele talentate in make-up acele opere de arta pe care sper ca intr-o zi le voi putea face si eu, ca o pictorita de timp liber ce mi-s! :)
Nu cred ca a aparut inca in parfumeriile Sephora, asa ca tocmai bine, aveti ocazia sa va faceti o idee despre aceste palete inainte de a da buzna sa le cumparati. Pentru ca stiu sigur ca o veti face! :)

# 1 Cartea no. 1: The Smoky eye look 






2# Cartea no. 2: The Metallic eye look 







#3 Cartea no. 3 The Party eye look






#4 Cartea no. 4: The Nude look






That's all folks! :)
Happy shopping therapy!




Precious Deedee spunea...

Ce frumoase sunt!:*

Mihaela spunea...

superbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andra spunea...

How much is za fish? :)))

Gutu Bianca Lucia spunea...

IMI VINE SA LE CUMPAR NUMAI PT FRUMUSETE :)

Anonim spunea...

Ce pret au???

Ela spunea...

Eu mi le-am cumparat acum cateva zile - costau 140 de lei, dar avand card Sephora le-am luat cu 120 de lei.

Am foosit 3 din 4 si sunt INCANTATA. Si eu sunt cam antitalent la machiaj dar mi-au iesit frumoase incercarile, urmand pasii din carticele.

Daca m-au invatat pe mine sa ma machiez cred ca pot invata pe oricine. Si sunt asa dragute.. merita clar!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search