marți, 28 octombrie 2014

Relaxare deplina cu uleiuri esentiale Academie la Silhouette + CONCURS

O vineri dimineata extrem de friguroasa, o ploaie marunta si rece, o plimbare pana in Dorobanti, maini inghetate bocna. Cam astia au fost termenii care descriau ultima mea zi lucratoare a saptamanii trecute. Ah, plus o cearta cu o prietena draga. Chiar nu stateam prea bine cu nervii in acea dimineata, dar am stiut ca NU trebuie sa reprogramez vizita la Silhouette pentru ca, in mod sigur, aveam sa ma relaxez acolo. Doar ma asteptau fetele frumoase si prietenoase de la centrul din Dorobanti si tratamentul Academie major cu uleiuri esentiale.


Tot umbland, nu creanga, ci din salon in salon, concluzionez, pana in momentul de fata, ca Silhouette este, fara doar si poate, cel mai misto loc pe care l-am vizitat, intru infumusetarea trupului, dar si al sufletului! Nu suna bine "misto"? E cam golanesc termenul? Si daca ii zic "misteaux", mai frantuzit, e mai bine? :) V-am mai povestit eu, si cu ocazia altor vizite la Silhouette, cat de mult imi place la ei, atat datorita cosmeticelor de cea mai buna calitate pe care le folosesc si aparatelor ultraperformante, de ultima generatie, cat si amabilitatii si profesionismului angajatilor.

Evident ca vineri am intarziat si nici cu nervii nu stateam foarte bine, ca sa nu mai spun ca inghetasem atat de tare ca nici sa butonez telefonul sa le anunt pe fete ca intarzii putin nu am putut.

De cum am pasit pragul salonului, m-a intampinat un zambet larg. Stiam eu ca e de bine sa merg acolo. Un ceai cald si deja totul era perfect. Cand am intrat si in incaperea in care urma sa fiu rasfatata si am vazut totul lucind de curatenie, in perfecta ordine si armonie, flori asezate pe patul de masaj, lumina difuza, muzica de relaxare, am stiut ca sunt in locul potrivit, la momentul potrivit.

Nu stiu daca ati simtit si voi asta, dar mi s-a intamplat sa cunosc oameni care, la primul contact fizic, si ma refer aici la o simpla atingere sau strangere de mana, mi-au dat o senzatie extrem de placuta. Cu ocazia terapiilor prin diverse saloane de infrumusetare am intalnit oameni care mi-au facut pielea de gaina doar cand mi-au mangaiat fata si altii care, dimpotriva, m-au masat ca la carte o ora buna si degeaba, nu au reusit sa-mi transmita acea senzatie extrem de placuta.



Vineri, la Silhouette, am avut norocul sa am parte de pielea de gaina. Si acum, gandindu-ma cat de bine m-am simtit cu prilejul masajului facial cu uleiuri esentiale Academie, ca mi se si ridica parul pe ceafa. Pe cuvant va zic! Imediat ce a inceput sa-mi curete tenul, tot cu ulei Academie din gama Acad'Aromes, cu miscari extrem de delicate, m-a cuprins acea stare de relaxare, de piele de gaina, de caldura care te cuprinde de la ceafa, tample, sira spinarii si coboara pana in varfurile degetelor de la picioare. Minunat, absolut minunat!

Dupa curatarea tenului, mi s-a aplicat o masca-scrub, placut parfumata, cu care s-a efectuat un gomaj lejer al pielii, pentru inlaturarea celulelor moarte, asa incat uleiurile aplicate ulterior sa patrunda mai bine epiderma.

Academie Major cu uleiuri esentiale este un tratament manual ce foloseste o metoda unica si personalizata asociind beneficiile uleiurilor esentiale care sunt 100% naturale cu tehnici de masaj, oferind pielii revitalizare, hranire, hidratare si purifiere intr-o maniera relaxanta. Uleiurile esentiale care includ activi naturali extrasi din plante precum rozmarin, lavanda, busuioc, eucalipt, susan cu rolul de a reda frumusetea si energia pielii, acestea fiind alese in functie de tipul de ten si nevoile pielii ale fiecarui client in parte. La mine s-a insistat pe hidradare si revitalizare.

Masajul facial care a urmat a fost divin. Mi-as fi dorit sa opresc timpul in loc, sa pastrez acea senzatie de suprema relaxare pentru totdeauna, nu voiam ca fata frumoasa cu maini de aur sa se opreasca vreodata. Muzica era perfecta, lumina perfecta, aromele care ma invaluiau, perfecte si ele. Atingeri fine, delicate, mangaieri, un ton al vocii scazut, nu prea multa vorbarie, ci doar o explicare sumara a ceea ce se intampla tenului meu in fiecare etapa a tratamentului. Perfect, intr-un cuvant!

Mi-era teama de momentul in care mi se spunea "Sa va fie de bine!" :)

Am plecat plutind de acolo, nici nu mai simteam frigul de afara si in timp ce mergeam spre Herastrau, pe jos, mi-am amintit de indemnul acela minunat zugravit pe unele ziduri, "Priveste cerul!". Eram relaxata, binedispusa, nivelul de hormoni ai fericirii sigur era la cote maxime si ma gandeam, privind cand cerul, cand covorul de frunze aramii, cat de inzestrati sunt unii oameni care iti pot schimba total starea, din rau in bine, in doar o ora si un pic.

Multumesc din suflet, fata frumoasa de la Silhouette care mi-ai luat stresul cu mana. Cu mana ta de aur! (evident nu ti-am retinut numele, v-am spus ca stau prost rau la capitolul asta!)
PS: 

Ah, si sa nu uit sa va spun: va trimit si pe voi sa va relaxati la Silhouette! :)
Aveti ocazia sa experimentati nu doar aceast masaj cu uleiuri esentiale Academie, ci si tratamentul Guinot Hydradermie despre care v-am povestit AICI!
Asadar, una dintre voi va avea ocazia sa calce pragul unui centru Silhouette si sa fie imfrumusetata si relaxata cu aceste doua tratamente senzationale!

Ce trebuie sa faceti:

- Like paginilor Pentru Dive si Silhouette
- Share concursului
- Lasati un comentariu in care imi spuneti cum va ingrijiti tenul in sezonul rece

Asteptarea va dura o saptamana, dupa care o norocoasa dintre voi va fi invitata la rasfat!
Bafta si multumesc pentru participare!
xoxo

Unknown spunea...

In sezonul rece aplic o crema mai hidratanta , cu multe vitamine , pentru protectie aplic si fond de ten, demachiere seara si dimineata , masti hidratante si multa apa .SeARA APLIC O CREMA DE NOAPTE ADECVATA TIPUPUI DE TEN.

Antonya Maria spunea...

Eu am tenul normal spre mixt asa ca folosesc dimineata un gel de curatare pentru a elimina execeul de sebum de peste noapte, apoi aplic o crema hidratanta. Mai apoi o lotiune tonica, dupa care aplic machiajul. Seara ma demachiez foarte bine, curat tenul bine, iar odata pe saptamana folosesc un gomaj. Asa imi ingrijesc eu tenul in sezonul rece.

Zamfir Ramona-Dora spunea...

Pe langa arhicunoscutele procese de demachiere si hidratare zilnica, in sezonul rece apelez la o crema mai grasa, mai cremoasa, chiar daca am tenul mixt si risc sa imi straluceasca toata zona T. In acest fel previn deshidratarea si uscarea tenului meu, care in acest anotimp are nevoie de mai multa atentie decat de obicei.

pop aurelia spunea...

buna,cu siguranta in sezonul rece aplic o crema mai hidratanta cu multa vitanine,iar seara ma demachez bine sa imi ramana curat tenul,mai aplic un gomaj pe saptamana.

anuska spunea...

Pe langa crema de zi cu SPF care nu trebuie sa lipseasc in sezonul rece eu mai folosesc seara si o cremă mai grasă, pentru a reface nivelul de hidratare a pielii, pierdut de-a lungul zilei din cauza frigului și a vântului. Dimineata si seara imi curat tenul iar odata oe saptamana imi fac o masca cu argila si maști puternic hidratante pentru calmarea pielii sensibile. Bineinteles ca nu renunt a bea 2 litri de apa si am grija sa mananc cat pot de des legume si fructe.

mitrea monica spunea...

In sezonul rece aplic zilnic o crema hidratanta cu factor de protectie si masca faciala o data pe saptamana.

Doina Butman spunea...

Schimbarile de temperatura au efecte nebanuite asupra tenului, asa ca, este, mai bine, sa prevenim, decat, ulterior, sa fim nevoite sa tratam. Si, intrucat metodele naturiste, cateodata, sunt mai bune decat orice marca de cosmetice, ideal ar fi, sa aplicam, in primul rand, masti emoliente, calmante sau tonifiante.

In lista noastra de optiuni „sezoniere”, ar trebui sa se regaseasca produsele, menite sa curete si sa hidrateze/hraneasca tenul, in egala masura.
Prefer gelurile de curatire de la Avène sau l’Oréal. Deosebit de bun este si sapunul cu un continut ridicat de crema sau pe baza de lapte de capra, care promite rezultate foarte bune.
In scopul evitarii deshidratarii pielii, specialistii recomanda folosirea lotiunilor cu PH acid sau neutru si a cremelor hidratante. Cele mai potrivite, in cazul tenului meu, unul, uscat si sensibil, sunt cremele de zi hidratante (cu vitamine), cremele regenerante de noapte si cremele de ochi, susceptibile de a asigura o hidratare intensa a pielii. Astfel, nu voi mai suferi din cauza frigului sau a diferentelor mari de temperatura.

madalina m. spunea...

In sezonul friguros folosesc o crema mai grasa decat de obicei iar in rest ritualul obisnuit :
- dimineata: demachiere, tonifiere, aplicare crema cu factor de protectie,
- seara: demachiere, tonifiere, crema antirid. Exfoliere/scrub o data pe saptamana.

Bleotu Macrina spunea...

Pe langă sfântul proces de curațare a tenului, care trebuie facut in fiecare seara si dimineată, se recomandă o exfoliere a acestuia o dată pe saptămană cu produse blânde care să indepărteze eficient celulele moarte ale pielii, fară însă ca aceasta să fie agresată in vreun fel. Pe langă aceste produsele de gomaj, o curățare in profunzime este asigurată și de care maștile cu argilă și mă refer aici la pudra de argilă in combinație cu apă, lapte, miere.Pe lănga crema de zi cu SPF care nu trebuie abandonată odată cu sfârșitul verii, pentru ingrijirea de seară, ar trebui introdusă in rutină o cremă mai grasă, care să refacă nivelul de hidratare a pielii, pierdut de-a lungul zilei din cauza frigului și a vântului.
De asemenea nu trebuie evitate nici măștile de față, o dată sau de două ori pe săptămână: maști puternic hidratante, antirid, revitalizante.Sezonul rece este perioada ideală pentru reintroducerea in rutină a uleiurilor vegetale pentru fața – eu folosesc uleiul pur de jojoba, acesta este non-comedogenic, non-toxic si non-alergenic, este ideal și pentru zona sensibilă a ochilor și are efecte hidratante, antibacteriene și antioxidante.

Bleotu Macrina spunea...

Sezonul rece este perioada ideală pentru reintroducerea in rutină a uleiurilor vegetale pentru fața – eu uleiul pur de jojoba, este non-comedogenic, non-toxic si non-alergenic, este ideal și pentru zona sensibilă a ochilor și are efecte hidratante, antibacteriene și antioxidante.

Mina Mina spunea...

https://www.facebook.com/minaandmina/posts/1478276509063952
in sezonul rece consum multe lichide, creme hidratante, sport

Adriana spunea...

in sezonul rece folosesc o crema puternic hidratanta, care sa imi protejeze tenul in fata intemperiilor. ritualul de ingrijire ramane neschimbat in rest: zilnic - demachire, tonifiere, hidratare, plus o exfoliere saptamanala

Unknown spunea...

In primul rand, trebuie sa precizez ca am un ten sensibil, care se inroseste foarte usor si se usuca imediat...Pornind de la aceasta premisa, sunt dependenta de creme nutritive, mai ales pe perioada iernii.O data la cateva zile aplic si o masca intens hidratanta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search