luni, 8 decembrie 2014

Concurs cu FARMEC: castiga produse Gerovital H3 Derma+


Farmec ma ajuta sa i-o iau inainte lui Mos Craciun cu darurile si mi-a dat pentru voi trei cadouri minunate care constau in dermatocosmetice din gama recent lansata de Gerovital, Derma+. Astfel, trei dintre voi pot castiga un lapte demachiant pentru fata si ochi si o crema hidratanta pentru fata, produse pe care eu le-am testat deja si au reusit sa ma cucereasca pe deplin. Stiu ca Gerovital este un brand foarte iubit, care a depasit demult granitele tarii si nu cred ca doar eu am prieteni in strainatate care ma roaga sa le cumpar creme Gerovital atunci cand ii vizitez! :)




AICI v-am prezentat toate produsele din gama Gerovital H3 Derma+, imediat dupa lansarea lor, iar acum sa va spun cateva cuvinte si despre premiile care vor ajunge la voi:





1. Fluidul de curatare si demachiere pentru fata si ochi Gerovital H3 Derma+ are o formula fluidă, iar asocierea substanțelor emoliente blânde și a ingredientelor cu acțiune calmantă il recomandă inclusiv pentru curățarea tenului sensibil. Este hipoalergenic si nu contine parabeni.

Contine:
  • Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuanreduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul de diferite origini ale pielii sensibile. 
  • Uleiul de măsline înlătură cu delicatețe impuritățile și reface filmul hidrolipidic protector al pielii.
Acum il gasiti la un pret special pe site-ul www.farmec.ro, redus de la 29 de lei la 22 de lei, AICI


2. Crema activ hidratanta 24 h Gerovital H3 Derma+ completeaza ritualul de ingrijire al pielii si se aplica atat dimineata, cat si seara pe tenul curatat in prealabil cu fluidul prezentat anterior. Crema este potrivita tuturor varstelor, fiind potrivita oricarui tip de ten si in orice anotimp, dar mai ales in sezonul rece cand este accentuat procesul de deshidratare al pieii.
Pielea deshidratată și uscată este o piele sensibilă, deficitară în lipide și apă. Crema este gândită să refacă bariera hidrolipidică și să compenseze deficitul de hidratare în profunzime a pielii uscate, stimulând capacitatea celulelor de a reține apa.

Hipoalergenic. Fără parabeni.

Contine:
  • Ceramidyl-Omega 3-6-9 reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică.
  • Sepilift DPHP asigură pe lângă o hidratare de durată a pielii, o corectare a liniilor fine și a ridurilor și o tonifiere a țesuturilor. 
  • Aquaxylul optimizează hidratarea prin creșterea conținutului de Acid Hialuronic, împiedică deshidratarea prin stimularea producţiei de ceramide și stimulează sinteza de proteine.
  • Urea se găsește în piele ca și component important al factorului natural de hidratare. Urea îmbunătățește abilitatea celulelor pielii de a expune părțile care leagă apa, absorbind și reținând o cantitate sporită de apă în țesuturi. Poate grăbi viteza de epitelizare a leziunilor epidermei.
Aceasta crema fabuloasa costa 52 de lei si poate fi cumparata din magazinul online Farmec, de AICI

Conditii de participare la concurs:

- Sa dati Like paginilor de Facebook Farmec si Pentru Dive
- Sa dati Share concursului pe pagina voastra
- Sa nominalizati, intr-un comentariu aici, in josul postarii, pe Facebook sau printr-un mail trimis la divedecarton@yahoo.com o persoana care va farmeca viata :)

Concursul dureaza 7 zile, iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti!

Va multumesc!
Bafta!

UPDATE:

Castigatorii sunt:

  • Johanna Paraschiv
  • Mirel Mirel
  • Ana Tatiana 
Ca de obicei, astept datele voastre complete si corecte (nume, prenume, adresa, numar de telefon) intr-un mail la divedecarton@yahoo.com

Va multumesc si va astept si la alte concursuri!
Unknown spunea...

Am dat like demult celor doua pagini cu user Roxana Dumitrascuta, iar share am dat aici https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/735097589894346 .

Nu am o singura persoana care imi farmeca viata, ci doua! Aceste persoane sunt copiii mei, care imi demonstreaza in fiecare zi ca viata e frumoasa si merita traita cu zambetul pe buze:)

Rodica Granpier spunea...

Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da putere sa fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. Sa indraznim sa visam si sa speram mai mult, sa credem cu tarie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit.Eu le doresc un Craciun Fericit si un An Nou mai bun fetelor mele dragi @Magda Giorgiana si @Magda Loredana Andrea pentru ca mi-au facut lumea mai frumoasa si sunt mereu alaturi de mine <3

Unknown spunea...

Vreau sa-i multumesc sotului meu Toader Petrica pentru ca ma iubeste neconditionat,este sprijinul meu in momentele cele mai bune sau mai putin bune!!Te iubesc dragul meu!!

Unknown spunea...

Fb:Georgyaa Geoo
Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=873334586018583&id=100000261480494&pnref=story
Mi-a spus aseara un fulg, in vis,Ca sta acolo-n ceruri scrisCa-n orice an, de sarbatori,Tu trebuie ca sa coboriLa toti copiii pe pamant,Chiar de-i ninsoare, ger sau vantCa sa le-aduci dupa puteri:Cadouri, brazi si mangaieri.Eu te-as ruga sa imi aduciUn tort cu frisca si cu nuci, Un brad frumos cu stele - miiSi multe, multe jucarii.De-as scrie toate cate-as vrea,Ar fi cam mare lista mea. Dar nu o scriu caci stiu si euCa sunt copii ce-o duc mai greu,Sunt ori orfani, ori parasiti,Flamanzi, sarmani si necajitiSi-asteapta si ei sa le-aduciCadouri si vor sa nu-i uiti!Venirea ta, cu jucariiE pentru ei o mare zi.Sa nu uiti oamenii batrani, Ce stau prin case suspinand.Si nici pe cei de la azileCa duc acolo triste zile.Cand treci prin targuri si prin sate,Sa-mparti la oameni sanatate.Te rog, de poti, fa tu cevaCa sa nu uiti pe nimenea!.Mosule de ti-a placutCe scrisoare ti-am facut,Sa trimiti pe-adresa mea Un fulg mic, dragut, de nea,Stampileaza-l cu-n pupicCa sa te visez in vis! Ionelia Ionela un colind frumos ♥♥
Multumim pt concurs imi doresc mult un cadou de Mos Craciun te pup frumoaso

Popescu Ioana Cristina spunea...

eduardbulf@yahoo.com
Eduard Bulf

smarandache daniela spunea...

copilul meu ma fermecat inca din prima clipa :*

Unknown spunea...

Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii Coman Robert !Te iubesc
Share
https://www.facebook.com/vochineci.nikoleta/posts/798783320160215?pnref=story
Facebook Coman Monika Nikoleta
Maill nicoletavochineci@gmail.com

Unknown spunea...

Baietelul meu m-a fermecat din prima clipa,este toata averea mea

Unknown spunea...

Baietelu meu m-a fermecat din prima clipa,el este toata averea mea

Cristina spunea...

FB: Cristina Popescu
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10203591507087795
Baietii mei Alex si Andrei imi farmeca viata, fara ei, viata mea nu ar avea niciun sens.
Multumim pentru concurs!

Anonim spunea...

Ileana Rusu

nepotelele mele..si copiii mei

Unknown spunea...

Vreau sa-i multumesc mamei mele pentru ca ma iubeste neconditionat,ea este sprijinul meu in momentele cele mai bune sau mai putin bune!!Te iubesc mama !! <3

Anonim spunea...

Am cunoscut multe persoane care m-au fascinat si incercam sa ii imit. Persoana care am apreciat-o foarte mult a fost tatal meu. Cat de greu ii era, mereu avea un zambet si o vorba buna pentru fiecare. Cel mai mult mi-a placut ca era tare cochet :-) nu iesea din casa nearanjat :-) creme si tot felul de solutii gaseam in dulapiorul lui mai ceava ca la mama mea. M-a fascinat faptul ca se ingrija si mereu era aranjat chiar daca era la servici sau statea in casa. :-)

Gabriela
bugsbunnyro@yahoo.com

Unknown spunea...

baietelul si sotul meu mi au fermecat viata!

Anonim spunea...

Am cunoscut foarte multe persoane pe care incercam sa ii copiez. Cal mai mult m-a fascinat tatal meu :-) . Cat de greu ii era, mereu avea un zambet si o vorba buna pentru fiecare. Il admiram pentru ca nu iesea din casa nearanjat, nici macar pana la paine :-). Era mereu aranjat indiferent daca era la servici sau acasa. In dulapiorul lui mereu gaseam creme si tot felul de solutii pentru ingrijire. :-)
Gabriela Popescu
bugsbunnyro@yahoo.com

Unknown spunea...

fb Gabriela Nastase
share - https://www.facebook.com/gabriela.nastase.58/posts/10205521764272974?pnref=story
Mi-au fermecat viata si cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca inca mult timp de aici incolo, parintii mei, carora le multumesc pentru sansa de a veni pe lume, le multumesc pentru ca m-au crescut si alintat, le multumesc pentru tot si sper sa le bucur batranetile, cum ei mi-au bucurat copilaria si intreaga viata
Sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi.

Unknown spunea...

De 6 luni de zile, cel care imi farmeca viata este iubitul meu. El m-a ridicat de jos cand nici eu nu mai stiam cum sa o fac, el ma dojeneste si e foarte grijului in ceea ce priveste sanatatea si siguranta mea, ma iubeste, ma alinta, stie sa ma faca sa-l iubesc! N-as putea trai o clipa fara el, e visul meu implinit!
Fb: Ana-Maria Gurgu
Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/909144435782598?pnref=story

MARY ANTON spunea...

FB;Marilena Anton
share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/679045162210975?pnref=story
Persoanele care mi-au fermecat viata sunt cei 2 copii si sotul meu pe care ii iubesc foarte mult

Dorina Danila spunea...

FB: Dorina Danila

https://www.facebook.com/dorina.danila.77/posts/964524956910221?pnref=story

Fetele mele dragi @Olivia Danila si @Andra Danila

Carmen Tender spunea...

FB:TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/1042253345791869.Tag pe @Vasilica Toader ii multumesc ca exista si ca ma sprijina mereu,te pupic!

Anonim spunea...

Sotul meu m-a fermecat primul cand l-am intalnit prima oara iar apoi copilul cand l-am tinut prima oara in brate care a fost totodata si cel mai frumos cadou pentru amandoi

Corina Gligor spunea...

Pina sa fiu mama, Mos Craciun m-a fermecat mereu... Apoi, l-au inlocuit copiii...

Unknown spunea...

Ii multumesc prietenei mele Bianca pentru ca exista si ii doresc tot binele din lume!

FICEA WALTER spunea...

@ADINA CHINDRIS ITI DORESC UN CRACIUN MINUNAT...

NADIA CANDREA spunea...

Buna!
https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/908628952490448?pnref=story
Nu ma pot rezuma la ONE SINGLE PERSON care ma farmeca zi de zi, asa ca o nominalizez pe fiica-mea de doi ani si sapte luni, sotul emu si mama mea!
Multumesc!

LARI spunea...

Fb:Mardare Larisa Delia
share: https://www.facebook.com/gradinariu.larisadelia/posts/761398400562404?pnref=story
Cele doua persoane sunt sotul meu si baietelul meu, va multumesc ca existati.

monica toma spunea...

m-am lasat fermecata de iubitul meu sot si acum suntem fermecati amandoi de fiicele noastre,Alexandra si Miruna

Nicoleta Pasescu spunea...

FB: Pina Colada
E-mail: nicoletapasescu@yahoo.com
Iubitul meu m-a fermecat, de atunci am ramas in mrejele lui !

Unknown spunea...

Persoana care imi farmeca viata este nepotica mea de 3 ani, de a carei inocenta si energie ma bucur zilnic. Ador zambetul acela fara motiv, modul in care stalceste cuvintele si cum se chinuie sa se faca inteleasa.
https://www.facebook.com/elisa.ababei/posts/10203257348736383
Am dat like cu numele Elisa Ababei

APOSTOL VIORICA spunea...

Sotul meu imi farmeca viata in fiecare zi!

Paula Maria spunea...

Facebook : Paula Maria
Share : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=300607610136082&id=100005605355243&pnref=story

Persoana care imi farmeca viata este iubitul meu drag .Imi insenineaza zilele urate si este persoana pe care ma pot baza intotdeauna la rau.

Unknown spunea...

FB: crystyna nichita
share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/649738968468141?pnref=story
Mama mea

Jane spunea...

FB:Janeta Ivan
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/355067714617803?pnref=story
Persoanele care imi farmeca viata sunt fiica si sotul meu pentru ei traiesc pentru ei ma trezesc in fiecare dimineata si incep o noua zi optimista si cu forte proaspete pentru ei vreau sa ofer tot ceea ce este mai bun in lume ,le ofer dragostea mea ,zambetul meu inima mea pentru ca fara ei eu nu as fi nimic pe acest pamant .

Unknown spunea...

Fb: Claudia Simion
Share:https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10152907238639805?pnref=story
Ii da farmec vietii mele, iubitul meu, Bogdan.

mariea florica spunea...

sotul meu
Link share : https://www.facebook.com/mariea.florica/posts/756266627800552?pnref=story
Am dat like celor 2 pagini cu numele Mariea Florica

Unknown spunea...

FB: Alina Stoian Sampetru
Share: https://www.facebook.com/alwssa/posts/1003155053034867?pnref=story
Viata mi-a fost fermecata de sot si continua sa fie fermecata in fiecare zi :)

Unknown spunea...

fb :irina andreea lemnaru
share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1569787896588385&id=100006715696765

persoana care m-a fermecat e fetita mea in varsta de 4 ani

Unknown spunea...

fb: Anca Gabriela Lupu
link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/754772081259155
Iubitul meu ii da farmec vietii mele

Fonodi Erika spunea...

FB: Fonodi Erika
Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/837756092954079?pnref=story
Sotul meu <3

Suta Maricica spunea...

Fiica mea, Lavinia, este cea care imi farmeca viata, si ii doresc Sarbatori fericite si un An Nou cat mai bun, plin de impliniri si bucurii!

Unknown spunea...

IUbitul meu de 11 ani mi-a fermecat viata :)

Corina Corina spunea...

FB. Corina Cosa
Nu stiu daca e vorba de cineva care imi farmeca viata, dar mamei mele ii datorez totul; grija ei fata de mine nu a avut margini.Datorita ei,sunt astazi ceea ce sunt.De aceea ii urez multa sanatate si liniste sufleteasca ,sa te bucuri de sarbatori draga mea mama, Nistor Eugenia !!!Te imbratisez cu drag !

Corina Corina spunea...

FB Corina Cosa
Nu stiu daca e vorba de cineva care imi farmeca viata, dar mamei mele ii datorez totul; grija ei fata de mine nu a avut margini.Datorita ei,sunt astazi ceea ce sunt.De aceea ii urez multa sanatate si liniste sufleteasca ,sa te bucuri de sarbatori draga mea mama, Nistor Eugenia !!!Te imbratisez cu drag !

Denisa Nicolae spunea...

FB,GFC:Denisa Nicolae
share:https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/958172344211470?pnref=story
Sunt multe persoane deoasebite in viata mea . :)
Primii sunt copiii mei ,care reprezinta univerul meu ,tot ce este mai frumos,curat si inaltator in viata unui om.
Apoi este sotul meu ,pe care il iubesc.
Parintii ,prietenii ,in special Laura careia ii multumesc cu aceasta ocazie pentru prietenia ei.

Anonim spunea...

Fb nicoleta bejan Vreau tot binele din lume pentru copiii si sotul meu-ei sunt farmecul vietii mele!

slly spunea...

https://www.facebook.com/mihaela.siatat.5/posts/993268280689763?pnref=story
Mamicuta mea mi-a fermecat viata si m-a facut sa indragesc tot ce este frumos

gabriela spunea...

https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/961788470502824
fb ungureanu gabriela
copilul meu imi farmeca viata

Dora27 spunea...

Fb: Dora Zamfir
Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/695146893926862?pnref=story

Nu stiu pe cine sa nominalizez: pe mama, pe iubitul meu sau pe Meryl Streep. :)

Meryl Streep intotdeauna m-a fascinat, este o femeie extraordinara si un om de milioane ( si la propriu!), modelul meu de urmat dintre toate vedetele din lume.
Iubitul meu e sufletul meu pereche, fara el nu as fi completa, iar mama...mama e mama. Mama este cea care ma farmeca, ea a facut atatea sacrificii pentru noi si eu vreau sa o rasplatesc modic, cu acest cadou de Craciun, daca voi fi norocoasa castigatoare.

Oanna P spunea...

share: https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.pentrudive.com%2F2014%2F12%2Fconcurs-cu-farmec-castiga-produse.html%3Fspref%3Dfb&t=Ce+vor+fetele%3A+Concurs+cu+FARMEC%3A+castiga+produse+Gerovital+H3+De...
facebook- Oanna Marya
perosna care-mi farmeca viata si mi-o face mai frumoasa este mama mea.

mariea anca spunea...

mama mea
Am dat like si share cu numele ani nicol

Loredana spunea...

Facebook: Loredana Manciu
Share: https://www.facebook.com/loredana.manciu/posts/10205631502453361

Raspuns: MAMA este cea care mi-a fermecat viata, prin simplul fapt ca exista si este langa mine! :)

Roxana spunea...

Fetita mea si sotul meu .

Cristina spunea...

Mama, eroina mea îmi farmeca viața zilnic . Te iubesc, scumpa mama!

LuO spunea...

In fiecare zi ma farmeca mama mea, pentru puterea de munca si pentru marea ei capacitate de a ne darui iubire si de a ne amuza.
Am dat like cu numele: Luiza Olteanu;
Am dat share: https://www.facebook.com/luiza.olteanu.50/posts/702617489856038?pnref=story

Delia spunea...

share:https://www.facebook.com/delia.floare/posts/10203585993599053?pnref=story

Viata mea este fermecata de cei doi baietei ai mei, Doru si Vlad!

Cc Domino spunea...

Like Marcele Maria
Share:
https://www.facebook.com/maryv27/posts/777907242281797

O persoana care imi farmeca viata: mama, buna, calma si iubitoare

Unknown spunea...

FB: Alexandra Gavrilă
Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/914216008596555?pnref=story
Singura "persoana" [pt ca nu-i persoana, nu face parte din specia umana] care ma farmeca este pisoiul meu. Eu-l consider persoana pt ca animalele-s mult mai oameni decat oamenii. De cand l-am adus in casa mea, totul este mai calm, mai frumos, mai plin de viata ... Totul este schimbat in bine. El este persoana mea. :D

adrianaL spunea...

sotul si copii imi fac viata magica
https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/650223421767540
fb adriana lautarescu

Mirela-Liliana Ion spunea...

Multumim pentru concurs !
Numele de FB este Mirela-Liliana Ion.
Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/898071700225201?pnref=story
Persoana care imi farmeca toate zilele,nu numai Sarbatorile,si care a aparut in viata mea intr-un moment cand aveam mare nevoie este Ionut,cel care de 3 luni de zile mi-a devenit partener de viata in fata prietenilor,a familiei si a lui Dumnezeu.
O zi buna iti doresc !

Lucica Lazar spunea...

FB. Lucica Lazar
Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/661811660605744
Sunt multe persoane care imi farmeca viata.Sotul meu cu care sunt de 25 de ani,fetele mele care sunt sufletul meu iar de 3 ani am nepotelul meu (Denys) care pur si simplu m-a fermecat de cand l-am vazut si tot de atunci il cresc eu :) Am 4 persoane minunate care le iubesc ca si pe mine.
Multumim pentru concurs si pentru ca te gandesti la noi! :-*

ioana alexandrescu spunea...

https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/676067079179073
mama mea imi farmeca viata

Iorga Daniela Ionela spunea...

nu doar o persoana imi farmeca viata ci trei: sotul meu si copiii Isabela si Andrei.Ei sunt tot ce am mai de pret pe lume,care imi sunt mereu alaturi,la bine si la greu!
share https://www.facebook.com/daniela.iorga/posts/814869575223109

daniel adrian spunea...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=356888254481956&id=100004823536530
sotia si copilul imi farmeca viata

oprea ion spunea...

https://www.facebook.com/ion.oprea.501/posts/751437281602984
copii mei si sotia imi farmeca viata

Ramona Dancea spunea...

FB:Ramona Elena Dancea
share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/375285735979828?pnref=story
Persoana care imi farmeca viata este mama. Ea gaseste solutii la orice problema si se descurca in orice situatie.

Anonim spunea...

sotul meu;-)

Anonim spunea...

Mama mea,Vulcu Ibolya,pentru ca este o persoana minunata!
https://www.facebook.com/arwenmy/posts/971930466167641?pnref=story

Petronela Cretu spunea...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1579366192292479&id=100006573405598

Persoana care imi farmeca viata este sotul meu caruia ii multumesc foarte mult.

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/loredana.voicila.9/posts/895257097181907?pnref=story
Sunt mai multe persoane care imi farmeca viata:sotul(sufletul meu pereche) si copiii mei(viata mea), parintii, sora mea draga si cel mai nou membru al familiei, Rocky(un Golden Retriever). <3 <3 <3

Gavriloi Adina spunea...

FB like: Adina Gavriloi

Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/815026911873640?pnref=story

Desigur, persoana cea mai importanta, care imi afrmeca viata este fiul meu.

zlatea madalina spunea...

sotul meu

Dulce Ale spunea...

FB:Dulce Ale, iubitul meu este cel care mi farmeca viata

Dulce Ale spunea...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=328634793991257&id=100005342163092&pnref=story, nu ma pot rezuma la o singura persoana: eu am trei minunatii in viata mea: trei copii superbi!

iulika_ct spunea...

Buna !!!
FB Iuliana Gondos
FB share https://www.facebook.com/iuliana.gondos/posts/1019960644687457?pnref=story
Persoana care imi farmeca viata este sotul meu :)

claudia hossu spunea...

FB;HOSSU CLAUDIA
GFC;CLAUD1A04
SHARE;share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/926484664035883?pnref=story;
share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/926484310702585?pnref=story;
SOTUL MEU MI-A FERMECTAT VIATA MA FACE FERICITA DIN 2008 IL IUBESC SI MA IUBESTE IMI FACE FIECARE ZI SA FIE MAGICA.CRACIUNUL O SA FIE SCLIPITOR MEREU IMI FACE SURPRIZE FRUMOASE DE NEUITAT.

hossu emil spunea...

FB;EMIL HOSSU
GFC;EMILH816
SHARE; SHARE; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/755228917888659?pnref=story
share; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/755229304555287?pnref=story
PERSOANA CARE CARE MI-A FEMECAT VIATA ESTE SOTIA MEA CARE MA IUBESTE SI MA ADORA MEREU IMI FACE SURPRIZE FRUMOSE.

Anonim spunea...

Persoana care mi-a fermecat viata este sotul meu, imi face viata frumoasa si usoara

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search