luni, 9 februarie 2015

Program de regenerare a pielii L'OCCITANE Divine Renewal



Celule epidermei se regenerează permanent, urmând un ciclu de viaţă de 28 de zile (4 săptămâni), insa prin confruntarea cu stresul şi agresiunile externe, ciclul celulelor naturale încetineşte si, astfel, îmbătrânirea pielii este grabita si accentuata. L'Occitane propune un tratament intensiv cu uleiuri esentiale, menit a reda pielii stralucirea si tineretea, dar si pentru a corecta efectele pe care stresul, poluarea, lipsa unei diete alimentare corecte, bogate in vitamine sau hidratarea insuficienta le au asupra tenului nostru. Solutia L'Occitane este "Programul 
Divine Renewal".



O cură expertă, cu obiective multiple, dedicată regenerării pielii obosite în mod excesiv în 4 săptămâni, datorită asocierii:
- unui ulei esenţial de imortele, rar şi excepţional, deosebit de concentrat în molecule active (acetat de neril)
- o combinaţie completă de ingrediente active din maquis

Regenerată, pielea este pregătită să facă faţă timpului cu seninătate. Plină de viaţă, pielea radiază.

Acest program trebuie utilizat pe durata unui ciclu de 28 de zile pentru a urmări ciclul de regenerare a pielii. Aplicaţi o monodoză în fiecare zi (urmărind paşii ) pur şi simplu sau înainte de ritualul obişnuit de îngrijire a feţei , pe faţă, evitând zona ochilor, a nasului şi decolteul . Încălziţi uleiul în palme pentru aplicare.

Se recomandă utilizarea programului de regenerare a pielii Divine Renewal seara, fiind cel mai favorabil moment pentru regenerarea pielii , atunci când pielea nu suferă agresiuni externe.

Săptămâna I (exfoliere uşoară): Uleiul esenţial de mastic acţionează ca un exfoliant blând, contribuind la izolarea naturală a pielii. Suprafaţa pielii arată mai fină. Are un aspect unitar, pielea este catifelată şi luminoasă*.

Săptămâna 2 (hidratare şi nutriţie): 4 uleiuri vegetale combinate cu ulei esenţial de cistus ajută la hrănirea şi hidratarea pielii. Textura pielii pare să fie transformată.

Săptămâna 3 (Detoxifiere): Uleiurile esenţiale de mirt şi rozmarin ajută la îndepărtarea toxinelor pielii. Întărită, pielea se află în momentul perfect pentru a primi beneficiile anti-îmbătrânire ale ultimului pas*.

Săptămâna 4 (Regenerare) : Combinaţia de uleiuri esenţiale din morcov, chiparos şi imortele oferă pielii o acţiune globală anti-îmbătrânire: pielea pare mai moale, mai luminoasă, reechilibrată*.


REZULTATE DIVINE


Regenerată, pielea este pregătită să confrunte timpul cu seninătate. Plină de viaţă, pielea radiază. 
Programul se va gasi in magazinele l'Occitane en Provence si costa 445 de lei.


Uleiul Nutriţie Divină

Cu 2 brevete, uleiul Nutriţie Divină ajută la corectarea tuturor semnelor de îmbătrânire şi recreează o nouă textură a pielii, mai densă, refăcută.

Acționează în interiorul celulei pentru menţinerea tinereţii pielii, redarea echilibrului pielii cu elementele nutritive esenţiale (omega 3,6 şi 9) pentru o piele suplă, catifelată zilnic. De asemenea, acesta atenuează ridurile, oferă o densitate nouă pielii.

În gama L’Occitane Imortele Divine există balsam de ochi, cremă de față, extract divin și loțiune demachiantă.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search