miercuri, 11 martie 2015

beauty news AVON: gama Nutra Effects


AVON prezintă Nutra Effects, o gamă inovatoare, rezultatul mai multor ani de cercetări în cadrul centrului de Research and Development AVON din New York, care are la bază ingrediente cu o putere extraordinară de regenerare: semințe de chia, semințe de rodie și semințe de streliția.
Noua gamă de îngrijire a tenului este disponibilă în cinci subgame, fiecare adresând o problemă specifică tenului: Hydration, Balance, Radiance, Ageless și Ageless Advanced. Bazată pe Complexul Active Seed, un cocktail de semințe puternice, îmbogățit cu vitamina E și provitamina B5, Nutra Effects este adecvată tenului sensibil, testată alergologic, fără parabeni, ftalați sau coloranți.
Mi-au plăcut foarte mult ideea și știința din spatele Nutra Effects, m-au cucerit miraculoasele semințe de chia. Dacă înainte le foloseam doar în alimentație, în rutina mea au intrat acum și cele două creme din gama Hydration. Cremele sunt foarte light, intră rapid în piele și au o textură confortabilă. Mi se par cremele perfecte pentru această perioadă a anului”, a declarat Anca Lungu, ambasador AVON Nutra Effects.
“Am testat Radiance, crema de zi și cea de noapte. Le-am folosit cu conștiinciozitate și mi-a plăcut mult textura ușoară, dar mai ales felul în care chipul meu arată după câteva săptămâni de folosire. Este mai luminos. Nu mi-l încarcă, intră imediat în piele și se potrivesc tenului meu sensibil, pentru că nu am avut niciun fel de reacție negativă. Medicul dermatolog mi-a recomandat să le folosesc cel puțin șase luni, fiind o formulă care acționează asupra petelor pigmentare. Cu siguranță voi face asta, pentru că deja mă bucur de rezultate”, a mărturist și cântăreața Alexandra Ușurelu, ambasador AVON Nutra Effects.

Nutra Effects este perfectă și pentru cea mai sensibilă piele, redă tenului frumusețea și, mai ales, sănătatea naturală. Formulele dezvoltate de AVON sunt pure, precum orice element al naturii și respectă dezideratul nostru: siguranță totală în aplicarea produselor”, spune Ioana Simian, medic dermatolog, specialist AVON.
  • Gama Hydration, pentru hidratare, cu extracte de semințe de chia

Este ideală pentru îngrijirea tenului deshidratat, normal sau uscat. Semințele de chia absorb de 12 ori mai multă apă și reglează nivelul de hidratare pentru 24 ore. Cele două formule, cremă de zi cu SPF 15 și gel-cremă hidratant și revitalizant, sunt bogate în acizi grași esențiali omega 3, cu rol de refacere a cimentului celular, au efect antiinflamator și antioxidant, neutralizând radicalii liberi rezultați în urma poluării, răspunzători de îmbătrânirea precoce.  • Gama Balance pentru matifiere, cu extracte de semințe de chia și pudră matifiantă 

Creată pentru tenul mixt sau gras, cu sau fără predispoziție la acnee. Ambele formule, gel-cremă hidratant pentru matifiere și cremă de zi pentru matifiere cu SPF 15, conțin pudră matifiantă, care absoarbe sebumul. Semințele de chia readuc nivelul de hidratare la normal, într-o formulă ideală pentru tenul tânăr predispus la acnee sau care urmează tratamente antiacnee.

  • Gama Radiance pentru luminozitate, cu extracte de semințe de streliția

Este potrivită tenului pătat, lipsit de strălucire. Cele trei produse, loțiune nuanțatoare pentru luminozitate, cremă de zi, ambele cu SPF 20, și cremă hidratantă de noapte acționează asupra pigmentării pielii, care are trei cauze: melanina din piele depusă în exces, hemoglobina și colagenul deteriorat. Semințele de streliția uniformizeză și redau luminozitatea pielii stimulând producția de colagen 3, cu rol în păstrarea luminozității tenului, a cărui nivel scade odată cu vârsta. De asemenea, aduc la optim nivelul pigmenților implicați în pătarea anormală, hidratează, stimulează refacerea și reînnoirea celulară.
  • Gama Anti-aging 35+, pentru primele semne de îmbătrânire, cu extracte de semințe de rodie 

Conține formule de noapte și zi, cu SPF 20. Are la bază extractul de semințe de rodie, care și-au dovedit eficacitatea biologică în studii clinice. Acestea conțin vitamina C, E cu rol antioxidant, de reducere a activității radicalilor liberi și sunt bogate în polifenoli. Semințele de rodie sprijină reînnoirea celulelor, stimulează producția de colagen tip I și microcirculația.   • Gama Anti-aging Advanced 45+, pentru semnele profunde de îmbătrânire, cu extract de semințe de rodie și ceramide

Semnele avansate de îmbătrânire, ridurile adânci, tenul decolorat și lipsit de fermitate, au nevoie de antioxidanții, mineralele și vitamina C din semințele de rodie, cărora li se adaugă puterea ceramidelor, al căror nivel scade drastic spre zero în cazul tenului 45+. Ceramidele readuc la normal nivelul de hidratare a tenului matur. 


Desi evenimentul care a prilejuit lansarea gamei Nutra Effects a fost dis de dimineata, iar eu nu sunt deloc o persoana matinala, m-am bucurat tare mult ca am reusit sa ajung la Nomad Skybar in Centrul Vechi pentru ca a fost minunat! Fix genul de eveniment care nu ma face sa regret ca n-am mai dormit inca doua ore! Absolut deloc plictisitor! Locul este superb, fetele care au organizat intalnirea au fost tare dragute, iar recitalul live al Alexandrei Usurelu pe care o ador a fost cireasa de pe tort! 
In plus, ni s-au pus la dispozitie flori -cea portocalie, in caz ca nu stiti, este strelitia- cu care fiecare dintre noi am facut aranjamente, care cum s-a priceput! 
 Al meu este cel de mai sus! :)Lacra Lacry spunea...

O prezentare tare frumoasa a produselor.. Eu mai astept review-uri la aceasta gama inainte de a le achizitiona :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search