joi, 27 august 2015

beauty news: vara The Body Shop miroase a Italian Summer Fig



V-ati gandit vreodata cum miroase o smochina? Ati putea avea impresia ca a nimic, ce miros sa aiba fructul acela suculent, cremos, dulce-amarui, atat de delicios cand este copt asa cum trebuie. Da, fix asa este si mirosul pe care l-a captat The Body Shop in parfumul Italian Summer Fig: dulce-amarui, usor citric, proaspat ca o dimineata de vara in Positano.



Parfumierii Arnaud Winter si Constance Georges Picot au creat parfumul explorand propria lor atractie pentru smochine: “Intr-o calatorie pe coasta Italiei, oriunde as merge, parfumul smochinelor coapte in soare ma inconjoara”, spune Arnaud Winter. “Aroma smochinei de Puglia este unica, dulce cu o usoara compozitie de nuci. Este completarea perfecta a oricarui rasfat de vara, dar si ingredientul cheie din aceasta aroma.”

Pentru a completa aroma, aceste smochine au fost aduse la viata cu o serie de ingredient atent selectionate ce se combina pentru a crea o aroma fina de vara de echilibru si contrast. 
Prospetimea notelor fresh, verzi de top ce includ frunza de strugure si sofran dau senzatia de prospetime a smochinilor care parca au fost invaluiti cu apa din ocean; apoi are la mijloc un delicat element floral, ce adauga un strop de feminitate, cu trandafirul de Toscana, iar la baza senzualitatea calda si adictiva a ambrei si lemnului de stejar. Este o calatorie perfect senzoriala ce te poarta minunat prin vara; delicata, dar bogata in arome subtile.

Il gasiti in magazinele The Body Shop!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search